Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Тихон рече

Кад сам ово видео о'ма' сам се сетио нечег што је Павић написао: пасуљ са месом, без меса.:)))

То је можда оно када сви прво поједу месо и остане само пасуљ а супротно је када ти баба каже: "Узми сине месо и сланину, не мораш ову чорбу..." :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

Много лепа биљка, да не знаш можда случајно о чему је реч?

Znam da je neki korov, on se najviše i prima. :D

Prve dve biljke ne znam, treća je divlja nana. 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Vladan3 рече

Хвала! Мислим да њу код нас зову коњски босиљак али нисам сигуран док не омиришем :-)

Omirisala, miris nane opija :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Данче* рече

Omirisala, miris nane opija :) 

Е онда није, мада је често слично и може некога да превари а спада и у исту породицу менти...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Е онда није, мада је често слично и може некога да превари а спада и у исту породицу менти...

Sve je moguće, ne razumem se baš toliko u divlje biljke (korov) više se razumem u ove što su za bašte, terase i sobne biljke. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Данче* рече

Sve je moguće, ne razumem se baš toliko u divlje biljke (korov) više se razumem u ove što su za bašte, terase i sobne biljke. 

Па добро, нана се понаша често као класичан коров али може да буде и на тераси, сецка се по потреби и држи под контролом за чај и остало :-)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan3 рече

Па добро, нана се понаша често као класичан коров али може да буде и на тераси, сецка се по потреби и држи под контролом за чај и остало :-)

Slažem se, ova nana je iza naše zgrade, tako da sam i prošle godine a i ove ću da naberem, operem, lepo osušim i bude dobra tokom zime za čaj. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Данче* рече

Slažem se, ova nana je iza naše zgrade, tako da sam i prošle godine a i ove ću da naberem, operem, lepo osušim i bude dobra tokom zime za čaj. :) 

И свежа је екстра за чај, имам је у дворишту, ставим и листиће и стабљике и све. А по овим врућинама је још боља за лемонану.

Подели на овим сајтовима

И свежа је екстра за чај, имам је у дворишту, ставим и листиће и стабљике и све. А по овим врућинама је још боља за лемонану.

Da, može i sveža, sad za ove vrele dane, stavim cele listiće od nane, limun, đumbir narendan, voda (stakleni bokal, flaša) i u frižider, odličan napitak! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Данче* рече

Da, može i sveža, sad za ove vrele dane, stavim cele listiće od nane, limun, đumbir narendan, voda (stakleni bokal, flaša) i u frižider, odličan napitak! 

Свиђа ми се та варијација! Мада ми је оригинал забавнији :D

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се та варијација!

Preporučujem, zdravo je. 

пре 2 минута, Vladan3 рече

Мада ми је оригинал забавнији :D

Ne znaš ništa, dok se ne proba! :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...