Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Подвизавање Ходање по врелом песку. Grizzly Adams and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ivanaika, Deki992, Рада. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ходање по врелом песку. Стварно је подвиг кад угреје... Једна молба - ако може кратак курс како се праве онако лепе фотографије као твоја претходна? Шта треба од хардвера итд. Благодарим! Рада. and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Једна молба - ако може кратак курс како се праве онако лепе фотографије као твоја претходна? Шта треба од хардвера итд. Благодарим! http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Digital-SLR-Cameras/1513/D7100.html И за почетак ови објективи: http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Camera-Lenses/AF-S-DX-NIKKOR-16-85mm-f%252F3.5-5.6G-ED-VR.html http://imaging.nikon.com/lineup/lens/singlefocal/normal/af-s_dx_35mmf_18g/index.htm http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Camera-Lenses/2180/AF-S-NIKKOR-50mm-f%252F1.4G.html Па ћеш после додавати, ако треба. Први објектив је има променљиву жижну даљину и отприлке покрива опсег као мали компактни фотоапарати. Друга два су фиксне жижне даљине (као на мобилном, нема зумирања), али су много, много оштрији, могу да се користе у мрачнијим условима и дају лепо замућење позадине. И драстично су јефтинији од зум објектива. Ово је само један предлог за сјајан систем, али нећеш погрешити да одабереш било који слични од Nikona или Canona. А од софтвера Adobe Lightroom. За десет долара месечно добијаш приступ њему и фотошопу. Саша од Москве, Grizzly Adams and Рада. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Значи мора DSLR? Ја имам овако нешто па ми и то велико да носим... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Значи мора DSLR? Ја имам овако нешто па ми и то велико да носим... За технички квалитет фотографије D-SLR нема алтернативу. Сада се појављују некакви компактнији системи са измењивим објективима, али чини ми се да нису још увек довољно зрели. А за ношење јесте гадно, али ту долазе оне чувене приче о жртвовању, бар док технологија не узнапредује довољно. P. S. А то чудо што ти имаш је по мени бацање пара. Цена им је скоро као најјефтинијег D-SLR са све јефтиним објективом, а квалитет фотки једва нешто бољи него код малих апарата. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Па добро, бар може да се користи у самоодбрани, а пролази ТСА... Хвала мајсторе! Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 а пролази ТСА... Немци у Франкфурту су ми скоро сваки пут отварали објективе и завиривали унутра, а два пута су тестирали бузуки на присуство експлозива. Али барем су били љубазни и послужили ме чоколадицама док сам чекао да спектрофотометар избаци резултат. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Life is a beach... Рада., Плутон, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Jes vala, nije ni tebi lako, po vazdan se przis Рада. је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Сликано са мобилним. Апарат сам оставио код таште, мрзи ме да га носим... Juanito, verum est in beer and Рада. је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 А које ти је то тренутно море? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 verum est in beer, Рада., Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 verum est in beer and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 А које ти је то тренутно море? Ελλάδα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука