Jump to content

Зоран Ђуровић: Случај папе јеретика, Хонорија I

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Pontifex Emeritus рече

То је тачно. Никад се оцу Зорану нисам обратио другачије него- часни оче, и добри оче. Увек сам уважавао, и увек ћу да уважавам његов свештени чин. Никад на његову увреду нисам узвратио увредом, а он ме редовно засипа најружнијим погрдама, које не приличе ни његовим годинама ни његовом свештеничком звању. И њему се то толерише. 

Од 2016. године сам члан форума и одмах сам у старту приметио каквим непристојним речником се дотични служи. Нисам и не могу да верујем да се један свештеник тако ''доказује''. То што се говори како је јуродив то нека се ''окачи мачку о реп''. Овде лепо у Правилнику пишу правила како се према другоме треба опходити. Нико овде није ни мајмун, ни дебилчина, ни билмез, ни магарац, ни не знам ти шта још. Ко је по медицинској литератури дебил? Је ли то значи да се и такви јадни људи омаловажавају оваквим речником дотичног?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Плаво Небо рече

Је ли то значи да се и такви јадни људи омаловажавају оваквим речником дотичног?

Не лупетај, јер камо среће да си у медицинском смислу дебил. Овако си у преносном, а то је још горе јер има етичку конотацију. Испали сте крапови (крап је шаран, а не кажем у буквалном смислу, јер се то у ЦГ користи у преносном, а означава глупу особу) јер сте од приређеног текста, који је тако и потписан, рекли да је плагијат. И сада вас то изједа. Нећу трошити енергију на вама. Да сам направио превод или написао да је мој текст, онда бисте имали право. Овако, појте борбене!  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vlada Manda рече

Svi su mu debili koji mu se suprotstave. Samo njegova hula na druge je ispravna. Ne dajte se braćo. Vreme je da se Djuroviću skrati pogani jezik.

Куш у кућицу!                                                             

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Од 2016. године сам члан форума

i ja sam clan od septembra 2016. godine,.... i tek sad nesto gledam,.... auuu, al' sam napravio 9.500 poruka, ..... 1250 dana,.....znaci oko 7 - 8 poruka dnevno,....auuuuu,... sta uradi crni boksit...:smeh1:  ... (bar pola sam pisao na Zokijeve teme, .... i malo smo se i :svadja: ....malo  :drugarstvo:..valjda tako treba...:D)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

i ja sam clan od septembra 2016. godine,.... i tek sad nesto gledam,.... auuu, al' sam napravio 9.500 poruka, ..... 1250 dana,.....znaci oko 7 - 8 poruka dnevno,....auuuuu,... sta uradi crni boksit...:smeh1:  ... (bar pola sam pisao na Zokijeve teme, .... i malo smo se i :svadja: ....malo  :drugarstvo:..valjda tako treba...:D)

Ти си показао смирења, јер си бичеве јуначки трпео! :smeh1: Ови су потпуно друга екипа, отворено злонамерни. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Ти си показао смирења, јер си бичеве јуначки трпео! :smeh1: Ови су потпуно друга екипа, отворено злонамерни. 

:)) :)) :))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vlada Manda рече

Brate Plavo Nebo, pogledaj broj - 22 to su sve Djurovićevi kerići za dva  dana natukli, jer sam im gurua dirnuo. Ko mu se obrati sa negodovanjem njegovih stavova mizeran, debil, šaran.....

Како каже наш мудри ''ђед'' Петар Петровић Његош, Тврд је орах воћка чудновата, не сломи га, ал' зубе поломи ;) Не брин' се!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Да, потпуни безобразлук.

Не знам само да ли ће уважени да ме узме за заступање јер смо имали неких неслагања, али ово би био професионални однос, паре да му зарадим. Надам се да ће прошла неслагања да остави по страни зарад вишег добра, а и финансијске сатисфакције.

Dosta! Kada Siniša Mali može da plagira doktorat, može valjda i tzv. Avva jedan članak...:))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Vlada Manda рече

Svi su mu debili koji mu se suprotstave. Samo njegova hula na druge je ispravna. Ne dajte se braćo. Vreme je da se Djuroviću skrati pogani jezik.

Само, молим те, мало ближе објасни израз: "хула на друге". 

Подели на овим сајтовима

Одавно сам члан овог форума, али сам заборавио и стари ник и лозинку, а и тај стари мејл сам угасио. Некада је стварно био занимљив и поштовала су се правила о невређању саговорника. Сада је бледа сенка старог форума. Оптужују се епископи без доказа за расколничку делатност, називају ружним именима, а неки прижељкују и смрт митрополиту Амфилохију. Администратори све то дозвољавају. Регистровао сам се највише да "лајкујем" свуда где Фарисејски буквојед "дислајкује". 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Savić M. рече

Регистровао сам се највише да "лајкујем" свуда где Фарисејски буквојед "дислајкује"

E, to se zove pametno utroseno vreme :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Дебилчине, тамо јасно пише: 

Приредио Зоран Ђуровић

Рим, 12.10.2016

а не "написао". 

@RYLAH ти си правник па сигурно знаш да и зарез може да промени значење реченици, а да ли знаш који су синоними за реч ''приредити''? Е мој правниче, ако не знаш, сад знај ;)

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, feeble рече

E, to se zove pametno utroseno vreme :)

Шала, наравно, не одолех. Обориће рекорд у дислајковању. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Плаво Небо рече

@RYLAH ти си правник па сигурно знаш да и зарез може да промени значење реченици, а да ли знаш који су синоними за реч ''приредити''? Е мој правниче, ако не знаш, сад знај ;)

Можете до краја да мрзите човека, али ја једноставно не верујем да би он икада хтео да нрко помисли да је он окачио туђи текст и онда о том тексту говорио ксо о свом са другим форумашима!

Размишљао сам цео дан, и највероватнија ми је опција да је текст заправо његов, али је у својој скрушености и јуродивости грех овог Талијана плагијатора преузео на себе! Већ му је опростио и моли се у тишини да заблудели професор плагијатор нађе свој пут, а пред нама ћути и неће овом грешнику да још товари на леђа, него нас пушта да мислимо да је заправо он плагирао, јер је он јак и може да поднесе и туђи грех и срамоту!

Све остало би ми било потпуно нелогично.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Savić M. рече

Регистровао сам се највише да "лајкујем" свуда где Фарисејски буквојед "дислајкује". 

da se i ja malko nasalim,.... evo nudim se, daj malo me poguraj sa lajkovima da bar izjednacim broj poruka i lajkova... :cheesy3:.... ne mogu nocima da spavam kad se samo setim... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...