Jump to content

Poštuj vlast

Оцени ову тему

Препоручена порука

10 minutes ago, Дејан said:

У њему видиш лидера?

Видим!

Као што је Сатана кушао Христа овоземаљским благом, тако је и Вучић кушао Радула приликом да краде као министар и не хтеде украсти.

Подели на овим сајтовима

Ciniti dobro za narod,bez obzira na narod,bese osnovno geslo svih apostola i svetitelja. Jer,narod zbog prostote ili lazne propagande,ne moze da razlikuje prijatelje od neprijatelja ili dobro od zla... Odbacite nedostojno ubedjenje da ce vas osloboditi i ojacati jedan covek. Oslobadjajte i jacajte svaki samog sebe, i kad budete napose slobodni i jaki,onda ce i otadzbina vasa biti... Odbacite smesnu salu da ce jedan covek sazidati buducu i srecnu Srbiju. Drzite se zbilje,a zbilja je da vi svi morate u zeljenu gradjevinu uloziti po jednu dobru ciglu. Jer ste svi vi zidari i vase narodne buducnosti.  :D :D
Vladika Nikolaj Velimirovic

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Vlast to su vi momci sve prva liga znaci. Prvoligasi :D :D

А прави фудбал је увек био у зонској лиги....то сви знамо :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

А прави фудбал је увек био у зонској лиги....то сви знамо :)

Zebaam se be Roki, palim malo vatru ne razumem ti se u politiku ic. Kamo de mi je tema. Pusti pare prokleteeeeeeee ostavih familijuuuuuuuu 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Радуловић заговара капитализам у који ја верујем, у којем сам живео неколико деценија, чије вредности сам осетио и који је једини одржив капитализам.

Истина, он је, тај капитализма, био у време пре бруталне глобализације, али га је лако успкадити са глобализацијом, а моћда она може бити и предност баш за такав капитаизам.

Проблем са људима је што оптужују друге за незнање, а само ваљају фразе и флоскуле. Никаве идеје, ничега.

Радуловић ЈЕДИНИ има програм. СНС нема никакав програм, СНС фура шаблон али на свој начин, а "програм" му је обаћања, блаћење бивше власти да би себе уздигли и те шибицарске форе.

Једини човек који у Србији нуди НЕКИ ПРОГРАМ је Радуловић, и  то одржив прграм који се подудара директно са геополитичким трвењима. Вучић води шибицарску, уличарску политику. Осим тога човк НИКАДА НИШТА у животу није постигао. Стан му је дала политика, политика му је дала функције, све, свеке постигао свађама са скуптинске говорнице и минтингујужи....нема од тога ништа.

Подели на овим сајтовима

Pogledajte satnice u Evropi:

Снимак екрана направљен 2020-04-28 21-22-34.png

Ovo je cena radnog sata sa svim troškovima, dakle "na belo" koliko plaća kapitalista radniku i sve obaveze državi.

U Danskoj radni sat košta 45 evra...e sad, kako se Dancu isplati da plati radniku (sa tročkovima, porezima i sl.) 45 evra SAT jean radni dan košta 360 evra (dakle radni dan u Danskoj košta kao srpska plata!!!!)...a u Srbiji cene skoro iste. Energenti isti, hrana isto...pa gde je onda kvaka?

Kako sad to?

Po toj logici, našeg Dekija, Danska bi riknula za 2 dana. Tolike pare plaćaju radnicima i ne bankrotiraju, kako to?

T

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Pogledajte satnice u Evropi:

Снимак екрана направљен 2020-04-28 21-22-34.png

А српске сатнице су туга. А да не помињем да често људи нису пријављени на пуну плату, директно им се закида пензија и пљачка се држава.

Пола на руке пола на рачун. Ужас. А власници фирми ушемљени са властима и опозицијом такође. Закон о раду нула за радника.

Е сад неко крене да ми прича о бдповима и прогресу. Где бре то има да обрћеш за компанију десетине хиљада евра а да месечно не добијеш ни хиљаду?!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Пола на руке пола на рачун. Ужас. А власници фирми ушемљени са властима и опозицијом такође. Закон о раду нула за радника.

Е сад неко крене да ми прича о бдповима и прогресу. Где бре то има да обрћеш за компанију десетине хиљада евра а да месечно не добијеш ни хиљаду?!

Brate, ovo ti je crno-na belo! Narodu se ispira mozak željesnom četkom, sve ekserima rđavim stružu po vijugama. Mojoj sestri i zetu 20 godina placaju pola u koverat pola na ruka, a minimalac računaju, i kada ode u penziju to je TROSTRUKA pljačka. To sve zna vlast, znaju sindikati svi znaju. Nase gazde, su prokletnici, vecina, deru kozu, i glavne pare uzimaju na radnicima!

Radi čovek, ali em što mu kičmu lome, em mu KRADU i danas i UNAPRED mu kradiu penziju! I Vučič upregne sve i drobi kako je faca. LAŽE! LAŽE većinu laže! Ima para naštampanih u MMFu koliko oćeđ, posudiće ti trilijarde, nikakav napredak, to je trula laž duga i ropstva naroda.

Pored toga udario je narodu da im stan uzmu za par iljada evra, fol tera neki red.

Pa onda što nisi reformisao drzavnu administraciju? Ljudi pojma nemaju da nema napretka, nikada u tom sistemu! NIKADA,

Radni sat košta 45 evra i opet se ima profit!

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Богомислић рече

Видим!

Као што је Сатана кушао Христа овоземаљским благом, тако је и Вучић кушао Радула приликом да краде као министар и не хтеде украсти.

Неки би рекли поштен, неки да не зна ништа па ни да краде.

Небитно.

