Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Da Vinci,ne dobija se odmah dozivotni ban.Odredi se broj dana,ako neko pogresi,nakon druge opomene,znaci tri puta.Broj dana se odredi od tezine greske,kao i od toga da li je prvi,ili se radi o povratniku.Dozivotni ban je extremna i krajnja mera za nekog,ko je bas nedokazan...

Подели на овим сајтовима

imam predlog:

ako neko ima opomenu pred ban a godinu dana (ili kol'ko vec gazde odrede) ne "zgresi" ...

da mu se obrise opomena!

tako bi opomena bila - "uslovni" ban ... i moze se aktivirati u odredjenom periodu (moze biti i razlicit- u zavisnosti od tezine prekrsaja)

moze i tri stepena :

1. opomena

2. uslovni ban (na odredjeni period)

3. ban

a, i , ban - ne mora uvek biti dozivotni

evo, ja pisem ovo , a ne znam tacno bas pravila u vezi banovanja...

samo sam primetio da se pominje opomena pred (dozivotni) ban ...

aj , kazite sta mislite!

???? ?? ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ???????.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Да ли постоји могућност да ја не видим подфорум "Међурелигијски дијалог" или да ми бар не стижу линкови у "непрочитане поруке од последње посете"  са овог подфорума?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да ли постоји могућност да ја не видим подфорум "Међурелигијски дијалог" или да ми бар не стижу линкови у "непрочитане поруке од последње посете"  са овог подфорума?

Moze, postavicemo ti delimicnu zabranu, da ne mozes da gledas taj pdf. a ovo za poruke, moras sam da ugasis.
Подели на овим сајтовима

Moze, postavicemo ti delimicnu zabranu, da ne mozes da gledas taj pdf. a ovo za poruke, moras sam da ugasis.
Како сам да угасим, на који начин ? Да ли би то требало аутоматски да буде угашено ако већ не будем могао да гледам тај форум ?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Како сам да угасим, на који начин ? Да ли би то требало аутоматски да буде угашено ако већ не будем могао да гледам тај форум ?
Mislim da je ukljuceno da svako ko ima ovu tacku, moze da vidi taj pdf. Sad cu da skinem to, i mislm da nece biti problema.
Подели на овим сајтовима

Мислим да сасд нећеш моћи да видиш овај ПДФ. Провери, па ми јави.

Провјерио сам. Сада је у реду. Нема ни подфорума ни порука у непрочитаним.  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...