Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 3 минута, Тихон рече Кад сам ово видео о'ма' сам се сетио нечег што је Павић написао: пасуљ са месом, без меса. То је можда оно када сви прво поједу месо и остане само пасуљ а супротно је када ти баба каже: "Узми сине месо и сланину, не мораш ову чорбу..." Тихон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Има ли каквих животиња тамо? Ево шта уватих из аута малопре: Снежана, Аурор, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 ivanaika, Tavita, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 20 минута, Данче* рече Много лепа биљка, да не знаш можда случајно о чему је реч? Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Управо сада, Vladan3 рече Много лепа биљка, да не знаш можда случајно о чему је реч? Znam da je neki korov, on se najviše i prima. Prve dve biljke ne znam, treća je divlja nana. Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 1 hour ago, Данче* рече treća je divlja nana Хвала! Мислим да њу код нас зову коњски босиљак али нисам сигуран док не омиришем :-) Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 30 минута, Vladan3 рече Хвала! Мислим да њу код нас зову коњски босиљак али нисам сигуран док не омиришем :-) Omirisala, miris nane opija Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 5 минута, Данче* рече Omirisala, miris nane opija Е онда није, мада је често слично и може некога да превари а спада и у исту породицу менти... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 1 минут, Vladan3 рече Е онда није, мада је често слично и може некога да превари а спада и у исту породицу менти... Sve je moguće, ne razumem se baš toliko u divlje biljke (korov) više se razumem u ove što su za bašte, terase i sobne biljke. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 5 минута, Данче* рече Sve je moguće, ne razumem se baš toliko u divlje biljke (korov) više se razumem u ove što su za bašte, terase i sobne biljke. Па добро, нана се понаша често као класичан коров али може да буде и на тераси, сецка се по потреби и држи под контролом за чај и остало :-) АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 4 минута, Vladan3 рече Па добро, нана се понаша често као класичан коров али може да буде и на тераси, сецка се по потреби и држи под контролом за чај и остало :-) Slažem se, ova nana je iza naše zgrade, tako da sam i prošle godine a i ove ću da naberem, operem, lepo osušim i bude dobra tokom zime za čaj. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 3 минута, Данче* рече Slažem se, ova nana je iza naše zgrade, tako da sam i prošle godine a i ove ću da naberem, operem, lepo osušim i bude dobra tokom zime za čaj. И свежа је екстра за чај, имам је у дворишту, ставим и листиће и стабљике и све. А по овим врућинама је још боља за лемонану. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 1 минут, Vladan3 рече И свежа је екстра за чај, имам је у дворишту, ставим и листиће и стабљике и све. А по овим врућинама је још боља за лемонану. Da, može i sveža, sad za ove vrele dane, stavim cele listiće od nane, limun, đumbir narendan, voda (stakleni bokal, flaša) i u frižider, odličan napitak! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 1 минут, Данче* рече Da, može i sveža, sad za ove vrele dane, stavim cele listiće od nane, limun, đumbir narendan, voda (stakleni bokal, flaša) i u frižider, odličan napitak! Свиђа ми се та варијација! Мада ми је оригинал забавнији Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 1 минут, Vladan3 рече Свиђа ми се та варијација! Preporučujem, zdravo je. пре 2 минута, Vladan3 рече Мада ми је оригинал забавнији Ne znaš ništa, dok se ne proba! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука