Jump to content

Рада.

Члан
  • Број садржаја

    884
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Последњи трофеј

Рада. је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Рада.'s Achievements

  1. Osećam neke leptiriće, pa bolje da pobegnem dok još mogu (šala) Razlog mog dolaska na forum bio je "da se uozbiljim", umesto toga zujim po šarenim temama i ode mast u propast. Prođe oktobar a ja ni na prste ne mogu da izbrojim poučne teme koje sam ovde pročitala i zbog kojih sam došla. Ljuta sam na sebe što gubim sate i sate dnevno, kad nisam imala profil pratila sam vašu stranicu sa fejsa. Gledam 15-tak knjiga na stolu ispred mene, koje sam kupila ove godine, gledaju one mene....godina prođe a ja ih ni otvorila nisam Poslušaću savet iz inboxa, promeniću šifru ukucaću bezveze šifru tako da ne mogu više ući. Kad je trajno banovanje onda ne mogu više ni sajt da vidim? Ako promenim šifru da ne mogu ući, onda mogu čitati i dalje?
  2. Želim da odem sa foruma, a onda se i dalje vraćam. Ne uspevam da se ne logujem. Šta treba da uradim da me trajno banujete ?
  3. http://terriblycute.com/files/2012/03/Dog-on-Your-Leg-in-the-Rain-e1332849173795.jpg
  4. http://2.bp.blogspot.com/-PbhK1kD--vo/UAabRgeLt2I/AAAAAAAACVQ/XsQsO31Q5VY/s1600/Sombra1.jpg https://www.youtube.com/watch?v=JOjNi_tCt44
  5. Ljute paprike http://static.klix.ba/media/images/sharenilo/702.jpg
×
×
  • Креирај ново...