Дејан Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Интернет је у почетку био најјаче упориште расколничких снага. Користили су све ресурсе тада доста великих могућности друштвених мрежа. Са појавом ова Ивана и овога сајта, окупила се здрава екипа људи која је десетковала расколнике а сајт им угасила. Пред гашење њиховог сајта осванула је тема : Немојте ићи на Поуке јер ће вас сломити. У самој теми је стајало објашњење наслова теме, многи тврди у вери након писања на сајту Поуке су се преумили, па због неког облика стида више нигде нису писали. Сајт им се угасио јер га више нико није посећивао. Драгана Милошевић, haveaniceday, Поуке.орг инфо and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Господе Исусе Христе, помилуј нас чемерне Рисбо, Лидија Миленковић, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Marketing je moćno "oružje" (samo kažem) Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 2 hours ago, Djapa said: Domen 6-7€ Namecheap.com Hosting 6-7€ siteground.com wordpress instalacija - free forum plugin - free social network theme- oko 60$ (crkva net) sva uputstva za izradu korak po korak- youtube download sekcija - google drive itd .postoji mnogo resenja Takav sajt ne bi mogao da izdrzi traffic koji imauju pouke, bio bi vrlo osetljiv na hakerske napade (sto se poukama vec desavalo). Wordpress je generalno nestabilna, slaba i losa platfoma koju nikom ne bih preporucio osim ako bas nema para. Evo lista bezbednosnih rupa wordrepssa : Wordpress Wordpress : List of security vulnerabilities WWW.CVEDETAILS.COM Security vulnerabilities of Wordpress Wordpress : List of all related CVE security vulnerabilities. CVSS Scores, vulnerability... U poredjenju sa drugim sistemima:, express.js Expressjs Express : CVE security vulnerabilities, versions and detailed reports WWW.CVEDETAILS.COM Expressjs Express security vulnerabilities, exploits, metasploit modules, vulnerability statistics and list of versions django : Djangoproject Django : CVE security vulnerabilities, versions and detailed reports WWW.CVEDETAILS.COM Djangoproject Django security vulnerabilities, exploits, metasploit modules, vulnerability statistics and list of versions Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 1 hour ago, Иван Недић said: Господе Исусе Христе, помилуј нас чемерне Už nám tak nebude jak nám bývávalo! Moravski folklor je ko stvoren za ovakve stvari i rastanke, bar da se lijepo isplačemo! Pozdrav svima sa Morave i praštajte! Cijeli album! https://tinyurl.com/ycewnjhb https://tinyurl.com/yce6vplj sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Треба сачувати текстове и довнлоад секцију, барем то. На гугл диску, или слично. Када се угасио сајт "сектоломац", овде су остали одређени текстови које сам постављао као теме. Сада ће и то отићи. Но, то је ништа у односу на остало што постоји. Узмимо само једну тему, одговоре оца Саве Јањића. Пуно, пуно тога има корисног на сајту. Нека се сачува ако може, макар део тога. Најбоље је наћи спонзора, и да сајт настави са радом. Када је наша Црква толико "сиромашна", па нема пара за један сајт. Чак и онај ћакнути Мирољуб има сајт и форум, о сектама да и не говорим. Али тако је, како је. Верујем да ће се наћи неко решење, тако нам Бог помогао. -Владимир-, J_a_n_a, Н И Н Е and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 I rozlučkový tanec na rastanak, pogledajte ovu temu dok još možete, nazdar a s Pánem Bohem! Pán Bůh nám všem pomáhej! Udržujte se ve formě! https://www.youtube.com/watch?v=Zpg-5Gsqj6w Cijeli album: https://tinyurl.com/ydaorswq https://tinyurl.com/yc68sk9d sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 1 hour ago, Дејан said: Сајт им се угасио јер га више нико није посећивао. Mene su tolerisali kao trola do samog kraja. Nedostaju mi ponekad. Jedan Dražo mi je prvo zamerio što sam ateista, a onda me je pitao da li sam došao da ih pokatoličim, jer sam pisao latinicom. ? TSCHeTSCHen and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Читам и не могу да верујем . Релативно дуго сам на Поукама. Са сигурношћу могу рећи да су ме преобликовале и формирале...