Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da bi trebalo vise da se ugledate na verujem.org  0110_hahaha ovaj vas stil i graficki dizajn mi nekako previse fancy  crvenilo  0110_hahaha

Више смо heavy , него fancy  :nene:

4chsmu1

Jep... evo malo audio-vizuelno da bolje objasnim

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pK2NAn-AIcE

bleh

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Mislim da bi trebalo vise da se ugledate na verujem.org  algabacaju ovaj vas stil i graficki dizajn mi nekako previse fancy  :nene:  slavabogu

Da,ko se navikne na izgled foruma Verujem.RS,koji pokriva čitav ekran,posle ovdje na ŽRU,dođe nešto kao izgled bloga,kao da je prenatrpano,a u stvari mi se čini samo da je stvar navike.(Jesi li na to mislio SveČovek?)

Na sve sam ja mislio  4chsmu1 0110_hahaha bleh crvenilo 0110_hahaha

Ma zezam se samo mi malo previse moderan i sve sa ovim emotikonim, svi se nesto zezaju niko ozbiljan c,c  0110_hahaha  :cheesy2:

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Како мислиш фенси?

Ne znam kako da ti slikovito objasnim na sta sam mislio recimo... forum sa sljokicama je fensi  crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />  bleh

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem se baš na kojem principu "rade" forumi,ali pretpostavljam da je u pitanju izbor forumske "mašine".

Покреће PHP  Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин 

Ово је форумска машина само може свако да уради по свом укусу  0205_whistling

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Mislim da bi trebalo vise da se ugledate na verujem.org  crossrc ovaj vas stil i graficki dizajn mi nekako previse fancy  0110_hahaha  tanning

Da,ko se navikne na izgled foruma Verujem.RS,koji pokriva čitav ekran,posle ovdje na ŽRU,dođe nešto kao izgled bloga,kao da je prenatrpano,a u stvari mi se čini samo da je stvar navike.(Jesi li na to mislio SveČovek?)

Na sve sam ja mislio  0205_whistling :) :) 0110_hahaha 319.gif

Ma zezam se samo mi malo previse moderan i sve sa ovim emotikonim, svi se nesto zezaju niko ozbiljan c,c  :)  joooj

Постављена слика
Подели на овим сајтовима

Иначе, ранимо се од плода овога семена.  :)

Постављена слика

1 ђак молићу лепо  0205_whistling

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Иначе, ранимо се од плода овога семена.  dobrodosli

Постављена слика

1 ђак молићу лепо  winter

Шта ће ти ђак ? Није ваљда да отвараш школу ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Иначе, ранимо се од плода овога семена.  dobrodosli

Постављена слика

1 ђак молићу лепо  winter

Шта ће ти ђак ? Није ваљда да отвараш школу ?

Ђак као Ђак Цимента капираш  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Па предлажеш да их подхитно избацимо? winter

To si ti predložila a ne ja, koliko vidim

Ali tebi već prelazi u naviku da čitaš moje misli zar ne :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Можда су људи заборавили адресу форума. winter

Cvele onda im se lepo pošalje mail kao podsetnik  4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobrodosli' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Mislim da bi trebalo vise da se ugledate na verujem.org  crossrc ovaj vas stil i graficki dizajn mi nekako previse fancy  dobrodosli  tanning

meni nije, ja bih lično ubacila i malo šarenila, dodaj svetu malo boje  winter

čak bi npr, pojedine Forume, naravno ako je izvodljivo, obojila u različite boje, kao dugu, i treba da bude veselo 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...