Jump to content

Зоран Ђуровић: Шта има Амфилохије против Степинца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Vladan :::. рече

пусти @Zoran Đurović што се смеје, он то од наде да нећеш више имати чиме да га истјазаваш :) али покварићемо му радос' ;) 

Istjazavamo se mi, ....svi mi, jedni druge,....sto i nije tako lose kada porazmislim, .... treba neko da nas malko' spusta na zemlju, ...da ne poletimo mnogo,...

tenor.gif.dca72b1d131a67d59392091b11a8085d.gif

:))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Zoran Đurović рече

не треба да се поново рукополаже

Да ли се ово и данас поштује?. Нисам много упознат са материјом, па због тога питам.    

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Moram da se izjadam, sta cu', nemam kome drugom,....... cu' da iskocim iz koze,:1314_womens:,.....  juce sam reinstaliro' Windows i sve bookmarkse sa verskih i drugih zanimljivih sajtova i knjiga i dokumenata i vaznih tekstova  koje sam sacuvao na DVA razlicita hard diska i koje sam skupljao godinu dana, sam,..... IZBRISAO,.... nekako, slucajno,.......budala nad budalama,..... cu' se utepam majke mi,...:bu:

Oce to sa godinama. :0205_whistling:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan :::. рече

може опера да увезе назад сачуване податке са било ког уређаја (хард, флеш, цд итд.) који је прикачен на комп

@Bokisd ја сам управо у опери извезао и увезао букмаркс и са флешке и са једног од мрежних дискова без проблема

дакле убоди флешку или прикачи неки од резервних хардова и пронађи .html фајл са копијом података а после из опере то увезеш

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

ја сам управо у опери извезао и увезао букмаркс и са флешке и са једног од мрежних дискова без проблема

дакле убоди флешку или прикачи неки од резервних хардова и пронађи .html фајл са копијом података а после из опере то увезеш

Hoce i Mozila ali nece Chrome. Ja probao. Nezna m zasto.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Hoce i Mozila ali nece Chrome. Ja probao. Nezna m zasto.

немам хром на комповима, то је јеретички програм, морао би једно 5-6 пута да се инсталира тј. крсти да би радио како ваља и да не избацује неке јеретичке глупости... ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ronin рече

Да ли се ово и данас поштује?. Нисам много упознат са материјом, па због тога питам.    

Важи. На страну што је Григорије за нас светац, али иста ствар се потврдила на 7. васељенском сабору. Дакле, сваки који хоће да мудрује треба да зна да је против васељенских сабора. Ја се само чудим безочности наших ревнитеља који на све начине покушавају да манипулишу сасвим јасним одредбама ПЦ. И још за себе кажу да су православци!:pop: 

Превешћу најбитније моменте из аката 7. сабора да покажем галактичке манипулације наших православаца. Зато су доживели да их Акакије прекрштава!:)) Тако се Бог руга ревнитељима без разума. Ко се мача лати...  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, kopitar рече

AKAKIJE UTJEŠITELJ S TOBOM!

Чак је и Акакије престао да прекрштава јеретике из СПЦ!

http://srpskaipc.blogspot.com/2013/12/blog-post.html

Цео текст може да потпише @Васијан само кад би се то односили на СПЦ а не и на Акакија. Једнако јеретичко расуђивање. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vladan :::. рече

немам хром на комповима, то је јеретички програм, морао би једно 5-6 пута да се инсталира тј. крсти да би радио како ваља и да не избацује неке јеретичке глупости... ;) 

Onda sam ja jeretik jer meni savrseno radi, bolje od svih drugih, U sustini retko koristim druge. ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Важи. На страну што је Григорије за нас светац, али иста ствар се потврдила на 7. васељенском сабору. Дакле, сваки који хоће да мудрује треба да зна да је против васељенских сабора. Ја се само чудим безочности наших ревнитеља који на све начине покушавају да манипулишу сасвим јасним одредбама ПЦ. И још за себе кажу да су православци!:pop: 

Превешћу најбитније моменте из аката 7. сабора да покажем галактичке манипулације наших православаца. Зато су доживели да их Акакије прекрштава!:)) Тако се Бог руга ревнитељима без разума. Ко се мача лати...  

"Duso, nema vaseljenskih sabora svi su vaseljenski" ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Trifke рече

Onda sam ja jeretik jer meni savrseno radi, bolje od svih drugih, U sustini retko koristim druge. ;) 

пуко си... то је прелест, врћи се одмах из Црне Горе у Србију да очистиш комп... :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...