Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Браво малецка  prstgore

Овде си пар дана,и већ си провалила хиљаду непотребних и истоветних тема!

Али не вреди ништа,више пута је указивано на тај проблем, но поједини форумаши немају осећај за филинг,тј за писања на форуму,и нажалост,тако ће и остати.... ne_shvata

0212_rolleyes
Подели на овим сајтовима

• Гости

Нема потребе за патетиком и нико те не тера са форума,то прво!

Али реци ми суштинске разлике између следећих тема-

-Братија код Моа,Коло сестара

-Каладонт,Бројање

-Ко је за кафу -Скували смо кафу-кафенисање и осталих десет врста кафића...

-Марти и Глори,честитамо Марти, Мартирије,и осталих десет тема о чувеном мартију...

-Па онда,шта сте јели,шта вам се једе,шта не би никад јели, и остале варијације

-Које цвеће волите,које цвеће не волите, шта садите и остале варијације

-Хит дана,хит вечери,хит сумрака,хит јутра,хит поноћи,хит месеца,хит над хитовима,хит минуте....

и,и,и...

Ajd da prestanemo da se izigramo dvoličnosi  i dobre advokature ...

Подели на овим сајтовима

-Каладонт,Бројање

-Марти и Глори,честитамо Марти, Мартирије,и осталих десет тема о чувеном мартију...

-Хит дана,хит вечери,хит сумрака,хит јутра,хит поноћи,хит месеца,хит над хитовима,хит минуте....

и,и,и...

Eeee tooo... мајкл

Nisam htela da nabrajam teme jer bih se zaboravila a i rekoh bzvze ako samo meni smetaju. A cim i administratorima odgovara onda ono, bolje da cutim!

A ja imam forum, doduse zenski, i zato sam reagovala da ima dosta nepotrebnih tema... Nema razloga za tim po meni! Ne zelim da se iko ljuti, ipak sam ja dosla pre par dana... Tako da se ja izvinjavam sto sam napravila pometnju...   мајкл

Mislim da sa tobom nemam šta da razgovaram,a nije tebi ni bilo upućeno pitanje.Tako da opušteno,mene će biti tamo baš na tim temama dok ne dobijem odgovor na pitanje od onih kojima je pitanje i postavljeno.Ispoštuj me bar na toliko мајкл

Dobila odgovor i sad uzivaj na svim temama...  мајкл

Eto, covek slikovito objasnio ono sto sam ja htela da kazem i hvala mu na tome, posto izgleda jedino on vidi da je bespotrebno sve to... mene, iskreno, opterecuje!  мајкл

Al ja sam niko i nista ovde... uzivajteee  мајкл

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

вас двоје хејтера немојте да кликћете и мање ће вас болети глава  0442_feel bendoff 4chsmu1

а да вас питам, онако успут, јелда имате гомилу беспотребних ствари у кући али су вам онако миле и веселе вас ''непотребно''?  dada

ипак је безразложна радост оно што највише смета крутим умовима  4chsmu1 joooj :bla:

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=985.msg430867#msg430867 date=1304507142]

вас двоје хејтера немојте да кликћете и мање ће вас болети глава  0442_feel greengrin greengrin

а да вас питам, онако успут, јелда имате гомилу беспотребних ствари у кући али су вам онако миле и веселе вас ''непотребно''?  4chsmu1

ипак је безразложна радост оно што највише смета крутим умовима  greengrin greengrin greengrin

0442_feel 0442_feel 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

-Каладонт,Бројање

и,и,и...

slazem se,mislim da ima puno nepotrebnih tema,ali meni se to svedja  0442_feel

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Da li može da se vratiu emotikon  0442_feel gde su ovi gore 0442_feel ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Meni se forum sviđa jer je poprilično živahan. Međutim, ne dopada mi se to što neke duhovne teme padnu u senku zbog tralala tema kojih ima na svim forumima. Nemam ništa protiv zabave jer i ja volim razbibrigu i učestvujem na takvim temama, ali smatram da su neke ozbiljnije i daleko važnije teme zapostavljene zbog nekih ljudi koji ovde dolaze samo da bi prekratili vreme. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Meni se forum sviđa jer je poprilično živahan. Međutim, ne dopada mi se to što neke duhovne teme padnu u senku zbog tralala tema kojih ima na svim forumima. Nemam ništa protiv zabave jer i ja volim razbibrigu i učestvujem na takvim temama, ali smatram da su neke ozbiljnije i daleko važnije teme zapostavljene zbog nekih ljudi koji ovde dolaze samo da bi prekratili vreme. facenew22222222

Како је мргудно за било кога рећи тако, па још и у множини. Госпођо Савршеновић, боље да неки људи прекраћују време међу православним живљем него било где.

SANJA

index.php?app=downloads&module=display&section=screenshot&id=151

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се уведе фолдер "озбиљне теме" и да се банује свако ко не пошаље коментар на неку од поменутих тема бар двапут недељно. Мислим да ће то ефикасно да сузбије епидемију кратитеља времена која прети да угрози форум.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Предлажем да се уведе фолдер "озбиљне теме" и да се банује свако ко не пошаље коментар на неку од поменутих тема бар двапут недељно. Мислим да ће то ефикасно да сузбије епидемију кратитеља времена која прети да угрози форум.

Ово има смисла. У Администрацији се дуго разговара о једном веома озбиљном потезу: да се сви чланови који желе активно да учествују на форуму представе са својим именом и презименом и самим тим ће стајати иза својих речи. Но, о томе ћемо још разгварати.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је најбоље да сви поред имена и презимена оставимо и своје адресе и матичне бројеве . . .  dada

А,да, и да уведете строгу цензуру и диктатуру, па ко преживи, писаће  prstgore

Подели на овим сајтовима

Super, bice to sigurni fatal blow za ovaj forum. Samo napred ima da se ugasimo brze od verujema i ihtusa.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...