Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 26 минута, Рапсоди рече

Ти мислиш да др Рачић није  простудирао то истраживање ?

Ne zanima me gospodin Racic. Ne znam sta je prostudirao ali da stvarno jeste doktor on bi znao sta je naucni metod i ne bi lupao gluposti. I opet po sto hiljaditi put prestanite da slusate pojedince koji su "sami svojerucno provalili da komepletna nauka i medicina nemaju pojma nego su samo oni najpametniji"

Ne stvarno, velika dilema... ko bi mogao biti u pravu? Stotine hiljada doktora ili jedan doktor? Hmm... hm... vrlo tesko pitanje :)) 

пре 29 минута, Рапсоди рече

Зашто бих веровала  том истраживању, можда је дириговано .

Ok. Posteno. Onda bar objasni sta te je priklonilo da verujes ovoj budal... ovaj. gospodinu mnogouvazenom doktoru?

To sto je snimio sat vremena dugacko proser... ovaj predavanje u nekom podrumu sa jos par likova uz oskudno osvetljenje i upitne motive? Ne, stvarno uliva poverenje lik, nema sta :D 

Inace, rekao je mnogo naucnih gluposti u videu nego mene mrzi da poklanjam sat vremena svog zivota ovim baljezgarijama... ovo za vestacki virus sam slucajno uboo... 

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Рапсоди рече

Ти мислиш да др Рачић није  простудирао то истраживање ? Зашто бих веровала  том истраживању, можда је дириговано . И нобеловци тврде да је вештачки . :D

Вештачки јашта.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Рапсоди рече

И нобеловци тврде да је вештачки

Ne tvrde nobelovci. Tvrdi jedan...

Osim njega, imas jedno par stotina drugih noblevaca koji tvrde drugacije.

Opet isto pitanje... kako jedan nobelovac od 90 i kusur godina zna bolje od stotina drugih takodje nobelovaca?

Odgovor je u tome sto vi teoreticari zavere nikad niste ni bili zainteresovani za isitinu, vama je isitna najveci neprijatelj. Jedino sto vama treba je validacije prethodno donesenih pogresnih stavova a iz nekog razloga promena misljenja vam je gora od samoubistva... ergo, na silu se nalaze dokazi koji bi tebalo da potvrde to sto vec mislite, nema veze  cak i ako su ti dokazi slabi ili potpune budalastine, to nije toliko vazno za um zaverologa.

Подели на овим сајтовима

@cloudking З драво.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

@cloudking З драво.  

Neces da mi odgovoris? Pa ovo je neocekivano :) 

Zaverolozi obicno do detalja obrazloze svoje misljenje a nikad ne beze cim im postavis bilo kakvo konkretnije pitanje :D ... jok... nikada

Подели на овим сајтовима

Vakcina Sputnjik V efikasna 91,6 odsto

Proizvođači vakcine Sputnjik V, Gamaleya i ruski investicioni fond RDIF, objavili su preliminarne rezultate faze 3 kliničke studije u uglednom medicinskom časopisu "Lanset", koji pokazuju da je efikasnost te vakcine procenjena na 91,6 odsto, a niko od vakcinisanih nije razvio tešku kliničku sliku.

Više od 90 odsto vakcinisanih dobrovoljaca imalo je antitela, a svi su imali celularni imunološki odgovor, dok je nivo antitela kod vakcinisanih bio 1,3 do 1,5 puta veći od nivoa kod osoba koje su preležale kovid-19, saopštili su proizvođači Sputnjika V na društvenim mrežama.

Efikasnost kod dobrovoljaca starijih od 60 godina bila je 91,8 odsto i ne pokazuje značajnu statističku razliku od starosne grupe 18 do 60 godina.

„Sa potrebnom temperaturom čuvanja od plus dva do plus osam stepeni, i cenom manjom od 10 dolara po dozi, Sputnjik V je vakcina kakva je potrebna čovečanstvu“, ocenili su proizvođači te vakcine.

Najavili su i da će u prvoj nedelji februara još 12 zemalja početi vakcinaciju Sputnjikom V, a među njima i Mađarska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Venecuela i Iran, a na spisku se nalazi i bosanskogercegovački entitet Republika Srpska.

Vakcina Sputnjik V efikasna 91,6 odsto

RS.N1INFO.COM

Proizvođači vakcine Sputnjik V, Gamaleya i ruski investicioni fond RDIF, objavili su preliminarne rezultate faze 3 kliničke studije u uglednom medicinskom časopisu "Lanset", koji pokazuju da je...
Подели на овим сајтовима

Sjajno. Bez obzira na ideološku i geopolitičku opredeljenost, čovečanstvo ima efikasne vakcine.

Bez obzira na moje preference u ideološkom i geopolitičkom smislu, ja ću birati bilo koju vakcinu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Sjajno. Bez obzira na ideološku i geopolitičku opredeljenost, čovečanstvo ima efikasne vakcine.

Bez obzira na moje preference u ideološkom i geopolitičkom smislu, ja ću birati bilo koju vakcinu.

Jesse Pinkman science.jpeg

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Ne tvrde nobelovci. Tvrdi jedan...

Osim njega, imas jedno par stotina drugih noblevaca koji tvrde drugacije.

Opet isto pitanje... kako jedan nobelovac od 90 i kusur godina zna bolje od stotina drugih takodje nobelovaca?

On 30.1.2021. at 19:33, Avocado рече

Svako sa diplomom je suvi genije... ali isključivo ako se slaže sa tobom koji o tome nemaš pojma. Svi ostali sa istom diplomom ili nemaju pojma ili su korumpirani.

Osnovi zaverologije, lekcija br. 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Genetsko sekvencionisanje je pokazalo da je sastav kovida takav da nije moguce napraviti ta takvog  u laboratoriji.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...