Jump to content

Др Јована Стојковић - Све што сте желели да знате о вакцинама али је на ТВ цензурисано

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 9. 2018. at 13:07, Поуке.орг инфо рече

@Juanito без патетике... Боље узми и постави питање. Нигде уредништво није рекло да се слаже са ставовима које износи др Јована, али да има много оних који се слажу, то је истина. Најбоље у духу здравог дијалога питај и не учитавај Администрацији оно што нигде није речено.

Expand  

За потребе ријалитија,  у реду.  Генерално,  врло,  врло некоректно.  Велико разочарење

Подели на овим сајтовима

ja ću da citiram jednog drugog psihijatra

" ne morate da vakcinišete svu decu, samo onu koju želite da sačuvate"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 10:51, Branka62 рече

Ovde, na Poukama, sam čula za pričicu o čoveku u reci, kome ljudi iz čamca pružaju ruke a on kaže: "Neka, mene će Bog spasiti." Udavi se on, stiže pred Boga i pita ga što mu nije pomogao. A Bog mu odgovori kako mu je poslao pomoć - ljude u čamcu ali je on pomoć odbio. ( Tako nekako je tekla priča. ):) 

Expand  

Да, ок а сад замисли иде чамац, ти си дављеник, пружаш руку, ликови у чамцу обучени као спасиоци, са све униформама црвеног крста, извуку те на чамац, седнеш тамо, дају ти ћебе. Потом те одвозе у жуту кућу, изваде ти плућа, бубреге, срце и то продају на црном тржишту људских органа...

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 12:58, Жељко рече

Не знам шта да вам кажем, мени све ово звучи као она прича Алфатоксин, кога "није" било у млеку, па је онај јадни Кнежевић пио млеко пред камерама на ТВ да то докаже...веле да је сад јако болестан, шта знам, можда није од Алфатоксина, можда је од камера...

Expand  

A zasto ti to sve zvuci kao prica o Alfatoksinu, a ne na primer kao ono letos kad se pricalo da je beogradska voda sa cesme otrovna i kao hiljadu drugih prica koje su se ispostavile kao netacne?

Iz

"ono jedared nas je vlast lagala o opasnim materijama u necemu"

ne sledi: 

"svako ko iznese teoriju zavere o opasnim materijama je u pravu"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:07, Поуке.орг инфо рече

@Juanito без патетике... Боље узми и постави питање. Нигде уредништво није рекло да се слаже са ставовима које износи др Јована, али да има много оних који се слажу, то је истина. Најбоље у духу здравог дијалога питај и не учитавај Администрацији оно што нигде није речено. Овде смо да разговарамо а не да дајемо коначна решења. 

Expand  

Патетика? Захваљујући ставовима које, између осталог, промовише др Јована, Србија је у задњих 10 месеци прва у Европи по броју умрлих од малих и овчијих богиња. Болести које су до пре две године сматране искорењеним. То не кажем ја, нити Курир, него европско одељење СЗО. Ево линка: линк 

Цитат

Seven countries in the Region have seen over 1000 infections in children and adults this year (France, Georgia, Greece, Italy, the Russian Federation, Serbia and Ukraine). Ukraine has been the hardest hit, with over 23 000 people affected; this accounts for over half of the regional total. Measles-related deaths have been reported in all of these countries, with Serbia reporting the highest number of 14.

Expand  

Даље у чланку јасно пише да се ради о спречивој болести која се може сузбити ако број вакцинисаних буде минимум  око 95%.

Ето то су подаци црно на бело. Ако сматрате да са овим треба наставити и да треба водити неке дискусије, ваша ствар. Али чисто да свима који ово читају буде мало јасније о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:43, Жељко рече

Да, ок а сад замисли иде чамац, ти си дављеник, пружаш руку, ликови у чамцу обучени као спасиоци, са све униформама црвеног крста, извуку те на чамац, седнеш тамо, дају ти ћебе. Потом те одвозе у жуту кућу, изваде ти плућа, бубреге, срце и то продају на црном тржишту људских органа...

Expand  

Znači, ti bi, ipak, kao ovaj u priči? Ili?

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 11:02, Branka62 рече

@Жељко 

Kako će bilo ko od nas znati da postavi pitanje u skladu sa naslovom teme? Kako da znam da je pitanje bilo postavljeno ali je cenzurisano? Da li to znači da svako ko postavi pitanje (in)direktno tvrdi da je to pitanje na TV cenzurisano?

Expand  

Не постављаш питања у складу са насловм теме, већ у складу са темом.

А тема је др Јована и њени ставови, а не наслов који сам ја поставио.

Чему ово цепидлачење?

Шта желиш постићи тим цепидлачењем?

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:43, Жељко рече

Expand  

Свакако, лични избор, и ово и оно што је Бранка написала.

Много горе од тога је да узмеш мегафон и да зовеш људе да се попну/не попну у чамац само на основу своје претпоставке.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:46, Branka62 рече

Znači, ti bi, ipak, kao ovaj u priči? Ili?

Expand  

Шта шта бих ја?

О чему ти причаш?

Постављам ти ситуацију шта ако, шта ако су ти твоји доктори управо они који су ординирали у Жутој кући у Албанији?

Зар ћете сад негирати да постоје такви лекари који злоупотребљавају своју професију зарад личног богаћења?

Хајде и то да видим докле иде ово слепило

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:49, АлександраВ рече

Свакако, лични избор, и ово и оно што је Бранка написала.

Много горе од тога је да узмеш мегафон и да зовеш људе да се попну/не попну у чамац само на основу своје претпоставке.

Expand  

Вера у Бога не треба да буде слепило!

Ми можемо да се молимо Богу, али то не значи да ће свака наредна ситуација бити Божији одговор.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:51, Жељко рече

Вера у Бога не треба да буде слепило!

Ми можемо да се молимо Богу, али то не значи да ће свака наредна ситуација бити Божији одговор.

Expand  

Слажем се са овим.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:45, GeniusAtWork рече

Патетика? Захваљујући ставовима које, између осталог, промовише др Јована, Србија је у задњих 10 месеци прва у Европи по броју умрлих од малих и овчијих богиња. Болести које су до пре две године сматране искорењеним. То не кажем ја, нити Курир, него европско одељење СЗО. Ево линка: линк 

Expand  

Не, него Србија има поуздану статистику за разлику од рецимо Руминије у којој је умрло више али се не води статистика.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:48, Жељко рече

Чему ово цепидлачење?

Expand  

Nije cepidlačenje nego sam ja "četvrtasti" prirodnjak . Da bi se dobio odgovor, mora se postaviti pravo pitanje.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 13:44, Avocado рече

A zasto ti to sve zvuci kao prica o Alfatoksinu, a ne na primer kao ono letos kad se pricalo da je beogradska voda sa cesme otrovna i kao hiljadu drugih prica koje su se ispostavile kao netacne?

Iz

"ono jedared nas je vlast lagala o opasnim materijama u necemu"

ne sledi: 

"svako ko iznese teoriju zavere o opasnim materijama je u pravu"

Expand  

Оно летос је било смешно. Неко је проширио причу да се гас налази у води...мислим да је то била нека зеза

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...