Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Бранко Авдагић рече

Питање за оца Зорана: ДА ЛИ СУ РИМОКАТОЛИЦИ ЈЕРЕТИЦИ?

Ti si čovek provokator, Pravoslavna Crkva rimokatolike ne naziva jereticima.

Ti nisi deo pravoslavne Crkve.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Ivan Marković рече

Misliš na ono što je rekao Branko? A ono psihopata za mene nije kleveta koja podleže tome što si napisao? A lepo ponašanje.

Не читам поруке из 2016 нарочито ако не знам контекст (Боки ће ме подржати :)))

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ti izvrćeš, kada si me uporedio sa Artemijem. 

Ја знам да је код тебе касно и да те муче очи, али усредсреди се.

Ја сам твој конкретни поступак упоредио са Аремијевим конкретним поступком. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Bolje odustani, ima on na ovo odgovor.

Odgovor ima SPC, ako hoćeš da budeš deo pravoslavne Crkve onda budi u potpunosti ako ne eno ti Artemije, on to nije mogao da podnese.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Бранко Авдагић рече

PODSJETNIK EKUMENISTIMA

Са тобом је свака дискусија завршена. Николај се молио са јеретицима (инославнима, како год их ко звао), а боље је од тебе лажова знао каноне. Исти канони одлучују од цркве оне који се моле са онима који се нису причестили на литургији. Тебе и сличне, а ту је Инквизитор, само чиста злоба тера да одаберете једне каноне, а друге заборавите да постоје. Такво неморално и психопатско понашање ја не допуштам. А да се стално враћате у први разред, тога нема. Види мало са јеховама и сличнима да ли је Исус Бог или није. Узми то са Иваном да расправиш. Кевћи и зајебавај се кући.   

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Не читам поруке из 2016 нарочито ако не знам контекст (Боки ће ме подржати :)))

Ја знам да је код тебе касно и да те муче очи, али усредсреди се.

Ја сам твој конкретни поступак упоредио са Аремијевим конкретним поступком. 

Niđe veze...ja sam se na tu njegovu klevetu žalio tada kada je izrekao, on naravno nije sankcionisan, a sad sam samo hteo da vidim da li ista pravila važe za sve...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Бранко Авдагић рече

Грчки свештениче, не вређај Србина на српском форуму!

To što si Srbin ne znači da si Hristov, tako da ovo nije Srpski forum nego Pravoslavni forum, nisi ti na pravom mestu.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Бранко Авдагић рече

А тебе ће оставити реда ради, као ето ми смо екуменисти, дух дијалога, пуни смо љубави...

Ne bih ja baš dotle išao u zaključcima. Na kraju će se valjda i nekome od admina smučiti njegovo ponašanje. Ali i u suprotnom, nema veze...na svaku njegovu interkomunijsku agitaciju, psovku ili uvredu, laž ili klevetu, imaću odgovor...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Niđe veze...ja sam se na tu njegovu klevetu žalio tada kada je izrekao, on naravno nije sankcionisan, a sad sam samo hteo da vidim da li ista pravila važe za sve...

Па видиш да важе. :)) Ти си се онда жалио на о. Зорана и ништа није било. И о. Зоран се сад жалио на Бранкову клевету и ништа није било.

Шта хоћеш? Видиш да важе иста правила.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

Тебе и сличне, а ту је Инквизитор, само чиста злоба тера да одаберете једне каноне, а друге заборавите да постоје.

Jel:ani_biggrin:?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Па видиш да важе. :)) Ти си се онда жалио на о. Зорана и ништа није било. И о. Зоран се сад жалио на Бранкову клевету и ништа није било.

Pa video sam sada. Još nisam u eshatonu:))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Бранко Авдагић рече

Али ми Срби нисмо рекли

Сад сам и провокатор. То је већ друга тачка оптужнице! Молим да ме се не вређа зато што, ето, нисам део православне Цркве!

Tebi će pomoći zaštitnici ljudskih prava koji ne proveravaju no se odazivaju na dernjavu.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Ведран* рече

Vedrane zašto se ti sad zoveš na srpskom??ne_shvata

Подели на овим сајтовима

@Iulianus  Гледај, сматрам да је теорија еволуције глупост и стварно не сматрам интелигентним човека који ту теорију подржава. Уз сво поштовање и без замерки, наравно, земља јесте округла, али човек није настао од "заједничког претка"....мајмуна и човека.

Подели на овим сајтовима

@Nebojš.a Па да, као што ни Евхаристијску Теологију не бисмо имали да није Академије Свети Владимир, лако је шарлатански се спрдати са свачим.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ИВАН KARINGTON рече

@Iulianus  Гледај, сматрам да је теорија еволуције глупост и стварно не сматрам интелигентним човека који ту теорију подржава. Уз сво поштовање и без замерки, наравно, земља јесте округла, али човек није настао од "заједничког претка"....мајмуна и човека.

Одмах пријављујем поруку редакцији. Није тема еволуције, ти тек дошао, јасно је да ниси случајно дошао. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...