goranger Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 5 минута, Vladan3 рече Шта је ово? Исоп? pravimo cbd kapljice, domaća radinost Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 3 минута, goranger рече pravimo cbd kapljice, domaća radinost Ааа... а ел може да се метне у домаћу па да има двоструко дејство goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Управо сада, Vladan3 рече Ааа... а ел може да се метне у домаћу па да има двоструко дејство to bi bio potpuni mrk Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 3 минута, goranger рече to bi bio potpuni mrk И када се отрезниш све је ок готов третман goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију АлександраВ, nikolay, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Jesen stize lagano... Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Рапсоди, Снежана, nikolay and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Vladan :::., Чунга Лунга, Lady Godiva and 13 осталих је реаговао/ла на ово 13 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 cloudking, ivanaika, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 пре 20 часа, AnaLaz рече Које је ово цвеће? Је л пркос? АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 пре 26 минута, Vladan3 рече Које је ово цвеће? Је л пркос? Јесте. Први пут сам га ове године садила и презадовољна сам. Баш се убокорио. Пре тога сам најчешће бегоније, петоније... АлександраВ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 пре 7 минута, AnaLaz рече Јесте. Први пут сам га ове године садила и презадовољна сам. Баш се убокорио. Пре тога сам најчешће бегоније, петоније... Сада га ретко виђам а сећам се, када сам био клинац, да нас је једна бака стално јурила од ограде да јој лоптом не утабамо пркос АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 пре 1 минут, Vladan3 рече Сада га ретко виђам а сећам се, када сам био клинац, да нас је једна бака стално јурила од ограде да јој лоптом не утабамо пркос Леп је цвет. Још кад сам га куповала, нисам бирала садницу, рекох, нек буду боје које буду. И стварно, све могуће боје сам засадила. Баш се шарени. АлександраВ, Vladan :::., nikolay and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2017 RYLAH, pahulja, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2017 drvce, PredragVId, pahulja and 10 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2017 On 11.8.2017 at 22:44, Grizzly Adams рече Отвори своју тему Разгледнице из Америке или слично. PredragVId, Sanja Т., Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука