drvce Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Рада., Иван Ивковић, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Олимп, Иван Ивковић, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Arsenija, Deki992, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Buongiorno principessa! Amina, Sanja Т., Deki992 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Иљушин Ил-76ТД руског министарства за ванредне ситуације. Извињавам се за квалитет, пробудио ме из дремке, па сам га у последњем тренутку ухватио кроз прозорско стакло. P. S. Ако пажљиво погледате, можете видети како испушта кемтрејлсе. Рада., Иван Ивковић, Natalija28 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Buvljak u bolnici Sremska Mitrovica Иван Ивковић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Moj maturant iz Kragujevačke bogoslovije! :good2: Sada sveštenik, Marko Stevanović. Koje je mesto u pitanju, znam da je na parohiji u okolini Mladenovca? Рајковац, атар уз Младеновац. . Чудна је та црква у Рајковцу, сакупља најбоље свештенике Student91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Љубав је свуда Брате!!!! Разбија браво! Олимп, Срђан Шијакињић and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Рајковац, атар уз Младеновац. . Чудна је та црква у Рајковцу, сакупља најбоље свештенике Заправо поносни смо целим свештенством у свим Младеновачким црквама и околним селима. Ово је црква Благовести у Рајковцу . Student91, Arsenija, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Док сам сликала, пришла ми је једна жена и гледала шта сликам. Онда је прокоментарисала да свакодневно туда пролази и да је тек сада, када је видела да се неко интересује за то, приметила да ту постоји нешто, стала и прочитала о чему се ради. Захвалила се што сам јој привукла пажњу уз опаску да радозналост и гледање шта други раде понекад може имати добре стране. Из тог разлога, а за случај да неко није знао, прилажем фотографије: Данче*, Рада., Ленка* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Litija u Baru, na SvJovana Vladimira, 2014 pred kretanje litije litija u gradu(malo mutna) nana, Натан, Иван Ивковић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ova mala prijateljica nije tužna, samo se duri jer smo je zamolili da ne zaklanja oči od sunca Inače, sa manje od godinu dana, joj je otkrivena jedna vrsta leukemije. Evo, sada, princeza Sanja Т., Натан, Тања1 and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 manastir Celije.... nana, Рада., Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Predivan dan proveden juče.... Deki992, verum est in beer, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Радосна, Juanito, Олимп and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука