Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 27.11.2021. at 12:18, Avocado рече

A gde si ti video takvu atmosferu?

Na ovom forumu svakako ne postoji....

Паа... није да баш са тобом нисам својевремено имао расправу где је инсинуирано да сам СНС-овац, чак од оне неморалне сорте јер одбијам то да признам, већ изигравам неког тобоже човека без странке и фаворита на изборима. Ниси био једини, више њих је тако реаговало.

И то ме је, искрено, након инцијалног брецања и љутитог реплицирњања натерало да се запитам да ли сам заиста неки "спавач" кога су хипнотисали и репрограмирали да ради за њих а тога није свестан, јер за све ово време (рачунам и нерегистровано праћење форума) нисам ниједном видео да си са неким ушао у форумски клинч а да ниси био у праву. :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, fsa рече

E23-T6yWEAAlQM2.jpg

Тако су поставили они што им је мрско причешће. Свашта се користи за сопствене интересе, па тако и пандемија.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

У СРБИЈИ је данас опозиција блокирала прометне саорбаћајнице у највећим...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ВЕЧЕРАС је извршен још један напад на просторије Српске напредне странке на Новом Београду, у питању су просторије Месног одбора на Лединима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Milan Nikolic рече

Ђилас је веома сличан Ђукановићу, у смислу на шта је спреман. Ништа мање застрањени нису ни Јеремић ни Тадић. Невероватно је колико је данас важно бити послушан Цркви.

Болес` не бира...

Ко најјаче виче "Држ`те лопова!"

И ко се најчешће осврће за собом плашећи се да га не убију?

Вулин нас је убеђивао да Сорош плаћа опозицију.

Кад оно:

WWW.BLIC.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za...

Не плаши се мечка решетом. 

Ђилас није био председник па да га поредиш за Ђукановићем Али Вучић јесте. И финансирају га такође организације које финансирају Тадића, Јеремића, Ђиласа.

Ако већ отвараш очи другима за тзв "опозицију", кад ћеш отворити своје окице у вези позиције?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Јанко рече

Болес` не бира...

Ко најјаче виче "Држ`те лопова!"

И ко се најчешће осврће за собом плашећи се да га не убију?

Вулин нас је убеђивао да Сорош плаћа опозицију.

Кад оно:

WWW.BLIC.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za...

Не плаши се мечка решетом. 

Ђилас није био председник па да га поредиш за Ђукановићем Али Вучић јесте. И финансирају га такође организације које финансирају Тадића, Јеремића, Ђиласа.

Ако већ отвараш очи другима за тзв "опозицију", кад ћеш отворити своје окице у вези позиције?

Тешка прича, он у Вучића верује, и врши апологију његове политике. Створио је себи идола, и према њему се односи на религиозан начин. Док то не престане, неће фа видети онаквог какав јесте него онаквог каквим га његова уобразиља уобличава.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Тражитељ рече

Паа... није да баш са тобом нисам својевремено имао расправу где је инсинуирано да сам СНС-овац, чак од оне неморалне сорте јер одбијам то да признам, већ изигравам неког тобоже човека без странке и фаворита на изборима. Ниси био једини, више њих је тако реаговало.

И то ме је, искрено, након инцијалног брецања и љутитог реплицирњања натерало да се запитам да ли сам заиста неки "спавач" кога су хипнотисали и репрограмирали да ради за њих а тога није свестан, јер за све ово време (рачунам и нерегистровано праћење форума) нисам ниједном видео да си са неким ушао у форумски клинч а да ниси био у праву. :unbelieveble:

Ja se nadam da smo i tad i u međuvremenu zakopali ratne sekire i da ne moramo da ih otkopavamo... ne mislim da si od one nemoralne sorte... naravno, ne znamo se lično pa ne mogu da znam ali ne verujem u to... dakle, ne mislim da ti radiš za njih ali (ne znam kako lepše ovo da ti kažem) mislim da ono što pišeš radi za njih...

Nema nikog ko ovde piše iste stvari kao Milanče i Bilbija, pogotovo nema 5 puta više takvih...

Nema ni nekakve atmosfere u kojoj je jedino normalno biti ogorčeno protiv SNSa, a ako neki narativ preovladava u Srbiji, to je da je svaka varijanta opozicije koja iole preti režimu lopovska, fašistička i izdajnička.

Ono što je posebno zanimljivo i što se jasno može videti na primerima Šapića, Radulovića i Dveri je da što više neko kritikuje Vučića to je veći lopov, autošovinista, izdajnik i fašista, a da isti ljudi kada smanje kritiku ili počnu da se njuškaju sa SNSov odjednom više nisu lopovi, autošovinsiti, fašisti i izdajnici...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Па да, посао цркве је да коментарише закон о експропријацији, еколошку политику и потенцијалне лоше или добре пословне партнере државе... како се усудио да не комантарише???

image.png.26b75175af53e2a459db47a72bd0b91d.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...