Jump to content

Poštuj vlast

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Образовање су на корак да исто сахране, пали смо дебело на свим листама због штанцовања лажних доктората. У првих смо 10 држава у свету и при врху у Европи по одливу мозгова: сви масовно беже одавде.

Samo ovo, a svak aćast za sav komentar posebno ono da se "ubace" i dobiju 500 evra i kaži: ma jbg. bolje ista nego nista....SANU pod uticajem Sorosa! PBF pod udarom Sorosa! FiloZofski pod udarom Sorosa! VRH Univerziteta pod uticajem Sorosa!

Masinac, Pravni i  još neki se drže....nas razbijaju po savovima! Seme nam zatiru, a mi uzemmo 3 milijarde nastampanih dolara, uknjze nam dug, platimo subvencije srafciger-fabrikama i kazemo kako napredujemo. Aman!

Подели на овим сајтовима

@Дејан Mani ti Vučića, sastavi dve prostoprosirene recenice i kaži: kako kapitalista u Kopenhagenu može da plati radnika sa tročkovima 45 evra na sat, i da opet ima profit? A u Srbiji da plati 2,5 era sa troškovima i još mu država plaća da zaposli takvoga?

U isto vreme prevoz u Kopenhagenu i Beogradi koštaju isti. Espreso u Kopenhagenu i BG košta isto? Paradajz košta isto?

Koja je to ekonomija? Pa kaži nam, mani Vučića. Oće nas neko bombardovati? Oće nam zavrnuti slavinu z akredite? Misliš da Sberbank nema para da ih pozajmi Srbima? Da Čajna benk nema para da posudi Srbima?

Vhat is going on in Serbia?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Vhat is going on in Serbia?

Police hour!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Nikola Stojanovic рече

Ciniti dobro za narod,bez obzira na narod,bese osnovno geslo svih apostola i svetitelja. Jer,narod zbog prostote ili lazne propagande,ne moze da razlikuje prijatelje od neprijatelja ili dobro od zla... Odbacite nedostojno ubedjenje da ce vas osloboditi i ojacati jedan covek. Oslobadjajte i jacajte svaki samog sebe, i kad budete napose slobodni i jaki,onda ce i otadzbina vasa biti... Odbacite smesnu salu da ce jedan covek sazidati buducu i srecnu Srbiju. Drzite se zbilje,a zbilja je da vi svi morate u zeljenu gradjevinu uloziti po jednu dobru ciglu. Jer ste svi vi zidari i vase narodne buducnosti.  :D :D
Vladika Nikolaj Velimirovic

Види како свети владика говори исто што и ја. Добри смо.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Натан рече

on je lično pohvalio mog pradedu

tako i ja se malo "grebem" ;) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Натан рече

Ja isto ja mislim kao i ti, ali to nije ili-ili to je i-i.

Imaš masu citata od Vladike Svetog o vlasti, da ne skrećem temu sa Vučka...nadam se da me Deki neće prijaviti ...

Niko ne spori to je hrišćanska postavka stvari u svemu, od sebe pa dalje, to uopšte ne isljučuje kritiku vlasti, raskrinkavanje vlasti, prosvetljenje naroda, bližnjih...ali ne uključuje mintingašenje, nemire, izazivanje opasnih  podela, nesloga i sl. Ne daj Bože nikako ustanaka i sl.

Ova vlast je za svku pohvalu, osim u nekim sitnicama, kako se odnosi ka Crkvi...na stranu sam KiM...ali nije Vučič glup, neće nikada preći crtu. Sa druge strane, neče vladike naše da mitinguju i menjaju vlast....oni se mole za vlast, kao i mi, uostalom, sa njima.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Драшко рече

on je lično pohvalio mog pradedu

tako i ja se malo "grebem" ;) 

Драшкић, ти и ја смо права духовна и интелектуална елита, доћи ће и наше.. :skidamkapu::D

Дедер, похвали се, ко ти је био прадеда? 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ćiriličar рече

Jaoo, oćeš javiti BIA da me registruju?

Koja promena? Pa šta ti misliš da j ane znam da smo kolonija? Ok, vreme je za zaokret. Vreme je za zaokret. Putin je Putin pa ima svoju duboku državu. Si je Si, pa ima svoju unutrašnju duboku državu....da nema Vučić.

I nemoj da me vređaš! Nekoliko puta si sugerisao kao sam ja glup i sl.

Ni jedan argument nemaš, valjaš šuplje uličarsko-šibicarske fore. Linkuj mi BUDŽET Republike Srbije, po tačkama troškova i odakle će te pare doći!

Linkuj mi strategiju razvoja i rasta plata za narednih 5 godina, sa dijagramima, sektorima i n aosnovu čega će taj rast biti!

I na kraju, meni je jako milo da budem u društvu glupih poput Katića i drugih. Makar da budem glup kao on(i) jer nisam ni blizu nekim drugim kvalitetima njegovim. Ja ti kažem, ako je paradajz u Srbiji po istoj ceni kao u Danskoj, da makar za 3 godine nadnica u Srbiji može biti kao u Danskoj. Pod Vučićem nikad neće biti. Do sada smo bili kolonija, sada nema čega da se plaćimo - vreme je za zaokret. Ja ga ne vidim, objasni nam ga!

Kakav je to mentalitet da ako nisi za Vučića da te treba iszopštiti iz Crkve i srpstva?

Нисит ти толико битан да се Биа бави са тобом, а ниси ни непријатељ државе. Мене не занима шта ти мислиш,а камоли БИУ или државу.

Нисам ја рекао да си глуп, већ да немаш искуствау неким стварима, нарочито о стручним људима и њиховом раду.

Подсећаш ме на комшилук од пре двадесет година, деценијске пензионере, који данас нису међу нама, радничка каса, која се скупи испред зграде па прича шта је КПЈ требала а није требала да уради.

Та празна прича која код човека буди емоцију битности је врло јака.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Натан рече

Дедер, похвали се, ко ти је био прадеда? 

pisao sam već neđe ovdje na forumu

Otac Vasilije Koljubajev

Sveštenik

Došao posle oktobarske revolucije u Srbiju sa ženom i 5 dece, 6to se ovde rodilo. Jedna od njegovih ćerki se udala za Vladimira Rodzjanka (kasnije je postao vladika Vasilije opisan u Nesveti a Sveti) osnovala je hor u crkvi Svetog Save u Londonu.

A taj moj pradeda je po dolasku u Srbiju služio u eparhiji vladike Nikolaja.

Po rečima mog dede, dolazi vladika jedan dan u pradedinu kuću

I kaže:

"Vasilije, ja dolazim kod tebe da dišem, kod tebe je vazduh čist jer si ti čist čovek!"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Натан рече

А ево и брат Ћириличар, славни реторичар, силином своје подугачке али ефектне мисли упада у нашу елитну екипицу. :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

pisao sam već neđe ovdje na forumu

Otac Vasilije Koljubajev

Sveštenik

Došao posle oktobarske revolucije u Srbiju sa ženom i 5 dece, 6to se ovde rodilo. Jedna od njegovih ćerki se udala za Vladimira Rodzjanka (kasnije je postao vladika Vasilije opisan u Nesveti a Sveti) osnovala je hor u crkvi Svetog Save u Londonu.

A taj moj pradeda je po dolasku u Srbiju služio u eparhiji vladike Nikolaja.

Po rečima mog dede, dolazi vladika jedan dan u pradedinu kuću

I kaže:

"Vasilije, ja dolazim kod tebe da dišem, kod tebe je vazduh čist jer si ti čist čovek!"

Лепа прича. Хвала. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...