Jump to content

Amina

Члан
  • Број садржаја

    189
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

2 Пратилаца

О Amina

  • Рођендан 03/27/1997

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

4230 посетилаца

Amina's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

777

Форумска репутација

  1. Amina

    Слике форумаша

    @Ayla Ajlić, volim i ljubim puno!
  2. Amina

    Слике форумаша

    ^ 18-ti rođus ^ i relaksacija pre stresnog perioda prijemnog ispita za faks Da me ne zaboravite dok se ne vratim aktivnom kuckanju i druženju sa vama ovde..
  3. Amina

    The Land of Painted Caves

    Već sam jednom večeras podelila ovu pesmu na drugoj temi, ali sam želela da to uradim i ovde... Nedostajao mi je forum, nedostajala mi je Ajlina tema.
  4. Model kao takav je nametnut. Ne zalazeći u to da li od strane države ili je to jednostavno globalni trend. Ono što se prikazuje na televiziji i čemu se moji vršnjaci a i mlađi dive jeste potpuni promašaj života i nema težnji ka nečemu višem. Pevačice/pevači koji gostuju po raznim emisijama gde ih pitaju sa koliko godina su to uradili pa odgovori budu u rangu od 14-te do 17-18-te i samim tim se stvara neka bolesna ideja nekom klincu ili devojci koji to gledaju i upijaju o tome kako oni nisu normalni ako isto to ne urade u istom tom rasponu godina. Propustila sam da kažem u prethodnom postu da ova dostupnost interneta i informacija svima može imati i loš efekat jer može staviti prosečno dete, ili devojku jer je reč o tome, i pod još veći i širi negativni uticaj i pogrešne percepcije života. Jednostavno je previše taloga u ovoj zemlji u svim sferama društva i o tome nema diskusije, ali isto tako verujem da nije nemoguće pre svega obrazovati dete po nekim osnovnim principima života a kasnije na tim osnovama da dete samo razvije zdravu percepciju života i nekih moralnih načela.
  5. Amina

    Intervju: Miloš Biković

    Mislila sam da sam jedina koja ima ovakvo mišljenje. Posebno ovaj deo za lice, čini mi se da se trudi da izgleda starije ali džaba. Kapiram da će tek za 5-10 godina sazreti u potpunosti a što se glume tiče, nešto ni toplo ni hladno. Treba još da se dokazuje.
  6. Znam na šta ciljaš ali smatram da je takvih situacija uvek bilo i uvek će biti. Nevezano za današnje vreme, nisu sve dorasle određenim situacijama i može ih se lako izmanipulisati. Čak mi pade na pamet jedna situacija na tu temu iz jedne domaće serije. Možda promenim mišljenje jednom kada promenim sredinu u kojoj živim, jer ipak verujem da to ne spada u većinu, pa čak ni u prosek makar u sredini u kojoj trenutno živim.
  7. Ne možeš ovako da klasifikuješ jer ispada po tebi da svaka devojka ulazi u odnose sa 12-13 godina a svaki muškarac traži ovo što si navela. I nije to trend ili moda, danas kada su informacije dostupne na razne načine a najviše putem interneta svakome je pri ruci da se informiše o tim stvarima, ako hoće. Posebno devojkama koje u nekim stvarima brže sazrevaju od muškaraca. Što se mene tiče, čuvati nevinost za brak je jako lepa stvar ali isto tako nije nešto o čemu treba trubiti na sav glas i hvaliti se time jer nema potrebe. To ostaje poseban deo intime za devojku i njenog muškarca kojeg izabere za taj prvi put a verujem da većina devojaka ume da prepozna i trenutak kada su spremne i onog sa kime žele nešto tako posebno.
  8. Amina

    Литература???

    Milane, hvala za ovu silnu literaturu. Ja sam počela da čitam o sektama još pre dva-tri meseca ali su me neka dešavanja poremetila sa tim i verujem da sada mogu da nađem vremena za ponovni početak čitanja. Doduše ja sam sasvim banalno počela da se interesujem za to jer mi nije izlazila iz glave priča od drugarice da su joj dva puta dolazili Jehovini svedoci na vrata i nudili razne knjige i časopise koje oni izdaju. Tako da me je zanimalo kako pravoslavna crkva gleda na njih i prvenstveno sam o tome čitala. A nisam imala pojma da održavaju kongrese u Beogradskoj areni. Ova postavljena literatura mi deluje jako zanimljivo i koliko sutra počinjem sa čitanjem prve tome.
×
×
  • Креирај ново...