са поукама сам истински схватила смисао вере и уопште хришћанства.Много сам овде научила и од истомишљеника и од неистомишљеника, па чак и од атеиста . Као у филму П.С. Волим те, постојао је мој живот пре Поука и са Поукама, о после нећу да размишљам и надам се да то после неће уследити. И разумем и не разумем оца Ивана. Нема повлачења , нема предаје, наиђе криза, то могу да разумем, искушења исто, али има позив (призив од Бога , за овакву врсту мисионарења) и сада чујемо да се уморио и да не може више...не разумем, као да је рекао да се уморио од Литургије, од служења. Једино ако од духовно надређених и искуснијих има неку врсту савета за повлачење (то бих једино разумела) Али ако пастири не могу више, шта да кажемо ми овце !!! Поуке су ми кумовале при склапању брака, и сада ми кумови кажу да се гасе, да више не постоје...е неће да може. Ту смо сви, ако икако можемо да помогнемо, на било који начин . Укидате многима " Живу Реч Утехе " и гашењем спречавате многе да уђу под шатор исте...да ли морално смете а да при том нисте све покушали . Н И Н Е, Ignjatije, stevan911 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 svi imamo mnogo lepih uspomena ovde, počev od samog osnivanja sajta...ti počeci su bili najlepši i najsladji...prošlo je jako puno ljudi sa različitim mišljenjima i stavovima...izvestan broj ljudi je ostao ovde do samog kraja...bilo je i manje lepih momenata...ali, sve je to prirodno...100 ljudi, 100 ćudi...mnogi su se ovde utvrdili u veri, naučili nešto, saznali nešto...mnogi su našli utehu, stekli dobre prijatelje, ostvarili brakove...da, Pouke su sa svim svojim fazama obogatile naše živote...ali, sve što je lepo ima kraj (ili, sve ima svoje trajanje)...i eto došlo je to vreme , kako reče o.Ivan, da Pouke odu u penziju i ostanu svima nama u lepoj uspomeni baš takve kakve su bile...one su svoju misiju ostvarile...vreme ide dalje... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 пре 3 минута, Рапсоди рече нисте све покушали naprotiv... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Пробали су на светосавље.орг да поправе форум па не вреди, народ који стварно иде у Цркву и веру озбиљно схавата се заситио да пише о теологији на интернету јер то уноси немир. Иначе светсавље постоји даље и тамо има и даље шта да се прочита иако нема форум. Један од примера како је форум опасан и не дају праву слику, уноси немир, значи ђаво ту умеша прсте, је рецимо ово што се дешава у Црној Гори. Ко је мало читао шта се овде писало могао је да дође до закључка како ће тамо доћи до издаје и раскола, а у стварности је другачије. Ако Црква мисли да јој овакав пројекат није потребан имају за то разлог, а те приче како имају брза коле, златне кајле владике а не дају паре за нет форуме су само доказ да је Црква у праву. Hadzi Vladimir Petrovic and Тражитељ је реаговао/ла на ово 2 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 пре 1 минут, JESSY рече naprotiv... Добро Џеси ми испред кулиса не видимо те покушаје, верујем да јесте али и верујем да се још може . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 Када кућа гори, пожар се гаси споља...зато сви који сте вани (гастабајтери)можете помоћи Поуке . Почев од Флорентине и Софије па преко Тамо Далеко, од Џастина и Јуанита па све до Америке и Гризлија ...сигурно сам некога изоставила . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 1 hour ago, JESSY said: naprotiv... Da, niste pokušali još da pretvarate kamenje u evra s kojim bi platili hosting i stare šporete i frižidere u servere. Svi katolički forumi i stranice pomjesnih dijeceza su sad na FB jer je to besplatno i ne uzima mnogo vremena za organizaciju, web zaštitu, antiviruse i IT stručnjake. Na primjer kod nas ovako to izgleda: https://www.facebook.com/Cirkev.cz Samo ne znam šta će se desiti ako FB bude počeo sprovoditi otvorenu protucrkvenu politiku i cenzuru i potporovati nehrišćanske praktike kao eutanaziju, abortus, gender, satanizam i sl. i uslovljavati ostanak na FB saglasnosti s tim takvim stvarima ili s tolerovanim istih? To se pomalo već bliži. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука