Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

KoZnaKoIzaTogaStoji.... udješ u politiku i umreš kao čovek

ти сад мени хоћеш да кажеш да је наша нада и узданица, сестра Светлана јуче случајно потегла питање благослова.

Браво Светлана, тако се гради каријера, за пар година те видим у врху СПЦ.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ух бре,па сад сваком понаособ да кажем којој групацији припада...ја сам просто рекао да преовладава тај неки либерални став,што не значи да има и другојачијих размишљања...

Само бих се вратио на Др Драгана...рекох већ једном,да сам одгледао на јутјубу готово све његове наступе и заиста не стоје те квалификације као неком човеку интелектуалцу са уличарским речником,а још мање да тражи ухлебљење у политици !

Мислим да је прилично скроман,са добром дикцијом ,прича повезано и паметно, мада воли бити јако опширан,али је мени и то занимљиво,човек је београђанин са бановог брда, те некада убаци тај наш бг жаргон у разговор, што је свакако симпатично,никако примитивно...

Нема можда тих  манира неког искусног политичара,што у принципу и није својствену једном таквом научном раднику,његови наступи нису политичке шећерлеме,већ прожети  изузетном знању првенствено везане за међународне односе,али и не само то и без обзира да ли се неко слагао или не са његовим ставовима, моје мишљење да су му намере искрене у жељи за бољитак Србије...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Зосима рече

Ух бре,па сад сваком понаособ да кажем којој групацији припада...ј

а сам просто рекао да преовладава тај неки либерални став

моје мишљење да су му намере искрене у жељи за бољитак Србије...

Што јес јес. 

Можда су му намере најбоље, ал то није доста. Просто ми је то сумњиво.

Подели на овим сајтовима

Ту је проблем што др4 Драган очекује да га сви слушају ко ђаци прваци и климају главом. Ми смо овде озбиљни људи који слушају, па размишљају, постављају питања, критикују, расправљају... Што је ваљда нормално.

А ко не зна да учествује у таквом озбиљном разговору па крене са балавим причама о КоЗнаКоИзаТогаСтоји, НекоИмЈеДаоЗадатак , ЗаборавиоСамШифру итд. онда га ми искидамо од з-ције. Јер није боље ни заслужио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

У чему је разлика између реакције Драгана Петровића и Александра Вучића на критику?

Само у томе што се Вучићева реакција даље чује. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Вилер Текс рече

У чему је разлика између реакције Драгана Петровића и Александра Вучића на критику?

Само у томе што се Вучићева реакција даље чује. 

Sad moramo otvarato tyemu pitajte precednika

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Sad moramo otvarato tyemu pitajte precednika

А од колко сабајле прима питања? 

Мислим бар не мора да се стоји у реду ко ономад испред Владе.

Подели на овим сајтовима

Axios Serbios

Nova stranka 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Juanito рече

ја ћу бит задужен за женска питања

Еј, чоче, ти очито нијеси дуго био ође, др Драган Петровић је задужен за женска питања, а Теша за мушка.:eit3du:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, александар живаљев рече

Еј, чоче, ти очито нијеси дуго био ође

Ma on ti je onaj bez portfelja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Након наше понуде да му изађемо у сусрет и омогућимо да пише на Форуму (променимо шифру и сл.), особа по псеудонимом др Драган Петровић се данас обратио Жељку Ињцу и рекао да не жели да пише на нашем Форуму јер тамо неки Врховни администратор Милан Ракић и неки други администратори су "провучићевски настројени" као и цео Форум и он не жели више на таквом месту да пише, јер тај њихов покрет који су основали он и онај професор руског и она докторка је антивучићевски и "против издаје", а ја и још неки администратори смо "за Вучића" и ето ми промовишемо издају и боримо се против патриота као што су они. 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Шта да ти кажем гаришон Петровић др Драгане.

Уживај бајо у параноји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...