Jump to content

Манојло

Члан
  • Број садржаја

    63
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

451 посетилаца

Манојло's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

-137

Форумска репутација

  1. Логотип оружаних снага Руске Федерације: Ту је увек нека масонска пирамида, мада би неки рекли и симбол ракете, Антихришћанска серија "Звездане стазе": НАСА: Роскосмос: ЦНСА:
  2. Вероватно очекујеш да пишем "почасни патријарх", "митрополит" Епифаније, тзв. ПЦУ.
  3. И шта сад очекујеш од мене? Да не пишем на ову тему? Отвори подтему у оквиру вести из Константинопољске патријаршије. Тамо бих могао стављати преводе вести из ПЦУ. Нека се зна шта се и тамо дешава!
  4. Шта има везе, што ти смета? Написао сам: можда јесте а можда и није. И ставио у зону сумрака!
  5. Мој је стари став да Хрвате може спасити једино православље. Од чега спасити? Од мржње којом их доји лажна папска црква. И нисам члан никаквих "ХПЦ"ова, итд. А православље им може обезбедити и спасење небеско. А они који им говоре да су њихови свеци типа Леополда Мандића уједно и Божји светитељи, па им чешу уши изјавама како Дух дише где хоће, па се по томе они спасавају кроз "сакраменте" Римокатоличке "цркве", ти им сигурно нису пријатељи и не поступају по Христовим речима: Идите и научите ... крстите ... све народе ... А и код многих наших се намножила нејеванђељска мржња према Хрватима, "Бошњацима", Албанцима...
  6. Да не бх добио по носу од администрације и путинјугендоваца на форуму, ставио сам ову тему на одговарајуће место. Можда јој је и стварно место овде, а можда и није. Ако није, још боље, нека се зна шта раде непријатељи хришћанства. Ово је занимљив чланак: Большинство информации, которой мы слепо верим в СМИ завуалирована и приукрашена на столько, что теряет основную суть правды и граничит с ложью. Точнее говоря, мы получаем только ту информацию, которую нам навязывают люди свыше: правительство, мировая элита, власти. СМИ пишут о том, что им диктует правительство, таким образом, искажая информацию, заведома вводя читателя в заблуждение. Например, что мы знаем о партии «Единая Россия»? В СМИ она позиционирует себя как крупнейшая политическая партия России, которая борется за перспективное будущее своих граждан. А что на самом деле? Попробуем посмотреть на детали: Логотип «Единая Россия» - это медведь, символ надежности, упорства и мудрости. Но его форма немного искажена, если выделить основу медведя, то складывается совершенно другой зверь – козел. Но какое отношение козел имеет к логотипу «Единой Росси»? Возможно, он является каким-то особым символом? Если спросить любой поисковик «козел символ…», то примерная картина будет такая: «козел символ дьявола; символ антихриста; козел символ сатаны». Козел или Бафомет – мифическое существо, олицетворяющее сатану. Существо по имени Бафомет изображают с человеческим телом и головой козла, руки которого расписаны латинскими словами: «solve» (распадайся, растворяй, распиливай) и «coagula»(замирай, сгущай, сохраняй, складывай в карманы). Скажем, если б адвокат по земельным делам написал слоган «распадайся, складывай в карманы, распиливай», вы бы к нему обратились? Идем дальше, логотип «Единая Россия» одним Бафометом не ограничился. Если обратить внимание на лапы «медведя», то на них видно что-то вроде надписи или слова, но уж точно не на индоевропейском языке. Скорее это похоже на восточные иероглифы, то есть на иврите. Перевернув логотип, методом подбора слов получается «?????» ( Иисус). Выходит, что лапы медведя – это вовсе не лапы, а имя «Иисус» на иврите. Только что означает, если имя «Иисус» написано на перевернутом символе? Как не сложно догадаться, получается «Христос» наоборот, то есть это символ Антихриста. Как многие знают, перевернутый крест символизирует сатану, и опять-таки мы вернулись назад, к мифическому существу Бафомет, который уже встречался ранее. Логотип «Единая Россия» содержит надпись «Партия Единая Россия». Посчитаем, сколько букв содержит каждое из слов: Партия – 6, Единая – 6, Россия – 6. «666» - еще один символ антихриста. Можно себя успокаивать, что это все бред, но закономерность на логотипе партии из трех символов антихриста или символов сатаны, специально или нечаянно сделаны главными постулатами партии, вряд ли принесут государству, которым они правят порядок и благополучие.
  7. И шта сад кад сте написали моје име, шта мислите да нисам знао да знате ко сам? Ха, ха, ха. Ништа се није променило од Домановића и Нушића.
  8. Кроз моје писање увек провејава и одређена доза хумора, сатире, ироније; како кад и на коју тему. Стварно мислиш да бих ишао писати писма и пријаве. То исмејавам, слично Нушићу, оне који на све стране виде сумњива лица, нато и нво плаћенике и сл. Ово са попадијом која туче попа, попом који сам шара по фасади цркве - то је ниво украјинске пропаганде. Треба оштро и објективно и по једнима и по другима, а Бога ми, ми и по вама! Није ме дуго било на форуму и стварно кад навратим, па видим острашћеност, ниво и ове нове скојевце, шта рећи. А зашто не би били овде мало дипломатичнији кад је у питању украјинска тема. И једни и други су нам православна и словенска браћа...
  9. Зашто се Москва боји изгубити Украјинску Цркву, зато јер би остала без свештеничког и монашког кадра. Велики Руси слабо хају за веру. Да маре давно би порушили Лењинове кумире и макли маузолеј, али не, Путин враћа сатанску и крваву од крви православних петокраку на тенкове и авионе. Улице Лењина, Маркса и Енгелса, чекиних и енкаведеових крвника на све стране...
  10. Пре него почнеш на другога бацати блато, погледај да ли сам чист. Само се руководим љубављу и истином. Веселим се јер су многи сада добили прилику да се спасу, а да овде влада острашћеност и инквизиторски дух, види се из авиона. А код свесвјатјејшег патријарха не одобравам штошта, кршење канона у заједничким молитвама са иновернима, предуге и неплодотворне преговоре са Римом, ако неће се оправославити, бирајмо ми правог папу, али би онда сада први био други... Само објективно и без мржње!
  11. У име Бога који је љубав, позивам сву христољубиву браћу и сестре, да на форуму шире љубав а не мржњу према икоме. Спасење душа је највиши закон, па и црквених канона, и тиме се руководио свесвјатјејши патријарх Вартоломеј у Украјини! А ко шири мржњу, тај себе прво трује. А грехе почасног патријарха Филарета и других није моје да испитујем, имам своје. Овде влада инквизиторски дух!
  12. Ко зна да ли су те информације проверене, а и можда су то урадили убачени провокатори! Не бих се чудио да поједини свештеници сами шарају графите, можда је попадија дигла руку на попа јер гледа около жене па овај окривио украјинске националисте...
  13. I sve ću i pisati kako naši sveštenici i episkopi tolerišu vređanje poglavara jedne pomesne crkve. Ima ovde posla i za policiju!
  14. Pa ovo je strašno koliko ste se razmahali u mržnji i propagandi. Izabrao sam određena pisanija s teme i sajta i sa svojim objektivnim opširnim komentarom uputio u formi pisma ambasadi Ukrajine, Ministarstvu spoljnih poslova Ukrajine i nevladinim organizacijama. Ovo je čisti fašizam šta radi podmladak SPC! Napisaću i pismo Carigradskoj patrijaršiji.
  15. ДОВИЂЕЊА, бавићу се Светим писмом
×
×
  • Креирај ново...