Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, srb_Lo рече

Ми имамо премали број епископа . Скоро сваку од наших епархија би требало поделити на најмање 2,3 а неке и на 5,6 епархија . 

То је споредно, овде су изјадначени епископ и презвитер, рекао је @Дејан Мачковић како може да се рјеши ако се исправно схвати канон, један епископ-презвитер једна зајендица. - Преклапањем јурисдикција, а то већ и имамо донекле.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@ViktorijaV draga niko Vas nigde ne uvlaci, sami ste se pozvali, a mene ste tagovali u komentaru. Trudio sam se da vam odg sto krace i jasnije. Cim Bg zbori o tome - to neizostavno mora znaciti da je tema IN ( nadam se da Vam je ovoga puta zargon blizi, pa samim tim i razumljiviji )

Mala napomena - BG je u poslednjih 30 god zborio o mnogim stvarima i na kraju ( gledajuci sa distance od nekoliko god ) nijedna od tih stvari nije ispala dobra po ovaj nesretni i napaceni narod. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, The Godfather рече

@ViktorijaV draga niko Vas nigde ne uvlaci, sami ste se pozvali, a mene ste tagovali u komentaru. Trudio sam se da vam odg sto krace i jasnije. Cim Bg zbori o tome - to neizostavno mora znaciti da je tema IN ( nadam se da Vam je ovoga puta zargon blizi, pa samim tim i razumljiviji )

Mala napomena - BG je u poslednjih 30 god zborio o mnogim stvarima i na kraju ( gledajuci sa distance od nekoliko god ) nijedna od tih stvari nije ispala dobra po ovaj nesretni i napaceni narod. ?

Ti si naivan, ili se praviš blesav. :smeh1: Kakav BG. Vidiš da je Psihula iz Trebinja, ili je neko ko identično razmišlja, piše istim stilom i koristi jedne te iste termine.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, The Godfather рече

U redu, slikaću Vam opet slaba je vidljivost.

Ne znam. Ništa ne znam.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вукашин рече

Vidiš da je Psihula iz Trebinja

У Требињу отворити психијатрију и назвати је Психијатрија Максим. Саме ће долазити...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ромејац рече

У Требињу отворити психијатрију и назвати је Психијатрија Максим. Саме ће долазити...

Po kuloarima se saputalo da su vec same dolazile kod jednog drugog dr specijaliste, ali to sad nije tema ?

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, The Godfather рече

Po kuloarima se saputalo da su vec same dolazile kod jednog drugog dr specijaliste, ali to sad nije tema ?

Po kuloarima se govori da se na Pouke na crkvene teme ne ulazi, vama je ovde kolektivno potreban ozbiljan specijalista a ja ću i dalje na razbibrigu.

Подели на овим сајтовима

@ViktorijaV opet me Vi tagujete na komentar. Sedite u neki eminentan Bg kafic, pa polako sa prijateljima uz kaficu ili kabezicu citajte ep. Los Adjeleskog Maxima! Zatim blago zanjisite glavom u krug i recite VAUU, i tako redom, postupak ponavljajte dok ne osetite blago trnjenje u predelu slepoocnice, to ce znaciti da je Vas cenjeni centralninervnisistem napokon oslobodjen svih ovozemaljskih stega i tek tada mozete pravilno razumeti sta je cenjeni Los Andjeleski htio zapravo reci.

Bratski celiv ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, The Godfather рече

same dolazile kod jednog drugog dr specijaliste

Koje bolesti leci doticni?

PS: Kume bre  kad sve ovo prodje, ispostavice se da si ti Bata Gasic.

Подели на овим сајтовима

Раскол у нашој светој Цркви може да се деси само тад и онда када личне сујете надвладају хришћански етос.
И да напоменем, нема ту никад "раскола", као и у црквеном разводу што нема "невиних".
Ту су увијек криви сви редом, једни можда јер не препознају демона сујете, а други што немају довољно љубави и смирења.
У сваком случају, како свједоче Свети Оци наше Цркве - горег гријеха једноставно нема.

У сваком случају, Господ је милостив и послаће страдање и једнима и другима ако не промијене начин држања и размишљања...

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, The Godfather рече

@ViktorijaV opet me Vi tagujete na komentar. Sedite u neki eminentan Bg kafic, pa polako sa prijateljima uz kaficu ili kabezicu citajte ep. Los Adjeleskog Maxima! Zatim blago zanjisite glavom u krug i recite VAUU, i tako redom, postupak ponavljajte dok ne osetite blago trnjenje u predelu slepoocnice, to ce znaciti da je Vas cenjeni centralninervnisistem napokon oslobodjen svih ovozemaljskih stega i tek tada mozete pravilno razumeti sta je cenjeni Los Andjeleski htio zapravo reci.

Bratski celiv ?

Vama treba lekar ili žena,  imate  uvrnute reakcije. I šta Vam znači bratski celiv? Nisam Vam ja brat!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...