Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

пре 1 минут, Nebojš.a рече

Posle kada se isposvađate biće vas sramota što ste ovoliko hvalili jedno drugo.

:unbelieveble::0222_shocked:   sa njom se nemozes posvadjati :0414_feel:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Ја сам желела, али где после да осванем у таблоидима: „Босиљчић испија кафу са непознатом лепотицом!"

Meni više liči na Đuleta iz Van Goga. Bar na onoj slici sa utokom.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Da mogao sam da opisem oci kao u srne, ruke kao labudice, osmeh devojcice i neznost cveta i td i td ali eto ostadoh bez reci... 

Ma, otvori se čovječe, ne štedi me tih opisa. :))) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Ma, otvori se čovječe, ne štedi me tih opisa. :))) 

Ove slicice ovde koje si postavila pa cak i ova na profilu su blede prestave onoga sto covek moze videti na originalu. Jeli dosta? :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nebojš.a рече

Vidim ja, opusteće i njen studio i tvoje trenutno utočište.

sta proradila ti kugla? :)) ili si mozda ljubomoran? :0205_whistling:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Ove slicice ovde koje si postavila pa cak i ova na profilu su blede prestave onoga sto covek moze videti na originalu. Jeli dosta? :)))

... pa dooooobro :)))

Управо сада, Nebojš.a рече

Vidim ja, opusteće i njen studio i tvoje trenutno utočište.

Da, ja ću otvorit nešto u LA, i postati svjetski poznat majstor, a on ode u Hilandar na službu. Bog te čuo Nešo! 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Ja bih voleo da upoznam neke ljude odavde a i uskoro cu imati prilike ako Bog da. Posle vaskrsa idem u posetu majci u Kragujevac pa cu onda moci da se prosetam i do Beograda. Tako se nadam da cu moci da se vidim sa onima koji su iz Kragujevca i Beograda. :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Trifke рече

Da mogao sam da opisem oci kao u srne, ruke kao labudice, osmeh devojcice i neznost cveta i td i td ali eto ostadoh bez reci... 

znaci smeo sam ruku u vatru staviti da je san letnje noci! da sam se opkladio sada bih grdne pare uzeo! nikada me moj njuh ne vara! 

hajde ,molim te, opisi je jos malo za moju dusu! :)

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Predrag Pedja рече

znaci smeo sam ruku u vatru staviti da je san letnje noci! da sam se opkladio sada bih grdne pare uzeo! nikada me moj njuh ne vara! 

hajde ,molim te, opisi je jos malo za moju dusu! :)

Ej sefe, koji ti je vrag? ;)

Kao sto rekoh vec tesko se ona moze recima opisati! :slikanje:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Ja bi najvolio da upoznam mene...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Liga Džentlmena рече

@Natasa.

Natasu, to je moj kokreator. ?

Natasa je keva!

u svakom smislu :)

Ne znam dal bi mi dozvolila da napišem anegdotu sa njom

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Postoji jedna posebna, retka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje puštam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u nečemu isti:
Njihovo traženje je stvaralačko. Oni ne ruše, već nešto grade. Ne žele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u očima…
Moji ljudi imaju isto osećanje života. Nije više bitno kako ćemo nazvati naše odnose i koji će oblik oni imati. Forme naših odnosa se mogu menjati, ali to osećanje povezanosti nečim iznad nas, većim od nas, što nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i naše se sudbine pomešaju zauvek, čak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mešaju međusobno, a mnogo teže sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomoću svetla…"

Nebojša Jovanović-"Biti jedno"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...