Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Манојло рече

Види, па ми имамо расколе у СПЦ на који смо заборавили, а бавимо се Украјином. Македонијом се већ баве БПЦ и однедавно Цариградски синод, а Артемије

Па престани да се бавиш. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Зајрону: што се мене тиче, нејединство источне и западне цркве је скандал над скандалима који траје већ скоро хиљаду година. И за један истински васељенски сабор Православне цркве би требало прво решити то питање, или прво поспремити своје двориште, па онда решавати то питање, али то је заиста скандал над скандалима.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ведран* рече

Полако. Куд си се залетио! Док припремимо. :))

Претходни смо спремали 100 година :))

Nek požure baćuška već razmišlja o raspoređivanju raketica na Kubi,kasno biti može što bi reko Yoda :smeh1:

13055372_1026150077477724_74131896510417

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Манојло рече

Зајрону: што се мене тиче, нејединство источне и западне цркве је скандал над скандалима који траје већ скоро хиљаду година. И за један истински васељенски сабор Православне цркве би требало прво решити то питање, или прво поспремити своје двориште, па онда решавати то питање, али то је заиста скандал над скандалима.

Иди одавде у свиње и баци се у воду

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Јел поента у општењу са Артемијем? :D

Он изгледа општи са Денисенком и Артемијем то је нова коалиција.

Подели на овим сајтовима

No, to si u pravu, kad jedno plućno krilo trpi, trpe onda oba.

Подели на овим сајтовима

Требало би направити једну експертску групу састављену од врхунских историчара медиевиста који би проучили проблем настанка источно-западног раскола и једну групу од врхунских догматичара, тако једну и од врхунских каконичара и након две године дана рада, када би се изнели резултати и закључци, би проблем био брзо решен. Овако очито нема истинске љубави у људима, а где нема љубави нема ни праве вере, наде, па ни воље за решавање проблема.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zayron рече

Зајроне кад већ говориш о плућним крилима што си непоштен и подржаваш овога што вређа Цркву.Тешко вама лицемери.

Подели на овим сајтовима

Требало би направити једну експертску групу састављену од врхунских историчара медиевиста који би проучили проблем настанка источно-западног раскола и једну групу од врхунских догматичара, тако једну и од врхунских каконичара и након две године дана рада, када би се изнели резултати и закључци, би проблем био брзо решен. Овако очито нема истинске љубави у људима, а где нема љубави нема ни праве вере, наде, па ни воље за решавање проблема.

Послушај савет, окупај се у свињској брљарки можда се освестиш. 

Црква ти није светски конгрес експерата.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Тако је. Ево, милина једна разговарати са једним уљуђеним неправославним хришћанином, за разлику од ових српских варвара! Са чежњом ишекујем дан кад ће данашњи православни бити истовремено и католици а данашњи католици и православни истовремено.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Августин рече

Зајроне кад већ говориш о плућним крилима што си непоштен и подржаваш овога што вређа Цркву.Тешко вама лицемери.

Ja podržavam svakoga ko ne podržava raskole! Kad uvidim da ih ne podržavate vi, podržavaću i vas, to se podrazumijeva!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zayron рече

Ja podržavam svakoga ko ne podržava raskole! Kad uvidim da ih ne podržavate vi, podržavaću i vas!

Па Ти колико видимо сви подржаваш овога који подржава расколнике.Показао си своје право лице.Можеш да постављаш снимке народних песама до вечности али си се показао ко си.

Подели на овим сајтовима

Ja podržavam svakoga ko ne podržava raskole! Kad uvidim da ih ne podržavate vi, podržavaću i vas!

Браво, где је љубав ту је и слога и одсуство свађе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...