Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Не се извињавам јер си лупао.

Pa normalno, kad si se ti kome izvinio? Što se tiče ostalih stavki, ukoliko su one besmislene, onda bi mi po tebi primili one koji ne izbacuju iz liturgijske zajednice. A onda prigovaraš nešto artemitima? Po ovoj gospodi, Artemije bi i dalje bio episkop. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Па ја сам ти и рекао да си католик старог кова. Зар ти нисам дао име Иван Инквизитор Марковић? Папа Бенедикт, као кардинал, је био инквизитор по служби, ти само по зајебанцији. Што ти чудно да сам те пророчки обележио? 

Ti i dalje jadničak misliš da ovde ima neobrazovanog sveta koji neće napraviti razliku između katolika i rimokatolika...inače, mogu da prihvatim tvoju šalu, ali ako ćemo ovako, mogu i ja da ti dodam koji epitet...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Pa normalno, kad si se ti kome izvinio? Što se tiče ostalih stavki, ukoliko su one besmislene, onda bi mi po tebi primili one koji ne izbacuju iz liturgijske zajednice. A onda prigovaraš nešto artemitima? Po ovoj gospodi, Artemije bi i dalje bio episkop. 

Не би, него по господи која не размишља као и ти. Зато гледам да се одрешиш од артемитског и акакијевског квасца.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

inače, mogu da prihvatim tvoju šalu, ali ako ćemo ovako, mogu i ja da ti dodam koji epitet...

Немој, ти си ригидан, немаш смисла за хумор. Поштеди нас. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Вид у Јустина... Није мој текст.

Justinovo mišljenje za je pop niti je dao citat, niti je precizirao vreme kada je Justin to rekao. A na sve to, on koji ni malo ne haje za teologumene koji mu se ne sviđaju, ovde profurava one koji mu se sviđaju...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Зато гледам да се одрешиш од артемитског и акакијевског квасца.

Ovo nije šala, nego lepljenje etikete...kao da ovde to već nismo videli...jeftino.

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Не би, него по господи која не размишља као и ти.

Au, ne mogu da verujem...možeš to i bolje. Vrati se ponovo na stavke i pročitaj. Ovako se samo zafarbavaš...kako ti više ne dosadi...

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Немој, ти си ригидан, немаш смисла за хумор.

Ti me ne poznaješ, kako to znaš? A i da nemam, kakve veze ima to sa ovom pričom?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Zoran Đurović рече

Од уједињења Цркава могло би бити огромних користи по међународни положај Хришћанства и делатност цркве у свету. Ми би сматрали за благослов Божји ако би наша Црква успела да постане мост између Истока и Запада

Ovo mi je neverovatno da sv Justin Ćelijski izjavi....jer ovde explicitno priznaje da Crkva nije jedna.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

Ovo mi je neverovatno da sv Justin Ćelijski izjavi....jer ovde explicitno priznaje da Crkva nije jedna.....

Да, али је он то написао. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ivan Marković рече

Pogledaj moja zadnja dva komentara

сад ћу:)) - Само да узмем кристалну куглу. Као да читам Артемијеву књигу против Игњатија. Навођење ствари без смисла, сам се сети шта сам мислио итд. Касно је, иди на спавање. Ја сам отишао. - Одмори се мало, па кад будеш крепак ових дана, онда ћеш укапирати да је овај текст био против артемита, јер смо на фејсу полемисали. Лаку ноћ. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...