Jump to content

Gradska vlast poklonila niški aerodrom Državi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ko ima stomak moze celu tiradu o aerodromu da cuje od 42. minuta... ljudi, ovo je za hospitalizaciju... mi smo taoci ovog coveka... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Evo ja se krstim... ateista...

Тотално лудило...

Али овде се баш лепо види како они живе у неком паралелном универзуму где је све наопако.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ljudi, sve je ok... gradonacelinik Bulatovic je sve objasnio u minut i po... :D:D:D 

Molim vas pogledajte snimak... MOOOLIM VAAAAS!!! :D:D:D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ljudi, sve je ok... gradonacelinik Bulatovic je sve objasnio u minut i po... :D:D:D 

Шта му би? Откачила му се нека жичка у глави? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Шта му би? Откачила му се нека жичка у глави? :smeh1:

Треба прво да је има да би му се откачила...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

gradonacelinik Bulatovic

Ускоро у новом блокбастеру, Бекство из Горње Топонице.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Nije rekao 100 puta koliko je obećao. Rekao je 49 puta NEPRAVDA, te jednom VELIKA NEPRAVDA i DO NEBA NEPRAVDA.

U skladu sa onim mozgalicama koje se mogu naći na Fezbuku, tipa dve banane i tri kruške vrede 10 nečega, a tri kruške i pet šljiva i tako dalje, moglo bi se i ovde postaviti pitanje koliko vrede VELIKA NEPRAVDA i DO NEBA NEPRAVDA, ako NEPRAVDA vredi "enu točku".

Izraz bi otrpilike glasio ovako:

NEPRAVDA+VELIKA NEPRAVDA+DO NEBA NEPRAVDA=100

NEPRAVDA=1

49+VELIKA NEPRAVDA+DO NEBA NEPRAVDA=100

VELIKA NEPRAVDA=?

DO NEBA NEPRAVDA=?

Подели на овим сајтовима

Вођа лично ће доћи у Ниш и обратити се грађанима!  :sunce:  Чак је због тога и отказана седница Скупштине града на којој је требало да се одлучи о поклањању аеродрома држави.

ЛИНК

(вероватно је у опису дужности Председника Републике да се бави овим стварима :sunce: )

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

[POSLEDNJA VEST] Prva runda dobijena: Aerodrom „Konstantin Veliki“ za sada ipak ne prelazi u državno vlasništvo

Nis%CC%8C-nedelja_003-850x350-1.jpg

Kako izveštavaju portal Građanin i Južne vesti, sednica Skupštine grada Niša na kojoj je trebalo da se odlučuje o „preuzimanju“ aerodroma „Konstantin Veliki“ od strane države, odnosno da se potvrdi već donesena odluka na osnovu najavljene preporuke Vlade Srbije a po inicijativi Ministarstva saobraćaja, odložena je do daljnjeg:

– Sednica Skupštine grada je odložena samo zato što je Aleksandar Vučić izrazio želju da se lično obrati Nišlijama o prenosu vlasništva aerodroma. Kada će to biti, ja zaista ne znam jer to zavisi od obaveza i rasporeda predsednika. O mojoj smeni su glasine širili zlonamerni ljudi. – izjavio je poverenik SNS-a za Niš Zvezdan Milovanović.

Milovanović je za Građanin takođe izjavio da je inicijativa ministarke Mihajlović bila „ishitrena“:

– Mi iz gradskog budžeta ne možemo sami da finansiramo razvoj aerodroma, to je jasno. Odluka Gradskog veća i Zorane Mihajlović je bila ishitreno izrečena i zato se dogodilo šta se dogodilo. Po internetu su se proširile te vesti koje nisu tačne i u njih ne bi trebalo verovati. –

Tango Six je pre dva dana analizirao genezu problema sa niškim aerodromom, preneli smo i argumentaciju ministarke Mihajlović, dok je Koalicija za decentralizaciju iz Niša otkrila da prvobitni navodni razlog potrebe za „preuzimanjem“ (nepoštovanje ugovora sa Ministarstvom odbrane) nije validan.

tango-six.png

Подели на овим сајтовима

Уплашио бих се да не одвали нешто моронски, ал као и увек није разочарао...

Цитат

Vučić je, komentarišući današnji građanski protest u Nišu, rekao je da je „zadovoljan“ kada vidi da u 10 sati ujutru „neki imaju vremena da se malo vesele i viču“.

-To je uvek dobro i zdravo, popiju neko piće, a onda je to i više novca od PDV-a u budžetu- rekao je.

Цела Вест

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...