Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Avocado рече

A što je onda njegove izjave osudio Vučić?

А где си ти то видео лепи мој? Да те није нешто ударило?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, sampaganini92 рече

@Bilbija @Milan Nikolic

Браћо, шта ћемо са референдумом који нам иде пре избора? Дајемо ли судској власти ингеренције да распарча државу? Бојкот, за, против? Референдум сорошевим парама инициран?

Идемо сви на изборе и гласамо против свега што нам подмећу са запада и од којекуде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

Идемо сви на изборе и гласамо против свега што нам подмећу са запада и од којекуде.

Па побратиме, ти си једно словесно биће. Не питам те за изборе јер има нешто што им претходи, а што прети да ће да нас упропасти за јако дуго. Ће изађемо на изборе није пробле, али пре тога ће сорош да нам гурне по свом аршину скројен референдум. Шта ћемо са тим?

Подели на овим сајтовима

Како скројен референдум? Мислиш да је потребно да изађе већина народа на неко одлучивање које није могуће да интересује већину? За важна питања ће увек изаћи већина, то је код нас увек била пракса, а ако се нешто промени по том питању онде је проблем много дубљи, требало би да се лечимо од нечег опасног.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Како скројен референдум? Мислиш да је потребно да изађе већина народа на неко одлучивање које није могуће да интересује већину? За важна питања ће увек изаћи већина, то је код нас увек била пракса, а ако се нешто промени по том питању онде је проблем много дубљи, требало би да се лечимо од нечег опасног.

Не то је само једна у низу промашаја вучићеве власти, ништа специјално додуше. Више мислим на то што су те уставне промене и референдум који ће о њима бити расписан финансиране од стране сорошеве Фондације за Отворено Друштво кроз Друштво Судија Србије и Удружење Тужилаца Србије. Наш колонијални председник по налогу страних нво па чак и владиних органзиација рецимо кандаске владе спроводи референдум за доношење измена устава које су нам странци скројили. Каква сувереност на делу, каква државотворност, просто греје душу. :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sampaganini92 рече

@Bilbija @Milan Nikolic

Браћо, шта ћемо са референдумом који нам иде пре избора? Дајемо ли судској власти ингеренције да распарча државу? Бојкот, за, против? Референдум сорошевим парама инициран?

😂Ali najbolji ste vi sto u jednoj recenici iznesete SF podatke ...referendum je najdemokratskije sredstvo na kome ce gradjani da odluce sta ce i kako da se radi. Kako bi ti organizovao? Proglasio bi se za diktatora pa ti sam odlucivao kakoi sta treba a narod ko je...e?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

😂Ali najbolji ste vi sto u jednoj recenici iznesete SF podatke ...referendum je najdemokratskije sredstvo na kome ce gradjani da odluce sta ce i kako da se radi. Kako bi ti organizovao? Proglasio bi se za diktatora pa ti sam odlucivao kakoi sta treba a narod ko je...e?

Брате, ја са тобом не желим да комуницирам. Ти не видиш ништа сем себе. Жао ми је због тога, али кад ниси у стању да једну реченицу схватиш онако како је написана, како можемо да комуницирамо? Питање је врло једноставно било, ни ти ни Милан нисте успели да дате одговор па чак ни да разрадите тему. Причате нешто тотално али буквално потпуно невезано за оно што сам ја изјавио. 

Ништа страшно, нема везе нисам вас ништа питао. Здрави били.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Milan Nikolic рече

А где си ти то видео лепи мој?

Na svim medijima... evo ti ovi tvoji:

INFORMER.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da najoštrije osuđuje svako vređanje na...

пре 51 минута, Milan Nikolic рече

Да те није нешто ударило?

Jel ti dobro?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, sampaganini92 рече

Ће изађемо на изборе није пробле, али пре тога ће сорош да нам гурне по свом аршину скројен референдум. Шта ћемо са тим?

Ево, могу ја. Изаћи на референдум и гласати против промене Устава.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Ево, могу ја. Изаћи на референдум и гласати против промене Устава.

Па за тебе нисам ни сумњао, зато те нисам ни питао :D Али ти показујеш нормалну разборитост и делаш својом слободом коју имаш као икона Бога живога. За горепоменуту браћу се бојим да су слободу препустили онима у које апсолутно верују. Док рецимо код Миланчета испод ника пише Апсолутан је само Бог. Ал он некако успео да нађе супстрат, кумира си направио од државе и власти. Ок брате, верујеш да Вучић ради добро за Србију, гласаш га, нема везе ајде различито људи разлучују стварност, али кад си суочен са очигледном сасвим ситуацијом и не успеваш да на њу одреагујеш правилно, онда како узимати за озбиљно ишта што та особа уопште говори? Јер не говори од себе, него постаје икона онога у шта верује, у овом случају је то трагично извитоперење Иконе. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Na svim medijima... evo ti ovi tvoji:

INFORMER.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da najoštrije osuđuje svako vređanje na...

Помало ме вређаш када износиш вести од пре три дана, када је изашла та бува. Вучић је одговорио уопштено, тако да не видим у којој димензији или ком паралелном универзуму можеш да покријеш своју срамоту да си напао Бокана ни због чега, само зато што си следбеник антивучићевске пропаганде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sampaganini92 рече

Више мислим на то што су те уставне промене и референдум који ће о њима бити расписан финансиране од стране сорошеве Фондације за Отворено Друштво кроз Друштво Судија Србије и Удружење Тужилаца Србије.

То морамо да спречимо на референдуму.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

То брате мој! Волим кад су Срби сложни око праве ствари!

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Milan Nikolic рече

Значи сорошевци тражили да се Устав мења, а ми сад на референдуму треба да гласамо против промене Устава?!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...