Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, nikola888 рече

drugo sta je tu uvredjujuce pa Patrijarh nije Papa ,pa cak i njega kritikuju, Patrijarh je funkcija a ne sveta krava a ja nisam uvredio njega kao Episkopa=Vladiku nego sam rekao o njegovom delovanju kao crkvenog sluzbenika i to trenutno rukovodeceg

pa nije baš "funkcija"

nije to predsednik

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, nikola888 рече

ja nemam veze sa ovim Draganom al kazem ono kako je prema mom utisku a ja ne gresim

Да ниси ти случајно Артемије, пошто је једино он непогрешив, и наравно истина?

Неки кажу исто и за папу, ал то још није потврђено.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, nikola888 рече

za Vladiku Artemija i Papu ne znam al znam da ja ne gresim prema svom rasudjivanju i instiktu

Да ли би онда био добар да нам објасниш како сајт може истовремено да буде и "жут" и "напредњачки", што си написао овде на теми пре пар страна?

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Niko ga nije oterao, smanji doživljaj. Čak smo mu sve neutemeljene uvrede na račun admin tima preneli ovde jer nije umeo/hteo sam.

Не причај глупости,човек је овде доведен као гост,никога није увредио,а онда сте га прогласили удбашким хохшталпером!

Што се тиче прозивке за вучића, човек просто нема увид да је овај форум ,аполитичан анационалан и да овде готово никог није брига ни за какву политичку странку,а он је изразити протвник вучеићевог режима,а ви се нашли повређеним ко да вам је око из главе извадио...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

da li ima razlike izmedju zutih i naprednjaka u politckom smislu ,,,prakticno nikakve ,,naprednjaci su samo kalem na zute da se preveslaju preostali srpski rodoljubi jer su naprednjaci dosli na vlast na krilima patriotskih glasova a opet u reziji nato i evrope ! naprednjaci su zuti samo odeveni u to pseudo patriotsko ruho

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, nikola888 рече

kako je prema mom utisku a ja ne gresim

Ako te negde sretnem moracu da ti se poklonim do zemlje, jer od Adama na ovamo jos nije bilo nijednog da ne gresi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1/31/2018 at 15:44, Avocado рече

A ko normalan prati Srpski kolektiv na YT?

Ја. :)) Гледала сам неколико снимака где лик анкетира пијане навијаче и генерално Београђане. :dobro:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...