Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Me možeš da izvedeš takav zaključak, nemoj da nastavljaš laganje, jer nikada to nije napisao.

Ali je napisao da sam ja psihopata. Kamo mu dokazi? Napisao je za Kratosa da je provokator. Kamo mu dokazi?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 7 минута, Ivan Marković рече

Verujem da je tako. Ali prosto, ili će se povinovati pravilima koja zabranjuju vređanje, klevetanje i slično, ja imam pravo da se pozovem da budem zaštićen...kao i Kratos, koji nit je manihejac nit je provokator...

Он је сад напрашио Бранка не Кратоса. А за ово што је он урадио и ја бих га напрашио. И мени је неко (заборавио сам ко, нисам злопамтило :D) на једној друој теми рекао нешто као да ја нисам православан, па је за то добио по заслузи.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Бранко Авдагић рече

Криво сам разумео. Ето, ИЗВИЊАВАМ СЕ, МНОГО СЕ ИЗВИЊАВАМ!!!

Očigledno da niti si krivo razumeo, niti se izvinjavaš, nego na najpodliji način lažeš o radu jednog kanonskog pravoslavnog sveštenika.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Ali je napisao da sam ja psihopata. Kamo mu dokazi? Napisao je za Kratosa da je provokator. Kamo mu dokazi?

Svi koji se ne slažu sa njegovim eshatološkim teologumenom o preegzistinciji Logosa u ljudskom telu su ili psihopate,ili su talibani,manihejci,provokatori ....ko Vučić je,ne podnosi čovek argumentovanu kritiku.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Бранко Авдагић рече

А Владимир Димитријевић је учен човек, прави ерудита,

Prosledi sta god da pusis (u bolovima sam, znaci samo medEcinski razlozi). :w9k3k6:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Бранко Авдагић рече

Криво сам разумео. Ето, ИЗВИЊАВАМ СЕ, МНОГО СЕ ИЗВИЊАВАМ!!!

Potrebe nemaš...jer se on za svoje klevete, psovke, uvrede i laganja meni nikada nije izvinio, a ista pravila moraju da važe za sve. Inače, ja sam mu taj lični deo oprostio, ali kada sam video šta tebi radi (ne ulazeći u to imaš li ili nemaš dokaza za to što pričaš, to me neinteresuje, jer ako je u ovom slučaju i ispao žrtva, mora da se zamisli nad onim "ponekad nam se nešto što drugima radimo i vrati"), rešio sam da se pozovem na pravila. Koja moraju da važe za sve.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vedran рече

Он је сад напрашио Бранка не Кратоса. А за ово што је он урадио и ја бих га напрашио. И мени је неко (заборавио сам ко, нисам злопамтило :D) на једној друој теми рекао нешто као да ја нисам православан, па је за то добио по заслузи.

To nije uvreda...osim toga, ne pravi se naivan, jer si video kako je klevetao Kratosa i lagao a da za to nije pružio nikakav dokaz. Branko me ne interesuje, nego princip. Jel za njega treba da važe ista pravila kao i za druge ili ne? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Ja sam u hiljadu navrata video da je Zoran pokušavao sa tobom da izgladi odnose, kad god si doprineo nečemu uvek si dobivao i pohvale i uzradovali smo se svi što se ne postavljaš u tim trenucima kao navijač ili igrač u jednom dresu, nego kao istinski sledbenik Hristov čiji su svi ljudi na ovom svetu.

Ali prosto ti se nešto dogodi i ti namerno izazivaš sukob, pri tom sukobljavaš se sa nekim koji je daleko veći poznavalav teologije.

Svi smo mi braća, gledajmo na to tako.

Kad Zoran kaže da je Kratos manihejac, ne govori da ga diskredituje, nego govori šta Kratos ume da napiše i drži se toga kao pijan plota, kad opet govori da je Kratos provokator, to opet ima utemeljenja u Kratosovim kratkim pitanjima koji veze sa životom nemaju, nego mora i vidovita zorka da učestvuje u razjašnjenjima njegovih misli a mi magijske zorke izbegavamo. Dakle sve je stvar pouke a ne mržnje, mržnju stvara onaj koji je u dresu a ovaj pop o kome vi drvlje i kamenje ponajmanje dres voli da oblači.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Бранко Авдагић рече

Ко је надлежни епископ од о. З. Ђ.?

pope francis hat GIF

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Бранко Авдагић рече

Ко је надлежни епископ од о. З. Ђ.? Којој епархији о. З. Ђ. припада и на коју парохију је назначен? И по којим то канонима се може заједно молити са инославнима, о. З. Ђ. нека наведе?

Valjda mitropolit Genadije Carigradske patrijaršije u Italiji. Potraži na njihovm sajtu. Mislim da je sada tamo dobio parohiju, proverio sam. Dakle, jeste klirik PC (još uvek)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

To nije uvreda...

Шта бре није увреда? Да некоме на правди Бога кажеш да је јеретик, није увреда? Па ја се ни на шта друго и не вређам. Мени је Кратос говорио да сам глупан, па ме то није вређало, али ово да, и те како. Замисли да мени неко каже ти прислужујеш код римокатолика на миси? То теби није клевета и увреда?

Ај читај опет мало отачнике па ћеш видети шта они за ове ствари кажу. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kad Zoran kaže da je Kratos manihejac, ne govori da ga diskredituje, nego govori šta Kratos ume da napiše i drži se toga kao pijan plota

Gde sam ja to izneo i držao se ko pijan plota bilo čega manihejskog?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ali prosto ti se nešto dogodi i ti namerno izazivaš sukob, pri tom sukobljavaš se sa nekim koji je daleko veći poznavalav teologije.

Ko je ovde izazvao sukob? 

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Svi smo mi braća, gledajmo na to tako.

Jesmo, ali ako neko kaže da mu je blisko mišljenju da se prvo pričešćujemo a onda "nek se teolozi svađaju", taj mi nije brat (osim po Adamu, mada on i to negira). Ako želi da mu predak bude neka od onih njuški sa Smitsonijana, nisam ja kriv što smo se i tu razbratili....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...