Ленка* Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 манастир Ђунис... Манастир Покрова Пресвете Богородице у Ђунису А и манастир Светог Романа је у Ђунису (ако неко, можда, не зна) feeble and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Манастир Покрова Пресвете Богородице у Ђунису А и манастир Светог Романа је у Ђунису (ако неко, можда, не зна) pa ne znam Jeco,,,,kada smi isli na poklonicko putovanje, rekli su nam manastiri Djunis i sv.Roman.....a znas i sama da vecinu manastira nazivaju po mestima gde se nalaze.... https://www.google.rs/#q=manastir+djunis https://www.google.rs/#q=manastir+sveti+roman ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Kaona i dalje Одавно се мислим - како монаси и монахиње могу овако лепо да уреде манастир и околину, а народ од својих кућа и насеља направио онакву срамоту да не може да се гледа. И онда ми паде на памет да је наше окружење огледало наше душе. Плутон, Рада., Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Одавно се мислим - како монаси и монахиње могу овако лепо да уреде манастир и околину, а народ од својих кућа и насеља направио онакву срамоту да не може да се гледа. И онда ми паде на памет да је наше окружење огледало наше душе. Nemaju ljudi televizor pa imaju vremena i za te stvari Deki992, Рада., Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 pa ne znam Jeco,,,,kada smi isli na poklonicko putovanje, rekli su nam manastiri Djunis i sv.Roman.....a znas i sama da vecinu manastira nazivaju po mestima gde se nalaze.... https://www.google.rs/#q=manastir+djunis https://www.google.rs/#q=manastir+sveti+roman Пусти, мила, неупућене људе. Ево http://www.eparhijaniska.rs/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8 А, ево и званичне Фејс странице https://www.facebook.com/ManastirPokrovaPresveteBogorodiceUDunisu/timeline Манастир Покрова Пресвете Богородице је надалеко чувен. Једно је од највећих светилишта у Србији. Сваког 13/14 октобра (о Празнику Покрова Пресвете Богородице) окупља се на хиљаде верника како би присуствовало целоноћном бденију. Лидија Миленковић, Рада., Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Иначе, у манастиру Св. Роман, можеш, по некад, да ме сретнеш... Или у продавници или за судопером обично се мувам около Мада скоро нисам била, баш сам се ужелела... Данче*, JESSY, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 у манастиру Св. Роман, можеш, по некад, да ме сретнеш.. divno....jak utisak je ostavio manastir na mene... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Mrvica i njen drugar! Juanito, Олимп, Иван Ивковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Kaze,vraca se iz provoda... RYLAH, Саша од Москве, Панарет and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Ada Bojana, danas sa rođendana, predivan ambijent, predivno društvo... Лидија Миленковић, Grizzly Adams, Иван Ивковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Зелени дан: Плави дан: Данче*, Саша од Москве, Рада. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јун 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Verovatno je nekom pobegla iz dvorišta...šeta se po parkingu jutros Драшко, Панарет, Тања1 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2014 Пријави Подели Написано Јун 29, 2014 Панарет, Deki992, Grizzly Adams and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јун 29, 2014 Пријави Подели Написано Јун 29, 2014 Brate da ti nisi ovo maznuo sa neke reklame, a? Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2014 Пријави Подели Написано Јун 29, 2014 Brate da ti nisi ovo maznuo sa neke reklame, a? Зна да користи фото-апарат за разлику од нас... Подвизавање Juanito, RYLAH, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука