Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ja imam nezgodan seksualni karakter, meni ovi postovi nikako ne odgovaraju ali šta ću trpim a kad bi ispovedio koliko trpim, izbacili bi me iz Crkve :)))

Можеш слободно код мене.... 

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Trifke рече

Sto se tice vladike Nikolaja neces biti ni prva ni poslednja koja ga zloupotrebljava. 

Ne, nego ga volim i najvise mi odgovara njegova rec, sto bi rekao moj prota(koji je btw. pravio kivote za Sv.Simeona i Sv.Anastasiju) ne bih se ja odvajao od njega :sunce:

a naravno drugi nek vole i prate koga god hoce, ne zameram

pozdrav i laka noc, treba raditi sutra :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Напротив, појачава ти задовољство. Ал ајде, да се не буним, испадох подвижник ни крив ни дужан. :smeh1:

разумем да је  то оно "одлагање задовољства", само да није као код Вучића за две до двеипо године :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Sofija_  Radosti moja a sto ti nebi lepo priznala da si se zaletela i na brzinu rekla nesto o cemu nisi bas razmislila i milina jedna. Mi cemo ti sve lepo oprostiti i onda mozemo da nastavimo diskusiju na miru. :945729:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

разумем да је  то оно "одлагање задовољства", само да није као код Вучића за две до двеипо године :smeh1:

Одлагање задовољства повећава задовољство. Скоро по дефиницији...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Juanito рече

Упорорење: видео садржи тај и друге непристојне блиске изразе :smeh1:

Па ти си краљ! Годинама већ тражим овај снимак! :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

a sto ti nebi lepo priznala da si se zaletela i na brzinu rekla nesto o cemu nisi bas razmislila i milina jedna.

za sta? za svoj stav?u vezi gore pomenutog moj stav je nepromenjiv, kao sto ni ja ocekujem od drugih da menjaju svoje stavove, neka sami odluce,

zasto da menjam svoj stav da bih drugima ugadjala ili hranila sujetu, ne razumem, u svakom slucaju savest mi je mirna, nikog nisam uvredila a drugi nek pogledaju u svoje srce..

пре 4 минута, Trifke рече

Mi cemo ti sve lepo oprostiti i onda mozemo da nastavimo diskusiju na miru. :945729:

koji ste to vi, a koji smo to mi? zar nismo svi braca i sestre u hristu? ili ima jos podela? zar nismo svi ovde jedni drugima bliznji?

sta da mi oprostis? moj stav?

mozes da se ne slazes, ja te necu terati da se slozis

svakako nastavite diskusiju, ne obracajte paznju na mene

svako dobro :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Одлагање задовољства повећава задовољство. Скоро по дефиницији...

Dajte jedan sendvic ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Мислим да је овде цела “представа”. :) 

Да, да, Бора прича глупости... Ко средњошколац сам налетео на ту касету, умирао сам од смеха месец дана. :))

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

za sta? za svoj stav?u vezi gore pomenutog moj stav je nepromenjiv, kao sto ni ja ocekujem od drugih da menjaju svoje stavove, neka sami odluce,

zasto da menjam svoj stav da bih drugima ugadjala ili hranila sujetu, ne razumem, u svakom slucaju savest mi je mirna, nikog nisam uvredila a drugi nek pogledaju u svoje srce..

koji ste to vi, a koji smo to mi? zar nismo svi braca i sestre u hristu? ili ima jos podela? zar nismo svi ovde jedni drugima bliznji?

sta da mi oprostis? moj stav?

mozes da se ne slazes, ja te necu terati da se slozis

svakako nastavite diskusiju, ne obracajte paznju na mene

svako dobro :mahmah:

Ti ko da si bosanka! :bu::bu::bu:

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Сања Т. рече

Не капирам.Чему оволики бес ?

odakle ti to da je bes? govorim ti ono sto mislim, iskreno bez mickanja, ulepsavanja i licemerja, pritom ne vredjajuci te, rekla sam ono sto osecam a to je da, cim si se ti obratila sa tim pitanjima, mislim da si i razmisljala o tome sto sam napisala, pravdala si se(to je moj utisak nista vise)

onaj gornji deo je bila sala(crnjak sto bi rekli), mislim, nisam od onih koji pricaju detalje svog seksualnog zivota, pogotovo ne po forumima i nepoznatim ljudima

e sad, dobila si sta si trazila, ja nisam licemer da sarene laze upakujem sa masnom, vec kazem sta mislim bez uvijanja,a ako sam bila gruba ili se osecas uvredjenom

izvinjavam se od srca :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...