Jump to content

Отворен клуб  ·  19 члана, чланова

ЕјчЕн

Препоручена порука

Pohvalio bih @Џуманџи, ali je protiv pravila ovog kluba. Poštovaću to, ali red je da se istina naglasi - divan čovek. 

Spoiler

:)

Измењено од Џуманџи

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Avocado рече

Pohvalio bih @Џуманџи, ali je protiv pravila ovog kluba. Poštovaću to, ali red je da se istina naglasi - divan čovek. 

Reveal hidden contents

:aplauz:12:smeha:12:smeha::)):aplauz:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Avocado рече

пре 10 часа, Avocado рече

Hide contents

Цитатосепшн

image.png

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево, искрено хејтујем јер нема @Никола Поповић @Караконџула 

@RYLAH ми је побркао планове да са Арсенијом мућкам са препеченицом. Реално, спасио ме човек беде, али нема везе, јер није по мом. :)

Немам појма, ма хејтујем вас све за почетак, јер се тако ваља овде , а за после ћемо да видимо. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, БанеЛ рече

... ми је побркао планове да са Арсенијом мућкам са препеченицом. Реално, спасио ме човек беде, али нема везе, јер није по мом. :)

Spasio si se, ona se do sad sigurno udala za nekog bogatog Nemaca, plavusana. 

• Хахаха 1

reading.gif

Подели на овим сајтовима

Ај њу ит. :D Добро дошла назад. :)))

@БанеЛ, ми мрзимо свет, не се мрзимо међусобно. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Џуманџи рече

Ај њу ит. :D

Сам ти рек'o. :D Мислим, на неком језику телепатије, телепромта итд. Ма, не вас мрзим стварно, него оно као. ;)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Хејтујем што је југ Србије остао без кише. Погоресмо ки лицне. Ово што га мало захладнило не узимам у разматрање. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Мислим да треба да угасим(о) клуб. :) Видех обавештење од пре неки дан, делује да је пројекат са клубовима озбиљнији од некадашњих група, те зашто да заузимамо простор? 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...