Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Trifke рече

Stvarno ili se zekis? 

Miniras mi geg, `ocu reci stos, sinko... :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Sofija_ рече

Ne, a kada budem, okacicu ovde kalendarce iz mog seksualnog zivota, sa sve detaljima, pozama,uzdisajima, kad, koliko itd.

ako zivotinja brani svoje mladunce u stomaku a zena(koja bi trebala biti razumno bice,a razum pobedjuje nagone i strasti) ne, onda je takva zena gora od zivotinje,

naravno,svako nek radi kako zeli i misli da treba, mene ne zanima tudja spavaca soba, a ti cim si osetila potrebu da se opravdas, znaci da ti i nije bas svejedno sto sam ovo napisala.

ne_shvata 

Не капирам.Чему оволики бес ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

То мундође трофазни секс, кад све варничи?

Neka te more, ne zanosi se, struja je stvarno opasna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

То му дође трофазни секс, кад све варничи?

Svašta naučih večeras. 
E hvala vam velika, hvala do neba, hvala i prehvala.  7896634
(sve sirovine neke, zlovrijemeorlanaćeralo...)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

ne_shvata 

Nisi jedina. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Trifke рече

ali ne kao nesto na osnovu cega ce se oznaciti sex kao greh za vreme trudnoce.

gde sam rekla da je greh? rekla sam da je to moje rasudjivanje, moj stav i misljenje

stvarno su zivotinje u mnogo cemu razumnije od ljudi, na zalost

pazi, znam da galebovi ostaju zajedno ceo zivot(ako jedno ugine, drugo umre od tuge za prvim) a kod ljudi je to sve manje i manje, jednom za ceo zivot

dalje, zivotinje nece jedna drugu da napada dalje ako vidi da je ranjena(kada se bore oko zenke) osim ako je grabljivica pa joj treba hrana, a sta imamo kod ljudi

izmedju ostalog medju nasilnicima, huligani na mrtvo prebiju nekog, udarajuci ga i rukama i nogama...ma ima mnogo primera gde su zivotinje razumnije i gde imaju neki kodeks..

пре 9 минута, Trifke рече

Daj princip nacelo iz Jevandjelja inace si opasno promasila. 

moze ovo da ti posluzi...ne znam koji je deo, poslusaj ako zelis..."ako carujes nad strastima, onda si pravi car.."

strasti/nagon/telesni prohtevi sve je to isto, ako zelimo u Carstvo Nebesko, moramo se uciti uzdrzavati

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Trifke рече

Najosnovnija je stvar da muskarci treba da znaju da zene mnogo kasnije dozive orgazam od njih i da krstonosna ljubav podrazumeva da treba da se prvo potrude da zadovolje svoju zenu pa sebe. 

Слажем се. Па пази, кад је девојка/жена задовољна, онда је мени то потврда да сам добар. ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

ne_shvata 

Moja nana bi ti odgovorila jednostavno, ali ja nisam moja nana. Njoj bi se oprostilo, a meni ne.
Post ovo, ono... suzdržavanje... pa poveži sestro. Ne mogu sve da crtam..... shvataš sada? :sunce:

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 4 минута, Сања Т. рече

ne_shvata 

:ani_biggrin:

Душа је троделна: у њој се налазе три силе: помисао [словесност], раздражајност и жеља. Уколико је у раздражајној [сили] љубав и човекољубље, а у желатељној чистота и целомудреност, онда је помисао светла. А, ако је у раздражајној [сили] мржња према људима, и у желатељној разврат, онда је помисао тамна

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Svašta naučih večeras. 
E hvala vam velika, hvala do neba, hvala i prehvala.  7896634
(sve sirovine neke, zlovrijemeorlanaćeralo...)

Ja nisam od tih! Jasno ti je to, `el da?...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

gde sam rekla da je greh? rekla sam da je to moje rasudjivanje, moj stav i misljenje

stvarno su zivotinje u mnogo cemu razumnije od ljudi, na zalost

pazi, znam da galebovi ostaju zajedno ceo zivot(ako jedno ugine, drugo umre od tuge za prvim) a kod ljudi je to sve manje i manje, jednom za ceo zivot

dalje, zivotinje nece jedna drugu da napada dalje ako vidi da je ranjena(kada se bore oko zenke) osim ako je grabljivica pa joj treba hrana, a sta imamo kod ljudi

izmedju ostalog medju nasilnicima, huligani na mrtvo prebiju nekog, udarajuci ga i rukama i nogama...ma ima mnogo primera gde su zivotinje razumnije i gde imaju neki kodeks..

moze ovo da ti posluzi...ne znam koji je deo, poslusaj ako zelis..."ako carujes nad strastima, onda si pravi car.."

strasti/nagon/telesni prohtevi sve je to isto, ako zelimo u Carstvo Nebesko, moramo se uciti uzdrzavati

Jesi napisala da je greh ali me mrzi sada da trazim. 

Sto se tice vladike Nikolaja neces biti ni prva ni poslednja koja ga zloupotrebljava. 

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ja imam nezgodan seksualni karakter, meni ovi postovi nikako ne odgovaraju ali šta ću trpim a kad bi ispovedio koliko trpim, izbacili bi me iz Crkve :)))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

Moja nana bi ti odgovorila jednostavno, ali ja nisam moja nana. Njoj bi se oprostilo, a meni ne.
Post ovo, ono... suzdržavanje... pa poveži sestro. Ne mogu sve da crtam..... shvataš sada? :sunce:

Ima i onoga: Tata ja bih ovo radio!

I tata bi sine!  :))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...