Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Тебра, ти још увек ниси похватао да се ради о доконим троловима? :) Њих треба или искључиво зај***ати (баш као што они раде са свима осталима), или их потпуно игнорисати и не читати шта млате. Све друго је трошење тастатуре и струје за џабе.

Руку на срце, нису ни твоје опсервације "Србијо, трећи свете" олсо ноун аз "ово нема нигде у свету" квалитетније штиво :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Вилер Текс рече

Руку на срце, нису ни твоје опсервације "Србијо, трећи свете" олсо ноун аз "ово нема нигде у свету" квалитетније штиво :)

Наравно, наравно :mazenje:

П.С. Не брини, нећу да те смарам питањима типа да ми наведеш макар један случај где сам писао тако нешто. Пу пу, далеко било :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

Наравно, наравно :mazenje:

П.С. Не брини, нећу да те смарам питањима типа да ми наведеш макар један случај где сам писао тако нешто. Пу пу, далеко било :0205_whistling:

Јел видиш знаке наводника? То значи да ниси буквално то рекао али да се жалиш како ето ништа тј већина ствари не ваља. Јел могуће да морам дословце да поновим твоје речи? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Тебра, ти још увек ниси похватао да се ради о доконим троловима? :) Њих треба или искључиво зај***ати (баш као што они раде са свима осталима), или их потпуно игнорисати и не читати шта млате. Све друго је трошење тастатуре и струје за џабе.

Pa dobro si ukapirao barem nesto, primiutivce zaj....am sa zadovoljstvom i gledam kako se nemocno koprcaju u svojim politickim iluzijama, evo skoro 15 godina .. :))

Подели на овим сајтовима

Браћа Руси... немцима бољу цену него нама. Редовне платише, озбиљни људи, стабилна економија. 

Belarus - 128 dollars

Armenia - 165 dollars

Turkey - 210 dollars

Germany - 230 dollars

Serbia - 270 dollars

EUROPEANWESTERNBALKANS.COM

SOCHI – Last week, President of Serbia Aleksandar Vučić visited Russia on the invitation of his Russian counterpart Vladimir Putin. Besides Kosovo and the acquisition of new armament, the focal...

Подели на овим сајтовима

Okej ekipa za glasati 

WWW.021.RS

Formiran je patriotski blok "Novi ljudi za promenu sistema", koji će predložiti lidera Dveri Boška Obradovića kao kandidata na...

Подели на овим сајтовима

Nikakve sanse nemaju, opozicija ni ujedinjena nema sanse a ovako su se jos podelili na 2-3 struje... Ovo je samo udruzenej da bi se Obradovic ubacio u skupstinu i nista vise...Okupio je ekipu koja mu eventualno moze omoguciti ulazak u skupstinu i to je sve. Nikakve ozbiljnije ambicije on nema i svestan je toga.

Pazi ovo:

"Posle izbora u Srbiji blok će inicirati promenu oblika vladavine i uspostavljanje monarhije."

smejurija...

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Вилер Текс рече

Јел видиш знаке наводника? То значи да ниси буквално то рекао 

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Па кад би разумео суштину било би супер. Нисам наводио њега него сам цитирао флоскуле ваших исзомишљеника који су вам идеолошки програм.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bilbija рече

Pa za pretnju svavako ali bi trebali uvesti i krivicnu odgovornost za difamaciju i sirenje lazi.

Банкротирали би политичари, тужакали би се по цео дан :))

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bilbija рече

Nikakve sanse nemaju, opozicija ni ujedinjena nema sanse a ovako su se jos podelili na 2-3 struje...

Немају, са обзиром на ситуацију, ја ћу да гласам тако какав сигнал желим да пошаљем, па гледам шта се дешава итд. 
Ако бих гласао за ове хтео бих да пошаљем сигнал типа "хоћемо више националистичких мимова у култури". 

У сваком случају не верујем да ће глас да донесе победу. Ако барабе крену да силе "МОРАШ БРАТЕ ДА ГЛАСАШ ДА БИ ВУЧИЋ ПАО" тада сигурно нећу да гласам, али опет зависи од ситуације. Ствари се одвојају. 

На првом месту су ми порези и бизнис клима на другом екологија. Чекамо да видимо ко шта конкретно нуди и ко о чему прича пред изборе. 

Мени је опција отворена да гласам и за Ђиласа и за Вучића. Све зависи шта се дешава, врло је пластична политичка ситуација сада. 

Подели на овим сајтовима

Није директно везано за Србију али WHAT A TIME TO BE ALIVE, Hrvat brani Srbe :D 

Зоран Милановић: Сребреница није исто што и Холокауст и Јасеновац. То је тежак злочин, сa елементима геноцида. Ниједан суд не може бити свето писмо.

WWW.NSPM.RS

Члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић оценио је да су изјаве председника Хрватске Зорана Милановића о геноциду у Сребреници испод нивоа озбиљног државничког...

Шафик атм

image.png.014c2c298572010404a4a3d8bdef8774.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...