Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само још једна порука на тему Украјине. И мичем се са теме. У Украјини оваквој каква је сада, бар су уклонили све Лењинове споменике, а по Русији их има безброј. И у Украјини народ иде чешће у цркву него у Русији.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 36 минута, Манојло рече

Ево још једно моје размишљање. Зашто Србија треба хитно да уђе у НАТО? Зато што су Србији војном неутралношћу везане руке. Сутра да почну клати Србе у Црној Гори, Србија не може војно интервенисати јер је Црна Гора део НАТО пакта. Напад на једну чланицу је напад на све државе. Осамостаљење Црне Горе је гора за наше националне интересе од окупације Космета. НАТО да ЕУ не.

Цоле, Манојле мани се вантазија манитога Драшковића Вука и иди шетај мало...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Манојло рече

Само још једна порука на тему Украјине. И мичем се са теме. У Украјини оваквој каква је сада, бар су уклонили све Лењинове споменике, а по Русији их има безброј. И у Украјини народ иде чешће у цркву него у Русији.

Jeste i slave fašiste.Sti pridrodno glup il si pretplaćen? Jer ako je ovo prvo nema nade ako je ovo drugo ima,mož da otkažeš pretplatu ;)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Манојло рече

у Украјини народ иде чешће у цркву

Иде, и то у канонску Цркву. 

БАЈ-БАЈ, ЋАО, ДОВИЂЕЊА, ЗБОГОМ, HASTA LUEGO. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Манојло рече

Ево још једно моје размишљање. Зашто Србија треба хитно да уђе у НАТО? Зато што су Србији војном неутралношћу везане руке. Сутра да почну клати Србе у Црној Гори, Србија не може војно интервенисати јер је Црна Гора део НАТО пакта. Напад на једну чланицу је напад на све државе. Осамостаљење Црне Горе је гора за наше националне интересе од окупације Космета. НАТО да ЕУ не.

Poštedi nas razmišljanja,bakrotiraćemo od kupovine toalet papira 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Манојло рече

Путинова "икона" 600 рубаља, а Пресвете Богородице 300:

https://seas.foundation/2017/06/17/4602

Ајмо екипа, набављајте иконе од Волође, палите кандила...

Једини овде ко је злонамеран и идолопоклоник заблуда си ти.

Чисто да не остане недоречено- нико од ових људи није никакав Путинов идолопоклоник. Да је РПЦ ово урадила некоме што је Цариградска Црква урадила сигурно би људи исто овако реаговали.

Ево ако не верујеш, прочешљај форум па ћеш видети како се критикује било какава идеја Трећег, Осмог или 22. Рима. Ја сам рецимо писао о томе да се РПЦ својевремено огрешила о Грузијску Цркву када су је практично укинули у време царства.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Једини овде ко је злонамеран и идолопоклоник заблуда си ти.

Чисто да не остане недоречено- нико од ових људи није никакав Путинов идолопоклоник. Да је РПЦ ово урадила некоме што је Цариградска Црква урадила сигурно би људи исто овако реаговали.

Ево ако не верујеш, прочешљај форум па ћеш видети како се критикује било какава идеја Трећег, Осмог или 22. Рима. Ја сам рецимо писао о томе да се РПЦ својевремено огрешила о Грузијску Цркву када су је практично укинули у време царства.

Видим да ме се вређа овде а и шири се незнање. Није РПЦ укинула Грузијску или Ђурђијанску како се некада код нас говорило ПЦ, већ држава која је укинула и институцију патријарха. Руска црква је била поробљена од стране државе за време императора. До Петра Великог су цареви а од њега императори. Незнање. Незнање. Црквена историја вам је за нулу.

Подели на овим сајтовима

ДОВИЂЕЊА!

пре 39 минута, Манојло рече

Само још једна порука на тему Украјине.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Некултурне незналице које не мислите својом главом. Мени је у мојој српској глави српска памет а не ничија туђа, па била и руска.

Подели на овим сајтовима

Koja demokratija vlada kod vas.

Svako ko misli drugcije od vas, zasipate ga bezbrojnim epitetima, vladike shaljete kao nepodobne na penziju, fanariote predajete anatemu...I tvrdite kao druge shire zlobu a vi ljubav....Treba psiholog da ovde postavi dijagnozu, al sigurno i on ce biti Nato placenik, srpski odrod, fasista....

Ima vas raznih od onih koji ne idu u crkvi i ne ispovedaju se, do onih po-boznih koji kukaju na admine shto ih banuju a sami kad bi bili admini pocistili bi sve one koji drugcije misle.

A mene kad bi mogli....pojeli bi me za ruchak:D

Подели на овим сајтовима

Толико сте бљутави, тешко би вас ко појео.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Толико сте бљутави, тешко би вас ко појео.

nemoras potvrgivati recenog....od ljubavi nase nista nema jaceg....mi se volimo

Подели на овим сајтовима

@MKD13

Проблем је у томе што ви имате везе са православљем колико и латини са католичанством. Ради о застрашујућем степену заблуде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Манојло рече

Видим да ме се вређа овде а и шири се незнање. Није РПЦ укинула Грузијску или Ђурђијанску како се некада код нас говорило ПЦ, већ држава која је укинула и институцију патријарха. Руска црква је била поробљена од стране државе за време императора. До Петра Великог су цареви а од њега императори. Незнање. Незнање. Црквена историја вам је за нулу.

У реду. Моје познавање црквене историје је за нулу. Слажем се. Али суштина онога што сам рекао остаје тачна. И то је за критику, и тај потез је погрешан. 

Али драги мој Цоле, Манојле  ти си научио неке детаље из историје Цркве али машиш суштину и то своје знањ злоупотребљаваш и изврћеш чињенице.

Нек ти је Бог у помоћи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...