Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

МУП указао на могућност пријаве насиља и блокаде саобраћаја

Грађани којима због блокаде путева и саобраћаја буде ограничена слобода кретања или доживе неки вид насиља услед блокаде путева, могу поднети пријаву Министарству унутрашњих послова позивом на број 0800104103, саопштио је МУП.
Министарство унутрашњих послова истиче да грађани Србије који се суоче са таквом врстом проблема могу на једноставан и брз начин обавестити полицију о кршењу закона, починиоцима или регистрацијама возила која се користе за спречавање нормалног функционисања саобраћаја. Контакт емаил: [email protected]

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, sampaganini92 рече

Брате, ја са тобом не желим да комуницирам. Ти не видиш ништа сем себе. Жао ми је због тога, али кад ниси у стању да једну реченицу схватиш онако како је написана, како можемо да комуницирамо? Питање је врло једноставно било, ни ти ни Милан нисте успели да дате одговор па чак ни да разрадите тему. Причате нешто тотално али буквално потпуно невезано за оно што сам ја изјавио. 

Ништа страшно, нема везе нисам вас ништа питао. Здрави били.

Sta se mene tice sa kim zelis da komuniciras? Forum je javni , i ne moze da ostane bez odgovora tvoja propaganda zasnovana na neistinama. Referendum je najdemokratskiji mehanizam u svakoj drzavi.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bilbija рече

Sta se mene tice sa kim zelis da komuniciras? Forum je javni , i ne moze da ostane bez odgovora tvoja propaganda zasnovana na neistinama. Referendum je najdemokratskiji mehanizam u svakoj drzavi.

Дечаче малени, слободно комуницирај сам са собом ако желиш. Ако желиш са мном, онда прати ток разговора а не да булазниш произвољно неповезане реченице. Ја не вршим пропаганду нити сам поменуо да треба укинути референдум, питам те шта ћемо са самим референдумским питањем и како се поставити у односу на њега. Зато престани да лупеташ и сконцентриши се ако си и стању.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, sampaganini92 рече

Дечаче малени, слободно комуницирај сам са собом ако желиш. Ако желиш са мном, онда прати ток разговора а не да булазниш произвољно неповезане реченице. Ја не вршим пропаганду нити сам поменуо да треба укинути референдум, питам те шта ћемо са самим референдумским питањем и како се поставити у односу на њега. Зато престани да лупеташ и сконцентриши се ако си и стању.

Ti si djecace namlatio u postu gomilu proizvoljnih budalastina tipa Soros, raspacavanje zemlje, sudska vlast itd. Mani se corava posla, ovo je za pismene a ne za tebe. Ti se bolje pridruxi onom stadu sto blokira puteve, vise bi lezalo tvom obrazovanju i intelektualnom dometu..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bilbija рече

Ti si djecace namlatio u postu gomilu proizvoljnih budalastina tipa Soros, raspacavanje zemlje, sudska vlast itd. Mani se corava posla, ovo je za pismene a ne za tebe. Ti se bolje pridruxi onom stadu sto blokira puteve, vise bi lezalo tvom obrazovanju i intelektualnom dometu..

Бог те благословио брате.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

@Плаво Небо

Такође. :D

Знам, знам, није проблем. Знам чему треба да се учим. Мене политика не занима, нити сам био, нити ћу икада бити члан било које партије. Рекао сам себи, никада не могу бити члан једне странке, па сутра да прелазим у другу ако ме ови први изневере. Или као поједини да прелећу из једне у другу партију како која долази на власт. Занима ме само да добро прикупим информације, да их обрадим и поступим по својој савести. Било да гласам на изборима за то ко ће бити на власти, било на референдуму за неко питање итд.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Нема потребе за таквим стварима. Претерујеш.

Tesko ces na njega da utices, briga njega i za vucica i za sve ostale, hoce samo da zajebava vecinski srpski narod i nase licemerje. To mu je neki fazon. 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sampaganini92 рече

Тебра, ти још увек ниси похватао да се ради о доконим троловима? :) Њих треба или искључиво зај***ати (баш као што они раде са свима осталима), или их потпуно игнорисати и не читати шта млате. Све друго је трошење тастатуре и струје за џабе.

Подели на овим сајтовима

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...