Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Предлажем да се уведе фолдер "озбиљне теме" и да се банује свако ко не пошаље коментар на неку од поменутих тема бар двапут недељно. Мислим да ће то ефикасно да сузбије епидемију кратитеља времена која прети да угрози форум.

Ово има смисла. У Администрацији се дуго разговара о једном веома озбиљном потезу: да се сви чланови који желе активно да учествују на форуму представе са својим именом и презименом и самим тим ће стајати иза својих речи. Но, о томе ћемо још разгварати.

Meni se ovo  brate svidja. Ovo je  ozbiljan forum, ozbiljne osobe su na njemu, cemu nickovi?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

824933.gif

I ja sam za... mada me niko nista ne pita  dada

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Ovo je  ozbiljan forum, ozbiljne osobe su na njemu, cemu nickovi?

Можда желим да се поверим и "отворим" а да на то не набаса неко ко ме зна приватно, можда желим да то што овде поверим остане између мене и људи овде, можда ме неко уходи и прогања по нету и не желим да ме нађе овде (а не желим да се сакријем у мишју рупу и да се екскомуницирам из сајбер света)... разлога може да буде милион.

Кад будемо морали сви да остављамо имена,презимена (можда и ЈМБГ-ове и адресе  dada), онда ћу отићи одавде, јер дефинитивно нећу желети више да боравим овде.

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се уведе фолдер "озбиљне теме" и да се банује свако ко не пошаље коментар на неку од поменутих тема бар двапут недељно. Мислим да ће то ефикасно да сузбије епидемију кратитеља времена која прети да угрози форум.

Ово има смисла. У Администрацији се дуго разговара о једном веома озбиљном потезу: да се сви чланови који желе активно да учествују на форуму представе са својим именом и презименом и самим тим ће стајати иза својих речи. Но, о томе ћемо још разгварати.

Meni se ovo  brate svidja. Ovo je  ozbiljan forum, ozbiljne osobe su na njemu, cemu nickovi?

Pa kako to da si ti jos uvek ovde?! dada

Подели на овим сајтовима

Pa kako to da si ti jos uvek ovde?! dada

prstgore dada

Aquillo pa ja sam vrlo ozbiljan strucnjak za mnogobrojne oblasti.

Majke mi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Можда желим да се поверим и "отворим" а да на то не набаса неко ко ме зна приватно, можда желим да то што овде поверим остане између мене и људи овде, можда ме неко уходи и прогања по нету и не желим да ме нађе овде (а не желим да се сакријем у мишју рупу и да се екскомуницирам из сајбер света)... разлога може да буде милион.

Кад будемо морали сви да остављамо имена,презимена (можда и ЈМБГ-ове и адресе  0110_hahaha), онда ћу отићи одавде, јер дефинитивно нећу желети више да боравим овде.

Потпуно се слажем са тобом.

Подели на овим сајтовима

link=topic=985.msg430984#msg430984 date=1304519654]

Da li može da se vratiu emotikon  0110_hahaha gde su ovi gore :) ?

smej.gif  postavljeno

7896634  0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

...meni se ovo nikako ne dopada...mislim da svako stoji iza svojih rijeci,pa i jos vise kad ima nick...ako biste uveli tako nesto,mislim da bi to bio razlog vise za licemjerstvo,i da bi ljudi htjeli da predstave sebe boljim vec sto jesu...ovako mislim da je komunikacija puno iskrenija...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Meni se forum sviđa jer je poprilično živahan. Međutim, ne dopada mi se to što neke duhovne teme padnu u senku zbog tralala tema kojih ima na svim forumima. Nemam ništa protiv zabave jer i ja volim razbibrigu i učestvujem na takvim temama, ali smatram da su neke ozbiljnije i daleko važnije teme zapostavljene zbog nekih ljudi koji ovde dolaze samo da bi prekratili vreme. smej.gif

Како је мргудно за било кога рећи тако, па још и у множини. Госпођо Савршеновић, боље да неки људи прекраћују време међу православним живљем него било где.

SANJA

index.php?app=downloads&module=display&section=screenshot&id=151

Ratko, pogrešio si. Moj nadimak je štrumfeta! 0110_hahaha 0110_hahaha

P.S. Žao mi je ako si se ti lično pronašao u gore boldovanom 7896634

Подели на овим сајтовима

Планирао сам да будем саркастичан, надам се да ме неко није погрешно схватио.   0110_hahaha

Уствари, боље да сам ћутао.

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче, ако треба могу да се представим пуним именом и презименом искључиво администрацији, јавно не желим

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...