Jump to content

Отац Зоран Ђуровић постављен за духовника цркве Ружице у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Е, а "драгоцене" лекције схватити као аутоиронију. Можда ти је промакло.

Код тебе то врло често "на пола" - по потреби је шала, а по потреби збиља, тако да можеш исказу да придајеш смисао који ти ну одређеном тренутку одговара.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Па и овај ком. показује да си се опустио, да сам те раскравио, хуманизовао.

Твој ком. показује да немаш појма о мени, нити знаш да процењујеш људе. Ја могу и хоћу да се шалим са сваким ко је добронамеран и ко није опасан по верску околину.

Зато са тобом то чиним само по изузетку.  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Код тебе то врло често "на пола" - по потреби је шала, а по потреби збиља, тако да можеш да мењаш смисао како ти одговара.

Није, него ти фали емпатије да би ме разумео кад сам саркастичан и према себи. Можда и ти научиш да сасмога себе не схваташ преозбиљно. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

да би ме разумео кад сам саркастичан и према себи

Ајде? 

Пази шта радиш, сарказам према себи може да те  - пу,пу - одведе  корак ближе смирењу. Не играј се тиме.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, slovoA рече

За разлику од мене, човјека Цркве, ти си ниже биће.

mooorrraaaammmm... :D ..... niko nezna i od kude neko zna ko su i kakvi su ovaj Slovo ili ovaj Rodja ili ovaj Boksit sto pisu na forumu ,.... neko pomenu pricu o svetitelju i starici i ko je dostigao savrsenstvo,. ..... tako da,....nemoj da se iznenade Zoki i Aca da im se javi neko u snu, ..... idite u jedan grad tamo na Dunavu.... ima tamo jedan u toj i toj ulici,.... taj je slican vama.....:stadaradim:  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Zoran Đurović рече

12:smeha: Ја сам престао да му одговарам. 

А Рођени по обичају би да ме пријави васионском сабору. Ваљда ће се јавити управи водовода... :))

Боксит пак кад каже да се користе аргументи, умало ме не уби! - Узех сада да ставим 1 зелак у уста, јер ништа не окусих, и умало се не удавих!:)) 

- Држах 1 предавање на Универзитету данас. Аплаудирали. Боксит и Рођени не бејаху на предавању. Мораћу да стављам огласе, тј. најаве. :D Да се не пропуштају ове драгоцене лекције.

Bas mi je drago sto ti ide dobro u zivotu i sluzbi, stvarno,..... svuda podji kuci dodji,..... (inace malo mora .... jos da nema Rodje i Boksita i le' ekipe' na forum,:D.... bilo bi ti med i mleko.....:D)

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bokisd рече

idite u jedan grad tamo na Dunavu

Опет си побркао лончиће Боки...ја не живим ни близу Дунава....ццц...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Родољуб Лазић рече

Пази шта радиш, сарказам према себи може да те  - пу,пу - одведе  корак ближе смирењу. Не играј се тиме.

Рођо, памет у главу....зар ти мислиш да је падреу доста део парохије у БГ и можда место профе...ма он митру сања...ајд код руса и попови могу да носе митре, ал код нас нема брајко док се не завладичи....падре кад му ђеца одрасту оће у владике...боље ти је 'кани се ћорава посла...ако те не стигну љегове клетва, стиће те епитимије...он до Синод под своје не стави неће се смирити....

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Ćiriličar рече

Опет си побркао лончиће Боки...ја не живим ни близу Дунава....ццц...

Znas kako to onda dalje ide,..... pa onda i Boksit sanja jedan sancic.... u kome ima tamo neki u jednom gradu u jednoj ulici..... i zove se Cirilicar.... idi kod njega da vidis.... :D.... i onda mozda i ti sanjas neki sancic.... za nekoga....:D

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Ćiriličar рече

Рођо, памет у главу....зар ти мислиш да је падреу доста део парохије у БГ и можда место профе...ма он митру сања... падре кад му ђеца одрасту оће у владике... он до Синод под своје не стави неће се смирити....

Ти си ме једини провалио! Ђеца су ми већ одрасла, а излобирао сам код владика да ме пуште у свој клуб!:)) Биће скоро пропаст света...  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...