Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Манојло рече

Тако је. Ево, милина једна разговарати са једним уљуђеним неправославним хришћанином, за разлику од ових српских варвара! Са чежњом ишекујем дан кад ће данашњи православни бити истовремено и католици а данашњи католици и православни истовремено.

Српски варвари.Марш ђубре.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Тако је. Ево, милина једна разговарати са једним уљуђеним неправославним хришћанином, за разлику од ових српских варвара! 

Па видимо, јако си уљуђен. 

Само са "л" уместо "љ".

А и интелектуално си поткапацитиран јер није могуће бити Србин и Варварин истовремено.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Онај ко брани једном народу да се моли Богу на свом језику, као што ради РПЦ у Украјини бранећи употребу украјинског језика и идентитета уопште, ти су прави расколници!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Манојло рече

за разлику од ових српских варвара

:))  аха зато твог почасног "патријарха" није признала ниједна Црква зато што је цивилизовани миротворац... :smeh1:

зато и барта који има право апелације над целим космосом нико није поменуо на литургији, сви су они варвари у том твом цртаном филму ;) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Манојло рече

Онај ко брани једном народу да се моли Богу на свом језику, као што ради РПЦ у Украјини бранећи употребу украјинског језика и идентитета уопште, ти су прави расколници!

Па ни у Русији не служе на руском магарчино.А ко овима брани било шта.

Подели на овим сајтовима

Може се бити и Србин и господин, тако да знате ви Фемини потомци што се бавите теологијом као и Фема што је културом!

Подели на овим сајтовима

Може се бити и Србин и господин, тако да знате ви Фемини потомци што се бавите теологијом као и Фема што је културом!

Откуд знаш кад ниси ни једно ни друго.Откуд толико кроатизама?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Па Ти колико видимо сви подржаваш овога који подржава расколнике.Показао си своје право лице.Можеш да постављаш снимке народних песама до вечности али си се показао ко си.

Uvijek je neko nekome raskolnik ali cjelina, punoća i zajednica u Hristu je obaveza za sve nas, možemo je samo respektovati ili ignorisati. Prema tome kako smo je respektovali ili ignorisali će medju nama biti sve manje ili više razloga i povoda za jedinstvo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Манојло рече

Све луђе од луђег.

Да ли РПЦ и русима "брани" да се моле на свом језику? Јер се ни у Русији не моле на руском. 

Стварно треба бити малоуман па налазити овакве аргументе. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zayron рече

Uvijek je neko nekome raskolnik ali cjelina, punoća i zajednica u Hristu je obaveza za sve nas, možemo je samo respektovati ili ignorisati. Prema tome kako smo je respektovali ili ignorisali će medju nama biti sve manje ili više razloga i povoda za jedinstvo.

Разоткрио си се потпуно

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Августин рече

Разоткрио си се потпуно

Šta sad ovo znači? Nisam se nikad ni skrivao da bi se sad razotkrivao, uvijek sam vam otvoreno pisao šta mislim.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zayron рече

Целина, пуноћа и заједница у Христу ћемо бити кад се будемо причешћивали из једне чаше. Дотле нема правог јединства. Право ме срамота ових лажних верника и квазисрба, прави Срби нису никада били такви дивљаци. И српски сељак је иако неписмен имао своју културу и поштовање спрам другога. А ово је изродио београдски асфалт, однарођени шљам титоистичког Београда изродио је хулигане који се ето баве богословљем! Извињавам се као Србин и хришћанин због таквих

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Августин рече

Разоткрио си се потпуно

Зајрон се давно на овој теми показао. 

Затим су вршени егзорцими :D па се смирио дуго, дуго. 

Е сад да ли ће остати присебан или ће се покондирити, питање је.  

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Манојло рече

Целина, пуноћа и заједница у Христу ћемо бити кад се будемо причешћивали из једне чаше. Дотле нема правог јединства. Право ме срамота ових лажних верника и квазисрба, прави Срби нису никада били такви дивљаци. И српски сељак је иако неписмен имао своју културу и поштовање спрам другога. А ово је изродио београдски асфалт, однарођени шљам титоистичког Београда изродио је хулигане који се ето баве богословљем! Извињавам се као Србин и хришћанин због таквих

мешаш у порукама истину и клевету, јако лукаво... добро си се увежбао... зашто то радиш?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zayron рече

Šta sad ovo znači? Nisam se nikad ni skrivao da bi se sad razotkrivao, uvijek sam vam otvoreno pisao šta mislim.

https://www.youtube.com/watch?v=aX83DAcDLXY

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...