Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како даље? Мирни отпор, паралелне институције и проглашење Космета окупираном територијом

https://sputnikportal.rs/20230530/kako-dalje-mirni-otpor-paralelne-institucije-i-proglasenje-kosmeta-okupiranom-teritorijom-video-1156439843.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 18 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

Који си ти лик? Као ниси члан СНС а ко да те је убо у око. Све ј течнао рекоа Милош или како већ али ти си нашао за сходно да га прозиваш за глупост. 

Пре него кренеш да лажеш и клевећеш, потруди се да схватиш смисао написаног. А смисао је да се не кука и не шири дефетизам, без обзира колико ствар била лоша, захваљујући и лошој политици СНСа на Косову и Метохији.

Стиди се клеветниче.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

ма да како да не, тебе стално неко не разуме:mahmah: али увек си ту када неко нападне вашег вођу. Човек шири дефетизам, а овај продаје :) . О чему ти уопште причаш.

Шта да ти кажем, живиш у тешкој заблуди. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aleksandar Stojkovic рече

Вучић својом политиком већ годинама исељава српски народ са Косова и Метохије.

Политика око КиМ му је лоша. Ја лепо кажем да треба да се пребаци на источна подешавања. Е сад што неко у својом острашћеност, заслепљености не уме да чита и да нијансира, није мој проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

баш сам се забринуо. Али који си ти лик. Ајде кажи где је Милоч погрешо ако смеш пред судом партије, осим што је писао латинцом?

Погрешио је што кукумавчи и призива расељавање. Класична србининфо прича о катастрофи и сигурном смаку света. Тешко јесте али кукумачење неће учинити да буде боље.

А сад ме заобиђи док се не извиниш за клевету.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

а променио си поруку, нема везе расејавање Срба што је нарвно глупост шта више:),  али одговор је исти. Какве везе има србијанинфо:D и смак смета ти бре не знаш чта причаш. Милош је све лепо рекао, то за расејавање није битно. 

Променио сам поруку, односно исправио словне грешке. Метафора ти очигледно слабије иде, што није страшно. Али параноја, брате мили. Супер држи ме на блок листи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

а променио си поруку, нема везе расејавање Срба што је нарвно глупост шта више:),  али одговор је исти. Какве везе има србијанинфо:D и смак смета ти бре не знаш чта причаш. Милош је све лепо рекао, то за расејавање није битно. 

Хоће словна грешка једном али два пута кажеш расејавање, да ли си то пијан само?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

Само ти мењај:). МА не него ћу да читам, имам времена:D. Мене само Косово занима брате, а ти ту подржаваш издају и зато се надгорњавам како каже Милица Лажљивица..:D Није ти прошло да ниси члан СНС провањен си да радиш за Мамона заједно са овим који се представља као Милан Николић:)

Ти си ослобођен од интелигенције. Ајде уздравље.

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

NOVINAR RTV Kosova Mendu Hisa žali se preko HRT-a da predsednik Srbije Aleksandar Vučić danonoćno radi da poništi "nezavisnost" tzv. Kosova.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Није у питању партија него Држава, ми треба да служимо Србији. Да се молимо за оне који су на власти. Да ли понекад помислите о њима и узнесете молитву Богу, надајући се Божијој помоћи и руковођењу? Ми, заправо, треба више да спомињемо власт Богу молитвом, него на било који други начин. Када би то било заиста тако, а верујем да Бог то и чека, све би било другачије.

Волео бих да чујем по чему то садашња власт ради да се косовци исељавају из својих места? Што се тиче материјалне помоћи она никада није била већа. 

Ако је садашња власт издајничка, зашто је онда радила толико на отпризнавању независности Косова? 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Aleksandar Stojkovic рече

Не знам како се осећају људи који служе лажову.

Е да је само лажов, него издајник и лопов. И то највећи ког је ова земља икада имала. А конкуренција је велика. Знаш кад кажу за некога он је толики лопов да краде све што није ексерима закуцано. Е па овај краде и оно што је ексерима закуцано! Kад га неко заступа из користољубља ја то могу да разумем. Не оправдавам, али разумем. Али по мени је далеко, далеко горе ако си стварно убеђен да он неко добро чини овом народу...

Подели на овим сајтовима

Човек ради колико може, конкретно. Свако може да допринесе, неко делом неко молитвом...широк је спектар.

Само треба браћо, имати свест о држави и занемарити "партијашки" поглед на свет. Као да сви не знамо да је власт препуна људи који би украли "ексер". Да су Срби  размишљали о томе како "држава не ради и не раду багери" никада се не би вратили са Крфа.  

Господе помилуј.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Волео бих да чујем по чему то садашња власт ради да се косовци исељавају из својих места? Што се тиче материјалне помоћи она никада није била већа. 

Ако је садашња власт издајничка, зашто је онда радила толико на отпризнавању независности Косова? 

Вероватно су имали неку калкулацију купивине времена и о обећавали свашта, али дебело су зе прешли са тим Бриселским споразумом, односно испуњавањем свог дела. То је грешка.

Сад мора да се вади кестење из ватре. 

Додик је иначе, у свом стилу, одговорио Америма да џабе прете оним бомбардерима. Мора Вучић да се угледа на Додика.

Са друге стране, ова дипломаска акција отпризнавања је одлична.

Подели на овим сајтовима

Курти: Решење је или да се руља врати у Србију или да заврши у косовским затворима

Курти, који је допутовао у Братиславу, иако је дан раније рекао да је отказао учешће на форуму у Словачкој, је нагласио да „докле год се бесна руља налази на улицама, која прети да ће напасти, специјалци морају да буду у општинским зградама“.

„Наша полиција ради веома професионалан посао, обучени су од САД и ЕУ, западно су оријентисани и добро знају људска права и нема повреде од стране наше полиције“, рекао је Курти.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...