cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, JOCCCA рече Odkud tebi to da bih ja to rekao. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Pa ne znam... zvuci nekeko... gej... zar ne? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 3 минута, cloudking рече Jel napisao lepo covek da mu identitet izmedju ostalog lezi i u neobrezanosti? Mozda ne znas sta znaci taj izraz? Nije ti prvi put da pokazuješ zavidnu neobraozvanost. Obrezanje u pravoslavnom rečniku izražava sasvim nešto drugo. АлександраВ and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, JOCCCA рече Ko je pominjao identitet u neobrezanosti? Pa kratos? Evo, citaj... пре 14 минута, Кратос рече Srpski pravoslavni neobrezani. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Pa ne znam... zvuci nekeko... gej... zar ne? Znaci imas iskustva a ne da je neko drugi gej. Ti si znaci tester za gejeve. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, JOCCCA рече Znaci imas iskustva a ne da je neko drugi gej. Ti si znaci tester za gejeve. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Nepogresivo pogadjam! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Obrezanje u pravoslavnom rečniku izražava sasvim nešto drugo. Sta? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Decko nisi shvatio izgleda one reci kad sam rekao: Odgovorio bih ti ali ne bi bilo hriscanski. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Sta? Pa prelistaj malo po internetu pošto je i to malo duža tema a na ovakvoj temi mi ne pada na pamet da je aktiviram iz poštovanja prema Hristu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa prelistaj malo po internetu pošto je i to malo duža tema a na ovakvoj temi mi ne pada na pamet da je aktiviram iz poštovanja prema Hristu. Daj ne zezaj... u dve recenice? Koncept mi treba samo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 2 минута, JOCCCA рече Decko nisi shvatio izgleda one reci kad sam rekao: Odgovorio bih ti ali ne bi bilo hriscanski. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Otkud ti ideja da obracam paznju na tvoje pisanije? Jedino o tebi sto me zanima trenutno, jesta dal si stvarno gej ko sto se prica po forumu ili ne... nista vise, majke mi. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Daj ne zezaj... u dve recenice? Koncept mi treba samo... Pa da znam da ti je do sada savršeno razrađeno biće u tome da "uhvatiš u vazduhu neki koncept" i onda da razvijaš svoje naučne teorije. Ne zaista stojim i dalje na onome što sam ti prethodno rekao u ljudima koji se uključuju na dugme po automatizmu. АлександраВ and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa da znam da ti je do sada savršeno razrađeno biće u tome da "uhvatiš u vazduhu neki koncept" i onda da razvijaš svoje naučne teorije. Ne zaista stojim i dalje na onome što sam ti prethodno rekao u ljudima koji se uključuju na dugme po automatizmu. Ukucao sam u google "obrezanje u pravosallvju" i samo mi izlaze linkovi koji se ticu toga da je Isus obrezan ili verski linkovi koji se odnose na polno obrezivanje... ne mogu da nadjem to drugo pravoslavno tumacenje? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Ukucao sam u google "obrezanje u pravosallvju" i samo mi izlaze linkovi koji se ticu toga da je Isus obrezan ili verski linkovi koji se odnose na polno obrezivanje... ne mogu da nadjem to drugo pravoslavno tumacenje? Sigurno je i na forumu obrađena ta tema, pogledaj na temama koje se tiču pravoslavne vere. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Sigurno je i na forumu obrađena ta tema, pogledaj na temama koje se tiču pravoslavne vere. Ovako stoje stvari: Kada u pretragu foruma ukucam "obrezivanjej u pravoslavlju" kaze da nema rezultata Kada ukucam samo "obrezivanje" izlazi mi samo ova tema. Proveri ako mi ne verujes... a mene sada bas zanima to drugo znacenje obrezivanja i zasto se kratos prema tom drugom znacenju ponosi cinjenicom da je "neobrezan". пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Ovako stoje stvari: Kada u pretragu foruma ukucam "obrezivanjej u pravoslavlju" kaze da nema rezultata Kada ukucam samo "obrezivanje" izlazi mi samo ova tema. Proveri ako mi ne verujes... a mene sada bas zanima to drugo znacenje obrezivanja i zasto se kratos prema tom drugom znacenju ponosi cinjenicom da je "neobrezan". Zato što je napomenuo pre toga da je pravoslavan u toj formuli. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука