Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

20914426_935043173300780_164290124672803

сушимо босиљак

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

20914397_935045193300578_275851412645624

мачећа банда спава у тихо предвече

Подели на овим сајтовима

20953219_935050483300049_200286995591165

непрскањац, и мирише кад прођемо поред.

Подели на овим сајтовима

20881925_935047426633688_678915732598108

ово се ваљда вика дан и ноћ

Подели на овим сајтовима

f787cc5b2b4b82612598941b9c2ed80a.jpg Svitanje u dunavskom parku [emoji6]

Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Сјајно! Увек сам волео да посетим Ирску, Шкотску итд. :)

Напиши утиске ако имаш времена.

Дај шибни неку слику еклипсе. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Дај шибни неку слику еклипсе. 

Ево управо покушавам, и укапирао сам да немам ништа адекватно при руци за посматрање... :(

Покушаћу да усликам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ево управо покушавам, и укапирао сам да немам ништа адекватно при руци за посматрање... :(

Покушаћу да усликам.

Да л` није Трамп апеловао да се позатварате у куће и спустите ролетне :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Сјајно! Увек сам волео да посетим Ирску, Шкотску итд. :)

Напиши утиске ако имаш времена.

Шта да кажем... Била сам у Шкотској седам дана, у стану мог пријатеља који се преселио тамо пре неколико месеци. Доста интенсиван излет (20 км или више пешке сваког дана). Највише сам запамтила пењање на неколико малих и великих гора и пиће пива, у стану као и на врховима ;)

Углавном сам била у Единбургу (леп стари град), Гласгов (и околине), језеру Лох Ломонд и овом врху Гленкое (и околини) са којег сам ставила слике. Овај Гленкое испао је случајно, пошто директор фирме у којој ради двојца момака са којима станује мој пријатељ, јако воли пенање и рекао да плаћамо само 5 фунта за бензин, и он ће служиит као возач и водић.

Доста ходам, али Полсјак то је угалвном равнина, тако да нисам била спремна за то пењање ;) Али велик и необичан доживљај. Доста сам се тада молила, пошто само један корак... И не ма те ;)

У Скоткосј има доста имигранта, али много мање него у Елгеској. Била сам такође на Јутрењу и Литургији Преображења (по новом календару) у саборној цркви у Гласгов; припада Цариградској Патријаршији, али служи као "pan-orthodox", иако постоје у Гласгов још 3 православне парохије (у томе две етничке - руска и румунска). 

Добро је посетити ову земљу, прелепа природа, јако чувају свој шкотски идентитет, али не бих могла живит тамо. Лоше време које се мења за 10 минута, обично је доста хладно, али у зими не ма снега осим великих врхова. Осим гледања фудбала, играња у голф и пића пива у пабу не ма тамо шта да се ради.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...