Jump to content

Зоран Ђуровић: Шта има Амфилохије против Степинца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, ronin рече

покушај и са овим

Recuva

https://www.ccleaner.com/recuva

Skinuo sam ( pardon,  kupio sam....  :smeh1: ) neku Pro verziju od brace Rusa sa jedan dobar torre.... pa, da vidim kako ce da sljaka ( i da pitam jednog drugara koji radi sa kompovima )....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Ја кад сам те учио да будеш студиозан, а не шепртљаст, ти ниси хтео да то утувиш у главу... 12:smeha:

пре 5 часа, Bokisd рече

U glavu ludu,.... da me neko odalami, ...ce' mi bude lakse,... sFun_bat

Оно што сам Николићу саветовао, да се попнеш на високо дрво скочиш и добро се угруваш!:))

значи три пута скачи са дрвета, најбоље на главу, што је сигурно, сигурно је :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Pro verziju od brace Rus

често те Pro верзије у себи садрже неки вирус и обично је то крековао неки Јури са Крима :smeh1: Никада нисам био љубитељ њих. Боље скинути free верзију. 

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ronin рече

често те Pro верзије у себи садрже неки вирус и обично је то крековао неки Јури са Крима :smeh1: Никада нисам био љубитељ њих. Боље скинути free верзију. 

Ha, ha, bas taj, ...samo mi jos virus fali,.... :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Ha, ha, bas taj, ...samo mi jos virus fali,.... :))

док сам користила Вин, одавде сам скидала све програме, јер су поуздани и сигурно без вируса...

https://filehippo.com/

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Снежана рече

Оно што сам Николићу саветовао, да се попнеш на високо дрво скочиш и добро се угруваш!:))

значи три пута скачи са дрвета, најбоље на главу, што је сигурно, сигурно је :smeh1:

cat-jump-fail.gif.1467b6cbb4c4c26ba0e5024f5782d9df.gif

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

док сам користила Вин, одавде сам скидала све програме, јер су поуздани и сигурно без вируса...

https://filehippo.com/

Јури са Крима је сигурнији:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, ronin рече

Јури са Крима је сигурнији:smeh1:

јес вала, а и сигурно неће тражити од Бокија да се поново крсти  :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Снежана рече

јес вала, а и сигурно неће тражити од Бокија да се поново крсти  :smeh1:

:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Isusovo magare рече

:))Jel' a kaki je taj Akakije?

Добар само тако, покрштава редом, не пита. Сваки православац крштен кропљењем или за кога он сумЉа да је тако кршћен. Вас би вероватно 3*3кратно уз 3 миропомазања (кризме). 

Иначе, теби и Копитару се дивим колико сте оперисани од било које врсте хумора.

Не пада ми на памет да било кога - а камо ли вас - крштавам или прекрштавам. Ако сте Богу и Сви мили такви, онда сте и мени.

Да сам свештеник нико ко хоће да се крсти од одраслих не би прошао без 2-3 године катехизације. Зато нећу бити никад свештеник. ;)

А католицима који хоће у ПЦ бих дао слободу како хоће, само да се одрекну јеретичких учења са становишта православља. Што се мене тиче, ако РПЦ прима само са покајањем, и мени је довољно...

А знам да и ви тако примате православне...

Дакле, ја сам вам најмањи проблем. Указао сам ти раније да машиш поређење, ништа више. Не и да је в.Амфилохије у праву.

Али, неко је набритвљен... (Од бритва=оштар нож)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Lady Godiva рече

Е, људови, имате тему за то. Ава је благ, па вас не кори, али стварно претерасте.

Задужио ме Боксит скидањем неких књига са нета (ја их за разлику од њега нисам спалио:))), па зато нисам реаговао. Но, било би лепо да се прекине са проблемом Бокситовог компјутера овде и врати на проблем како неко истовремено крштава наново крштене или их само миропомазује. Не бих отварао и тему у којој је Амфилохије признао да је неканонски замонашио једну монахињу, изговарајући се на аљкавост администрације. Тако је сада дочекао да поново крсти особу која је била крштена у СПЦ, а вели да није знао. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јанко рече

Да сам свештеник нико ко хоће да се крсти од одраслих не би прошао без 2-3 године катехизације. Зато нећу бити никад свештеник. ;)

Да си прошао толики стаж као катихумен, онда ти не би било свеједно да ли крштеног можеш поново да крстиш...

Нисам лишен смисла за хумор, али постоје црвене линије... 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Zoran Đurović рече

Задужио ме Боксит скидањем неких књига са нета (ја их за разлику од њега нисам спалио:))), па зато нисам реаговао. 

Мало се шалим. Видиш да сам написала да си благ. :)))

пре 29 минута, Zoran Đurović рече

Но, било би лепо да се прекине са проблемом Бокситовог компјутера овде и врати на проблем како неко истовремено крштава наново крштене или их само миропомазује.

Мени је ово потпуно сумануто. Ако наша црква признаје крштење католицима, онда не сме поново да крштава јер је то Света Тајна која се не може понављати. Ако кажу да су католици јеретици/секташи.. тако нешто, онда им не признјемо ни свештенство, ни крштење... У том случају би ваљда сви морали бити крштени. Значи или-или. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Јанко рече

Добар само тако, покрштава редом, не пита. Сваки православац крштен кропљењем или за кога он сумЉа да је тако кршћен. Вас би вероватно 3*3кратно уз 3 миропомазања (кризме). 

Иначе, теби и Копитару се дивим колико сте оперисани од било које врсте хумора.

Не пада ми на памет да било кога - а камо ли вас - крштавам или прекрштавам. Ако сте Богу и Сви мили такви, онда сте и мени.

А католицима који хоће у ПЦ бих дао слободу како хоће, само да се одрекну јеретичких учења са становишта православља. Што се мене тиче, ако РПЦ прима само са покајањем, и мени је довољно...

А знам да и ви тако примате православне...

Дакле, ја сам вам најмањи проблем. Указао сам ти раније да машиш поређење, ништа више. Не и да је в.Амфилохије у праву.

Али, неко је набритвљен... (Од бритва=оштар нож)

Ma ti jadan ni sam ne znaš šta misliš?!

Ako se netko osjeća nabritvljen što onda treba da radi,po osjećaju ili da posluša razum??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...