Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Natasa. рече

Ma zezam se, od 365 dana u godini, "dozvoljena" čitava 83 :smeh1:. Šta ako hoće decu? Od kalendarčeta slaba vajda.

Ma znam, nego ja `tedoh da okrenem isto na zafrkanciju, kao da se na mene odnosi, nego zastade tema... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 часа, Zoran Đurović рече

Узео сам да пребројим дане по месецима у 2017 години

Колико видим 2018. је још жешћа ако ни због чега другог онда због веће дужине апостолског поста joooj

Подели на овим сајтовима

То су глупости и никакве везе немају са Хришћанством. Тај став да је секс нешто лоше и грешно је нехришћанско учење, наслеђено је од древних јереси, пре свега манихејства и сличних и везе нема са Хришћанством. То се нажалост, унело у Хришћанство преко неких ,,духовника" и калуђера који су мислили да су позвани да људима уређују како ће да воде живот и брак. Парола ,,рађајте се што више", али зато секса што мање. Што је дебилно, јер без секса нема ни деце, свиђало се то некоме или не.

Тако да, та њихова фасцинација сексом и потреба да се баве брачним животом људи више говори о њима, него о било чему другом. То што неки од њих сматрају да су позвани и да људима одређују сексуални живот-кад смеју, колико смеју, па чак и позе да им одређују-то је исто глупост невиђена. Не само глупост, то је безобразлук. А и противно је Светом Апостолу Павлу који је био јасан- све по договору мужа и жене у браку. Дакле, он мудро оставља супружницима да свој приватни живот организују по договору. Да је заиста за Спасење битно то, Свети Апостол Павле би писао о томе, али он се тиме није бавио, ни позама, нити је супружницима било шта одређивао. Не, јасно је рекао да је брачна постеља чиста и да је секс у браку добар и благословен, а све остало је оставио супружницима да се договоре. За брак је најважнија љубав мужа и жене, као и љубав према Богу, а позе и кад ће муж и жена да се, народки речено, дохвате је њихова лична ствар. А завиривање неких квази-духовника и квази-калуђера у туђе кревете је безобразлук. То је противно и Светим Оцима, на које се поједсини ,,духовници" често позивају, имамо доста примера да Свети Оци критикују људе због неразумног уздржавања јер тиме терају  мужа или жену у прељубу.

Тако да...

Подели на овим сајтовима

Не могу да нађем ону тему "учини ми се" 

Читам Сексуални односи по Калемегдану :)):)):))

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Predrag Pedja рече

jako mi je simpaticno to sto pises samo sto ovde ne razumem ko su otselnici i stolpnici. neki posebni sex apstinenti? 

Почињете да будете сумњиви. 12:smeha:

Све нешто Ви не знате... :coolio:

Верујем да о томе имате и на Гуглу.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Лапис Лазули рече

Не могу да нађем ону тему "учини ми се" 

Читам Сексуални односи по Калемегдану :)):)):))

Сад си дошла са Калемегдана? Добро, ОК... ;)  joooj

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Благовесник рече

A ipak je njegova rec veca od bilo cije.

Oprosti brate ali ovaj tvoj dodatak, upućuje na odsustvo pameti u trenutku dok si ovo pisao.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Сад си дошла са Калемегдана? Добро, ОК...  :smeh1:

:smeh1: eh postali ste predvidivi , znala sam da ce biti ovakvih provokacija, ccc! 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Лапис Лазули рече

:smeh1: eh postali ste predvidivi , znala sam da ce biti ovakvih provokacija, ccc! 

Што говориш у множини, па само сам се ја испалио :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vladan3 рече

Шта ви радите по том Калемегдану?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Шта ви радите по том Калемегдану?

Ја помагао комуналкама да чисте снег... не знам за остале... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vladan3 рече

Pa meni jedan forumas isto ko i svi forumasi gledam vas kao zajednicu, kinonija, daleko od Kalemegdana i tome slicnih uglavnom dualnih projekata :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

Ја помагао комуналкама да чисте снег... не знам за остале... :) 

Што не и комуналцима?:))

Сумњива сте ми раца, ви православци...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...