Као и у сваком другом човеку немам ништа против да људи у Радукелу нешто виде, али лидерске особине...

Видети у Радулету лидерске особине ти је  као кад би видео у  патријарху српском господину Иринеју наледника Усеина Болта.

Подели на овим сајтовима

Je li Putin imao lidersku harizmu?

maxresdefault.jpg

Pa neće vući balvane, nego mozgom će voditi državu. Ti si hrišćanin, kako je rekoao Natanailo Filipu: Iz Nazareta može li šta dobro biti?

Neće srpski lider da ide u arenu među lavove pa da bude ko Rasel Krou...možda to nije Radučovič, ali jedini ima makar neki program. Kakav program ima SNS i Čeda, ili SRS? Ima li iko neki program?

Ima li iko rezervni bužet Srbije izračunat, pokriven argumentima odakle će pare doći? Pa nema niko. Ljudi gledaju rijaliti i prime dozu neke lažne ande...NEMA napretka Srbiji dok se ekonomija ne usmeri ne na proračune koje MMF namece, koje crno BDP - plata! Kolika je plata i kolika će biti, šta mene briga koliko je para Jura okrenuo, koga to bre briga i ti BDPi...dabogda propali svi kad radnicima krv piju!

Sve pljackske firme koje radnicima piju krv, kradu plate i piju znoj dabogda propale zauvek!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Дејан рече

Видети у Радулету лидерске особине

Видети у Вучићу државничке особине је равно хашишарском трипу да простиш.

За Радуловића не знам...али не бих га ни отписивао.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Je li Putin imao lidersku harizmu?

maxresdefault.jpg

Pa neće vući balvane, nego mozgom će voditi državu. Ti si hrišćanin, kako je rekoao Natanailo Filipu: Iz Nazareta može li šta dobro biti?

Neće srpski lider da ide u arenu među lavove pa da bude ko Rasel Krou...možda to nije Radučovič, ali jedini ima makar neki program. Kakav program ima SNS i Čeda, ili SRS? Ima li iko neki program?

Ima li iko rezervni bužet Srbije izračunat, pokriven argumentima odakle će pare doći? Pa nema niko. Ljudi gledaju rijaliti i prime dozu neke lažne ande...NEMA napretka Srbiji dok se ekonomija ne usmeri ne na proračune koje MMF namece, koje crno BDP - plata! Kolika je plata i kolika će biti, šta mene briga koliko je para Jura okrenuo, koga to bre briga i ti BDPi...dabogda propali svi kad radnicima krv piju!

Евидентно је да не знаш о чему причаш, не знаш ти колико је лавова и колико су арене крваве.

Али, коначно , десила се једна драстична промена.

За свакога знам против кога је, коначно да се људи отворе па да знамо за кога су.

Ем је комуникација лакша, ем је све искреније.

Подели на овим сајтовима

Овде ће бити боље када се народ тргне и престане да буде у фазону "Ма за кога да гласам, сви су исти", "Боли ме уво за политику", "Ма ми смо стока", и слична гунђања. А да истовремено траже начин да себе и своје по сваку цену "убаце" негде да би имали неке привилигије које им нормално не припадају. И када корупција престане да буде потпуно нормални део свакодневице, уместо нечега што се строго кажњава и чега би се сваки нормалан човек стидео.

Е, али да бисмо уопште дошли до тога, ова екипа мора да оде. Јер они експоненцијалном прогресијом - што би рекли епидемиолози - уништавају апсолутно све чега се такну. Институције су већ уништили потпуно, што се најбоље видело током ове кризе. Образовање су на корак да исто сахране, пали смо дебело на свим листама због штанцовања лажних доктората. У првих смо 10 држава у свету и при врху у Европи по одливу мозгова: сви масовно беже одавде.

И зато мени је лично свеједно ко ће да влада, докле год тај није из ове екипе и њихових сателита, типа СРС. Да ли ће то бити Тадић, Ђилас, Радуле, јоги летачи...заболе ме искрено. Што се мене тиче, може и први случајни пролазник кога ћу сутра да сретнем на улици. Нема шансе да он буде веће зло од овога што сада имамо.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Али, коначно , десила се једна драстична промена.

За свакога знам против кога је, коначно да се људи отворе па да знамо за кога су.

Ем је комуникација лакша, ем је све искреније.

Jaoo, oćeš javiti BIA da me registruju?

Koja promena? Pa šta ti misliš da j ane znam da smo kolonija? Ok, vreme je za zaokret. Vreme je za zaokret. Putin je Putin pa ima svoju duboku državu. Si je Si, pa ima svoju unutrašnju duboku državu....da nema Vučić.

I nemoj da me vređaš! Nekoliko puta si sugerisao kao sam ja glup i sl.

Ni jedan argument nemaš, valjaš šuplje uličarsko-šibicarske fore. Linkuj mi BUDŽET Republike Srbije, po tačkama troškova i odakle će te pare doći!

Linkuj mi strategiju razvoja i rasta plata za narednih 5 godina, sa dijagramima, sektorima i n aosnovu čega će taj rast biti!

I na kraju, meni je jako milo da budem u društvu glupih poput Katića i drugih. Makar da budem glup kao on(i) jer nisam ni blizu nekim drugim kvalitetima njegovim. Ja ti kažem, ako je paradajz u Srbiji po istoj ceni kao u Danskoj, da makar za 3 godine nadnica u Srbiji može biti kao u Danskoj. Pod Vučićem nikad neće biti. Do sada smo bili kolonija, sada nema čega da se plaćimo - vreme je za zaokret. Ja ga ne vidim, objasni nam ga!

Kakav je to mentalitet da ako nisi za Vučića da te treba iszopštiti iz Crkve i srpstva?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...