Grizzly Adams Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 Ђе је ово? Aspen, CO Снежана, Рапсоди, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 3300 m ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече 3300 m Бања Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 Снежана, ivanaika, Phoebe and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Један од колажа на спољњем зиду главне цркве манастира Лешје. Манастир Света Петка код Извора. Lady Godiva, Phoebe, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Река грза, језеро, извор, шума, успон ка видиковцу. Phoebe, Рапсоди, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Lady Godiva, АлександраВ, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Сокобања, Оштра чука, планински врх на 1075м , над.висине. Наше освајање планине. PredragVId, Војвода7, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 , , , , , , Vladan :::., drvce, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 pahulja, drvce, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 @cloudking АлександраВ, cloudking, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Phoebe, AnaLaz, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #eternalmemory Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #outingsproject #art #karaburma Рапсоди, АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #outingsproject #art #karaburma goranger, Grizzly Adams, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука