Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Јанко

Обично на оваквим форумима су антивучићевци чувари Косова. Уместо Космета, али ајд' сад.

Него реци ти као човек, као потврда да ниси ВИ, за кога да гласамо а да нисмо у коалицији са натовцима и одрицатељима Космета? Да чујемо.

Само немој да гњавиш са револуцијама или прелазним владама, од тога нема ништа осим да ликвидираш Вучића.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Пријатељу, да ли си свестан колико се Шиптара иселило од 2008. године?

Шта мислиш одакле су дошли они што дрифтују по Лондону?

Не верујем да на Косову и Метохији има више од 500 000 Шиптара.

Видиш да их се пре неки дан једва скупило пар стотина код моста у јужном делу Митровице. За исту ствар би их пре 15 година изашло хиљаде. Њихово племенско уређење је иструлило, набаждарили су се на либерализам а стандард им је очајан.

Држмо се Бога и СПЦ и ако Бог да ослободићемо Косово и Метохију.

Ako se tako sta bude dogoodilo , to jest ako se Albanci isele a Srbi nasele, i dalje vazi isto pravilo, zemlja pripada onome ko zivi na njoj ma ne onome ko je nekada ziveo. U tom slucaju Koosmet bi bio opet Srpski. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Јанко рече

Све си промашио, као и ја први део израза, на брзину.

Нисам на протестима, нисам за зелене.

Ал' да климам главом овој несрећи не пада ми на памет. То што жмурите да он пред вашим очима предаје Косово је ваша ствар. 

Не кажем да си за зелене, него кажем да ако си на протестима (хвала Богу ниси) њих доводиш на власт. Јер они исте предводе и промовишу се за алтернативу и претенденте на владајућу позицију. Као што је ћута рекао "Кад ја будем", па је схватио да се предриблао и онда каже "Ако ја..." 

Бакић говори о револуцији, директно.

Чак и подршком протеса ове доводиш на власт, у мањој мери него присуством, додуше.

Без обзира што си против њих. Разумеш, то је исти комуњаски калуп подбуњивања народа, од француске револуције.

Запад тражи формално правну предају Косова и Метохије. Вучић им очилгедно то не даје. Што би га љуљали овим протестима и гурали зелене( који ће им све дати) ако им то даје?

Пс: Хепи им смета због проруских гостију, поготово у емисији Актуелности. Иначе Хепи нема ријалити већ годинама. Слично са Пинком, баш их брига за Задругу. Ствар је у томе да се и на тој фреквенцији, могу чути ставови у корист Руса. Само наивац мисли да их нападају због ријалитија и шунд естетике. Па да је до тога, не би било тв станице у Америци нити таблоида у Енглеској.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Вилер Текс рече

Што се Слобе тиче, највећи српски грех после убиства краља Александра и краљице Драге, је Слобино изручење Хагу, где је можда убијен. Не могу да тврдим али сумњам на основу западног поштења.

Просто га је требало подржати, без обзира на све мане, промашаје и калкулације, јер се он супроставио западном тоталитаризму и желео независну државу.

Сиријци су то на пример разумели.

И да те предухитрим, немој да ми приписујеш идолопклонство, јер ће то бити тешка клевета.

Можда си само превише млад, или се не сећаш, или не знаш за Маркове гајбице, или... Како год, жао ми јер ниси ни свестан колико си у заблуди. Не знаш дефинитивно ко и шта је Слобо и ко га је довео да растури. СКЈ... Жив ти мени био...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Milan Nikolic рече

@Јанко

Обично на оваквим форумима су антивучићевци чувари Косова. Уместо Космета, али ајд' сад.

Него реци ти као човек, као потврда да ниси ВИ, за кога да гласамо а да нисмо у коалицији са натовцима и одрицатељима Космета? Да чујемо.

Само немој да гњавиш са револуцијама или прелазним владама, од тога нема ништа осим да ликвидираш Вучића.

Сад ћу ти одговорим, само ти да мени прво одговориш:

Да су питали Христа во времја оно кога да доведемо у место Ане, Кајафе и Ирода да ли би ћутао о Ани и Кајафи?

Него, будите искрени према себи, ви нисте спремни на страдање ако говорите истину. Стварно ми је жао гледати такве пројаве у хришћана...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Па неће да заврши, капираш.

