Jump to content

Зоран Ђуровић: Шта има Амфилохије против Степинца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Vladan :::. рече

пуко си... то је прелсет, врћи се одмах из Црне Горе у Србију да очистиш комп... :) 

:tongue::0414_feel:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 54 минута, Isusovo magare рече

:))Jel' a kaki je taj Akakije?

Свети Аријерејски Савет
Српске Истински Православне Цркве

Председник Светог Архијерејског Савета
Епископ утешитељевски АКАКИЈЕ

Епископ шумадијски НЕКТАРИЈЕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Чак је и Акакије престао да прекрштава јеретике из СПЦ!

http://srpskaipc.blogspot.com/2013/12/blog-post.html

Цео текст може да потпише @Васијан само кад би се то односили на СПЦ а не и на Акакија. Једнако јеретичко расуђивање. 

Навођење праксе предратне Српске Цркве, у чији је основ био постављен принцип икономије, односи се на вековно снисходљив став који се огледао у примањуримокатолика покајањем, а протестаната миропомазањем. Ни једне ни друге наведене јеретике вековна пракса Српске Цркве није примала прекрштавањем.
Овај начин примања рикомокатолика и протестаната ми пооштравамо и одлучујемо да се над њима има примењивати акривија, тј. римокатолике и протестанте у Православну Цркву примамо кроз Свету Тајну крштења.

Čak mi se i AKAKIJE čini normalnijim od nekih vaših oficijelaca , jer je njemu izgleda jasno pravilo starih ali on sad izvoljeva da kao novi papa nešto i promjeni.
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vladan :::. рече

може опера да увезе назад сачуване податке са било ког уређаја (хард, флеш, цд итд.) који је прикачен на комп

Ali, Vlado prijatelju moj dobri i najboli,:drugarstvo: ...ja sam podatke izgubio, izbrisao sam podatke koje sam predhodno sacuvao.

Kako cu sad da 'istjazavam',....slabije od mene, ne znam,...:))  .... crno mi se pise,.... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

и са оба хард диска и са флешке си све избрисао?

Neverovatno,....ali, ....daaaaa,....

Da li postoji ovakav nesposobnjakovic na celi' svet ?  :lupaglavu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Neverovatno,....ali, ....daaaaa,....

Da li postoji ovakav nesposobnjakovic na celi' svet ?  :lupaglavu:

не дирај ништа нити снимај на та два хард диска... инсталирај на рачунару овај програм и пусти га да претражи те дискове

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Isusovo magare рече

Krajnost je krštenje već krštenoga...

Ovdje se govori o onima koji žele iz KC u PC ok ali da pokrštavate i svoje već krštene to mi nikako ne ide u glavu..naime čula sam od svog prijatelja(naravno katolika)da je dotični đakon dao i kćerku da mu veliki Amfilohije krsti iako je već krštena u PC.

7896634:pop::0426_feel:

U.. ovo mi upade ko budali šamar.

Baš u prethodnom postu rekoh da  i AKAKIJE razumije ozbiljnost prekrštavanja pa je prestao sa prekrštavanjem pravoslavnih heretika čak se poziva na praksu predratne SPC koja je primala katolike i protestante bez ponovnog krštenja ali on osobno uzima sebi pravo da ovo postroži.

Mogu reći da čovjek u opće nije toliko glup i da dobro razumije pravila.

Međutim krstiti nekog jer se ne osjeća kršten prelazi sve granice normalnog ponašanja...tako da bi i sam AKAKIJE utješitelj ovo zabranio..misleći na čast i ugled svoje IPSC.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bokisd рече

Neverovatno,....ali, ....daaaaa,.... Da li postoji ovakav nesposobnjakovic na celi' svet ?  :lupaglavu:

Ја кад сам те учио да будеш студиозан, а не шепртљаст, ти ниси хтео да то утувиш у главу... 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bokisd рече

Ok.

Samo ne znam, mislim da sam nesto dadatno snimao na hardove.. Ajd, da vidim sta ce da bude.

Пусти га да одради своје, ако не нађе обичним скенирањем на  Search  пробај дубинским тј.  Surface Scan...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Ја кад сам те учио да будеш студиозан, а не шепртљаст, ти ниси хтео да то утувиш у главу... 12:smeha:

Pijem neki psiho lek za atipicnu facijalnu bol,....pa sam se nesto usporio ( u glavu )... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Ok.

Samo ne znam, mislim da sam nesto dadatno snimao na hardove.. Ajd, da vidim sta ce da bude.

покушај и са овим

Recuva

https://www.ccleaner.com/recuva

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...