Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, cloudking рече

Ali na osnovu cega? Gde si to procitala?

Pa učila sam na fakultetu kao opšte poznatu činjenicu. Mislim da ima u svakom pamfletu o vakcinacijama...onako malim slovima doduše.

To su stare vesti... Davno otkrivene. Kao što rekoh .. treba sagledati rzik od bolesti vs rizik od vakcinacije.

Kao i za sve lekove koji se koriste, kao što je već spomenuo jedan od forumaša.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, sanja84 рече

Mislim da ima u svakom pamfletu o vakcinacijama...onako malim slovima doduše.

Bravo za izvor informacija ;) 

пре 10 минута, sanja84 рече

To su stare vesti... Davno otkrivene.

To nije tacno.

пре 10 минута, sanja84 рече

treba sagledati rzik od bolesti vs rizik od vakcinacije.

Pa sto ne sagledas? Videla bi da jos ni jedna vakcina nije predstavljala veci rizik od bolesti za koju se koristi.

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, sanja84 рече

Mislim da ima u svakom pamfletu o vakcinacijama...onako malim slovima doduše.

Možda u pamfletima koje piše Dejvid Ajk. Na sreću, medicina se ne temelji i ne razvija na pamfletima. Ali  zaverologija da.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, sanja84 рече

Pa učila sam na fakultetu kao opšte poznatu činjenicu. Mislim da ima u svakom pamfletu o vakcinacijama...onako malim slovima doduše.

To su stare vesti... Davno otkrivene.

Da nisi možda učila od ove spodobe:

https://www.facebook.com/sladjana.dr.velkov/posts/611592735527963

Više o dotičnoj ovde:

WWW.FACEBOOK.COM

Zbog interesovanja nekih clanova o nekadasnjoj vodji antivakcinalnog pokreta u Srbiji i njenih tretmana na kojima bi i Mengele pozavideo, prenosim vam jedan tekst koji davno napisah...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sanja84 рече

@cloudking my dear...opšte je poznato i potvrđeno da izazivaju. Samo su u pitanju procenti. Samo, oni kojima se desi je 100%.

Pa da... kao što i prelazak ulice izaziva smrt... i isto su u pitanju procenti i oni kojima se desi da im se pri prelasku ulice desi smrtni slučaj, njima je 100%... samo to je prilično loš argument protiv prelaska ulice... 

Цитат

U svakom slučaju, kao i za sve, a već rečeno.. Treba videti koliki je rizik i šta je veće zlo. bolest ili posledice vakcinacije.

Tako je... i pošto znamo koliko je zlo bolest protiv koje se vakcinišemo, paušalne priče o negativnim posledicama vakcinacije bez konkretnih podataka i procenata su prilično beskorisne, pa čak i štetne... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Tako je... i pošto znamo koliko je zlo bolest protiv koje se vakcinišemo, paušalne priče o negativnim posledicama vakcinacije bez konkretnih podataka i procenata su prilično beskorisne, pa čak i štetne...

:pivo:

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

ВУХАН - Научници су објавили алармантно упозорење да потенцијални штетни ефекти вируса корона на плодност мушкараца прете да униште човечанство и након што се...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече
WWW.POLITIKA.RS

ВУХАН - Научници су објавили алармантно упозорење да потенцијални штетни ефекти вируса корона на плодност мушкараца прете да униште човечанство и након што се...

Toliko sam mator da se secam kad je Politika bile respektabilan medij.

Btw, naslov clanka i sadrzina nisu u preterano bliskom odnosu... Mada, mozda se ljudi poplase pa  krenu da se vakcinisu :D 

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече
WWW.POLITIKA.RS

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

Btw, naslov clanka i sadrzina nisu u preterano bliskom odnosu... Mada, mozda se ljudi poplase pa  krenu da se vakcinisu :D 

Мени је запало за око оно "научници...". Није ми јасно н акога мисле? Мада вести се данас копи-пејствују. Неко лупи глупост, онда село глобално село преписује. Оно што забрињава је да НИН даје Басари награду, да "Политика" све више таблоидизује наслове са сензационалистичким тоном. А људи и читају само наслове и по пар речи и сваком другом пасусу.

"Научници" и "струка" су прича за себе.

Подели на овим сајтовима

Zemlja je „imala sreće“ što je na njoj opstao život već tri milijarde godina, navode naučnici

12:smeha::))

како ли су само избројали, а баш тачно три, округло три милијарде. Мислим, што би ситничарили, заокруже једно девестодеведесет милиона годиница. 12:smeha:

https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/2523/nauka/4208607/zemlja-jedina-odrzala-zivot-tri-milijarde-godina.html

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Globalizacija je sjajna stvar

Једина права „ глобализација" је јејединство у Христу. Остало су покушаји поробљавања човека и света и воде у сатанизам. Смеј се колико хоћеш али то ти је тако.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...