Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

пре 5 минута, Natasa. рече

Sad bez zezanja, zanimljivo kako je uvek imao žensko obezbeđenje sFun_bat. To i nije uobičajena praksa.

Гадафи је био ексцентрик, то му је био само део имиџа, као и оно са камилама и шаторима испред хотела кад негде отпутује.

Окосницу његовог обезбеђења су чинили мушкарци, жене су биле ту ето тако, као.., а кући је живео у дворцу, какви шатори какви бакрачи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Al se baaaš dugo držao. Nego 'oće ljudi demokratiju, 'oće raja iluziju da se nešto pita...koji moj da se pitaš ako ti sve potaman ne_shvata.

A šta ti misliš što kinezi i rusi na primer drže zatvorene internet mreže?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Aje organizujte neko okupljanje sve bih voleo da upoznam,al Lapi posebno...:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

al Lapi posebno...:ani_biggrin:

za tu posebnost ti mi nismo potrebni :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, todor рече

жене су биле ту ето тако, 

Gadafi nije bio feminista :(?

#mylifeisalie

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Снежана рече

Potrebna mu je little help of his friends, bar dok ne razapne mrezu. :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дијана. рече

Potrebna mu je little help of his friends, bar dok ne razapne mrezu. :)

neka, neka, bolje sami...kolariću paniću (pletemo se samiću) :) se u 4 ruke igra

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Снежана рече

Ma ja to zbog nje,da se oseti sigurnije...viš kako sam iako homo balkanikus uviđajan...:)):ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

O.Ivana Cvetkovica iz Mudrakovca.

Utisci su fenomenalni.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Управо пре два минута, на два минута  :smeh1: упознала Брокена, чисто пословно познанство .Онако на два минута фин и дарежљив човек....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Управо пре два минута, на два минута  :smeh1: упознала Брокена, чисто пословно познанство .Онако на два минута фин и дарежљив човек....:D

124826065_tenor(2).gif.32bb32dfc053f04b124df5e5c56f2abf.gif

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Bokisd рече

124826065_tenor(2).gif.32bb32dfc053f04b124df5e5c56f2abf.gif

Журио човек, киша пада, овде у Бгд, непрописно паркирање, таксисти ликују, породица у ауту..... па ти види сад, ни каВу да попијем са човеком. :smeh1: Е баш ми криво, баш хтјела  да мало вадим зазубице форумашицама....:smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Куш личније од форума :D ја све добро познајем лично.Ево да ме питате о форумашима било шта, онако лично, све скоро о свима знам (тренутно ):D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...