И сад ајде да рушимо, јер смо љути, а то што ће власт да узму они који ће да заврше, нема везе!

Ти види сад шта је боље по српство.

Све им даје пред вашим очима, и ви и даље вичете неће...

Претужно...

Подели на овим сајтовима

@Јанко

Опет те молим, да не испаднеш као брљава ВИ, да одговориш за кога да гласамо а да нисмо у коалицији са натовцима и одрицатељима Космета?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Шта то оснива Вучић? Какав покрет? Не видим смисао у томе, напушта странку а оснива покрет који ће бити већи од странке, у који ће ући и та странка и још неки.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Јанко рече

Све им даје пред вашим очима, и ви и даље вичете неће...

Претужно...

Па што покупавају да га руше преко граЏанске опције ако им све даје? Не избегавај одговор.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

@Јанко

Опет те молим, да не испаднеш као брљава ВИ, да одговориш за кога да гласамо а да нисмо у коалицији са натовцима и одрицатељима Космета?

Разобличујете прозападне потенцијално владајуће а о садашњим ћутите за сва њихова непочинства?

И сутра бисте њих поново на власти?

За мене сте исто толико непријатељи овог народа колико и ти које помињете.

Паметном доста.

Катарзе видети нећете са тим ставом.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Па што покупавају да га руше преко граЏанске опције ако им све даје? Не избегавај одговор.

Мешаш бабе и жабе.

Народ је ПРВИ изашао и говори ово што и ја вама говорим.

ГраЏанисти покушавају да себе убаце на чело тог народа.

Тај народ их неће, и ако пробају да ишта учине преко њихових леђа добиће празне улице.

Чека народ да се и такви као ви пробудите и проговорите.

Али ћутите.

И дисциплиновано слушате власт.

Нисте ни свесни средњег пута који се рађа.

Но, ваша ствар.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Јанко рече

Можда си само превише млад, или се не сећаш, или не знаш за Маркове гајбице, или... Како год, жао ми јер ниси ни свестан колико си у заблуди. Не знаш дефинитивно ко и шта је Слобо и ко га је довео да растури. СКЈ... Жив ти мени био...

Нисам. Био сам против Слобе. Срамота ме је сад.

Управи је то твоја политичка незрелост. Ти мислиш да је уреду оборити власт у држави зарад бахатости председниковог сина, иако знаш да је резултат обарања власти економско/(анти)културно/окупација државе и народа од стране оних који.су ти земљу бомбардовали.

Мислиш да деца западних политичара нису бахати размажењаковићи и крими ликови? Не видим да им се корпоративно државни интереси нападају изнутра, ради тога.

Да био је комуниста, па ко није у владајућој структури тад?

Немој да се љутиш брате, звучиш ко СПО одборник из 1997.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

@Milan Nikolic Шта то оснива Вучић? Какав покрет? Не видим смисао у томе, напушта странку а оснива покрет који ће бити већи од странке, у који ће ући и та странка и још неки.

Немам појма. Ваљда очекују да се многи који се не петљају у политику, а желе да заштите Србију и њене интересе, ангажују у овом покрету. Може бити дискутабилно јер се очекује управо да странке буду учесници покрета, а Вучић ће бити један од чланова иницијалног одбора. Мада то објашњава његово повлачење са чела странке.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јанко рече

Мешаш бабе и жабе.

Народ је ПРВИ изашао и говори ово што и ја вама говорим.

ГраЏанисти покушавају да себе убаце на чело тог народа.

Тај народ их неће, и ако пробају да ишта учине преко њихових леђа добиће празне улице.

Чека народ да се и такви као ви пробудите и проговорите.

Али ћутите.

И дисциплиновано слушате власт.

Нисте ни свесни средњег пута који се рађа.

Но, ваша ствар.

А ко је дигао устанак против Шваба? Народ. 

А ко је преузео устанак?

Идеолошки и биолошки (у неким случајевима) очеви и ђедови граЏаниста који предводе протесте.

И ово није пичело као спинтани протест, као што је почео онај у јулу 2020. И тај су граЏани преузели. Овај су од старта организовали. Сами признају.

И ко сад жмури? Ко ћути?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Па што покушавају да га руше преко граЏанске опције ако им све даје? Не избегавај одговор.

Проблем је што Јанкова опција нема куд. Тачно је рекао Вучић, да једино у чему могу успети је да га смакну.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...