Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 16 минута, Ćiriličar рече

*АБХО (Антибиолошко-хемијска одбрана)

Атомско Биолошко Хемијска Одбрана

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Branka62 рече

@Ćiriličar  Odgledala sam. On misli  da je virus napravljen. No ni jednom jedinom rečenicom ne obrazlaže svoje mišljenje a ti se pozivaš na njega ne_shvata.  

Stvarno? Zeno, nemoguce je naucno dokazati modifikaciju virusa. To je policijska a ne naucna stvar.

Vrhunski strucnjaci mogu samo na osnovu iskustva da vide neke nelogicosti, nema tu naučnih dokaza.

Подели на овим сајтовима

Moj kućni lekar,  Švabo, je protiv kovid-vakcine. Reče da se sačeka barem do leta. Inače i on sumnja u ceo taj cirkus.   

Takođe i lekar na poslu, Švabo, za njega je sve to samo glupost. Prošle godine kad sam imao neke simptome nazovem ga, pita me da li mogu da radim, ako mogu da radim da sve zaboravim...

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Србољуб+ рече
пре 33 минута, Ćiriličar рече

Атомско Биолошко Хемијска Одбрана

En, ostario sam, davo bio u vojsci :)  Bitno je da sam poentirao....al stvarno je bilo kao ratno stawe bez metaka i granata...JEZIVO gledati.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Србољуб+ рече
EN.WIKIPEDIA.ORG

There is currently no cure, nor an effective HIV vaccine. Treatment consists of highly active antiretroviral therapy (HAART) which slows progression of the disease.[152] As of 2010 more than 6.6 million people were receiving this in low- and middle-income countries.[153] Treatment also includes preventive and active treatment of opportunistic infections. As of March 2020, two persons have been successfully cleared of HIV.[154] Rapid initiation of anti-retroviral therapy within one week of diagnosis appear to improve treatment outcomes in low and medium-income settings.[155]

Kao što vidiš, dve osobe su izlečebe od side do marta 2020, to su takozvani Berlinski pacijent i Londonski pacijent. 

Da si se bavio istraživanjem našao bi da je 'common cold' neizlečiva bolest takođe, ali to ne znači da su oni koji je imaju osuđeni na propast, već da se leči simptomatski i da ima jako visok procenat izlečenosti iako  ne leči uzrok. U oba slučaja postoje specifične usmerene terapije koje omogućavaju da pacijent funkcioniše kao zdrava osoba ili čak potpuno izgubi simptome.

Čitaj to što postavljaš.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Марек рече

Da imaš malo pojma znao bi da se sa sidom danas mnogo lakše živi zahvaljujući LEKOVIMA i terapijama koje su obezbedila medicinska istraživanja. Da si barem malo pročitao znao bi da sida više nije neizlečiva bolest. 

Ali, avaj...

Nemaju si bre veze... Zaglavili se tamo negde u devedes drugoj proslog veka i sad lupaju gluposti ponosno pokazujuci svima kolko su neobrazovani, neinformisani i neretko glupi bre.

Elon ugradjuje cipove direk u mozak i jos to javo svima prica i objasnjava a njima je jos uvek Bil Gejts "najveci zlikovac" jer su samo za njega i culi :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Stvarno? Zeno, nemoguce je naucno dokazati modifikaciju virusa. To je policijska a ne naucna stvar.

Vrhunski strucnjaci mogu samo na osnovu iskustva da vide neke nelogicosti, nema tu naučnih dokaza.

Uopšte ne razumem što si ovo pisao kao komentar mog posta - nikakve (ne)mogućnosti dokaza nisam pominjala. Ni posredno. 

Samo mi nije jasno zašto se pozivaš na njegovo apsolutno neobrazloženo mišljenje.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Слушај, од кога је "доказано"? Руски експерт који је радио ономад и на Торлаку нашем, који је био један из екипе која је направила вакцину Спутник-V сматра да је вирус модификован. Немогуће је "доказати" да није, могуће је само доказати да јесте. И то доказивање, за сада, није могуће научно, него полицијски. Да неко призна!

Nije tacno. Ciste gluposti i fantazije...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Samo mi nije jasno zašto se pozivaš na njegovo apsolutno neobrazloženo mišljenje.

A zapto se cela Srbija poziva na Kona? Ko je Kon? Napravio neku vakcinu* Šta on zna, cega je strucnjak? Pozvam se jer je misljenje, jos jedno, vrhunskog strucnjaka a ima ih milione sirom sveta. Ne poyivam se na misljenje babe Vage i Miroljuba Petrovica.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

Cisto da kazem ljudima koji citaju, ovo sto je cirilicar ovde npisao je apsolutna glupost. Nenaucno baljezganje nekoga ko nije svestan svoje nesvesti.

On ne laze ovde. On samo ne poseduje znanja da bi mogao da donosi ovakve procene a nije toga jadan ni svestan...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Nije tacno. Ciste gluposti i fantazije...

Тачно је! Ово што сам рекао је аксиом! А ти, пошто си стручњак, ајде чик-Чиле докажи да није!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Izvor za ovu tvrdnju je?

Još jedna njegova "alternativna činjenica"  ne_shvata

Bajdenova inauguracija je bila 20. januara, a evo kako je CNN izveštavao o broju umrlih u SAD:

19.01.  -   398981

20.01.  -   401553

21.01.   -   407111

21.png

22.png

23.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...