Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

LITIJA IZ ŽUPE NIKŠIĆKE

Ispred župskog manastira Svetog Luke u Nikšiću okupili se više hiljada građana, sa monaštvom i sveštenstvom krenuli u litiju do hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću.
Na čelu litije nalazi se barjak sa bitke na Krusima, koji je Petar I Petrović Njegoš poklonio bratstvu Čvorovića
Foto: DAN, Ž.Šapurić

85073541_1443736129141382_30375097749219

85063528_1443737152474613_51916926871404

84868733_1443737909141204_37655306588567

84944937_1443735802474748_66752770709619

84993875_1443737522474576_41572136717490

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Литији из Вранешке долине прикључила се Литија из Мајсторовине код мјеста Равна Ријека.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Markus69 рече

nijesam ja Zoran. KOje boleštine izmišlja? niđe te nijesam čitao da to tvrdiš, ali jesam upamtio da si ti bio administracija i branio zorana.

ljudi sa blokadom pisanja, će se vrnut, ili će drugi da dođu. Ja vjerujem da će lazić, aristarh i drugi da nastave sa provokacijama. Posebno za ovo što je Zoran najavio da će okupit tim stručnjaka da obrade temu autokefalije Pećke Patrijaršije, tu će sve da urade, da predstave situaciju tako da je maksimu bilo naručeno da negira legitimitet autokefalije od carigrada, pa kao Zoran završava izdaju jer će istoričari iz tima, da otvore tu temu koja ima više izvora.

Za razliku od tebe, ja ne vjerujem u priče da Zoran nije dobijao plate godinama kao sveštenik, od mitropolita i patrijarha, jer su oni smatrali da je ne zaslužuje kao duhovnik. A kad je Zoran to ispričao, kao i slične stvari. Ti si vjerovatno povjerovao u suprotno, ja smatram da sveštenik ne bi laga i falio se takvim pričama da ima od čega da se plaši sa strane amfilohija. nakon njegovog odlaska iz SPC, odjednom carigradski patrijarh smatra da zoran zaslužuje platu ka duhovnik. On danas njih od Svetog Justina Popovića, do amfilohija, teološki ispravlja.

patetika? sad kad nema ovih napadača, ja imam 6 simpatija na komentar, a ti samo jednu! I kao što rekoh, nijesam Zoran.

Сликам неки портрет и нисам сигуран да сам разумео све што си написао. Зато само телеграфски:

Тачно је да ме је Риле подржавао. Ја пак никад нисам био у редакцији. 

Такође је тачно да се врши сада неки импичмент или не знам како бих то назвао, можда: Отворена сезона лова на Аву. Зато вероватно неће ни пустити овај коментар. 

Нисам добијао плату као свештеник, нити је и данас имам. 

Фанариоти ме нису рашчинили из доста разлога. Да сам био обичан поп, то би ладно урадили. Једном речју, никоме се не исплати да се качи са мном. 

Сасвим је јасно да сам против фанариотске политике и то мислим независно од тога како ће се ствари одвијати. Сваки нека мисли о себи, јер ја никоме нисам Господар, као што ни никоме не дајем да се таквим прави нада мном.  

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Pontifex Emeritus рече

Треба мало пажљивије да читаш. Не само наслов, него и текст. 

Односи се на твоју интерпретацију њене приче.

Цитати из интервјуа:

– Dio hibridnih operacija koji se sada sprvodi u Crnoj Gori pod formom demonstracija protiv „lošeg zakona“ dolazi od prokremaljskih struktura. To su isti ljudi koji su finansijski vezani za Kremlja, kaže Milić u intervjuu Pobjedi.

Crna Gora je pogriješila u sljedećem: sa načinom kako je usvojen i obrazložen Zakon o slobodi vjeroisposvesti, sa tajmingom jer zna koliko teški pregovori čekaju Srbiju u vezi sa statusom Kosova i položajem SPC na Kosovu i pogriješila je zbog komenatara poput Ranka Krivokapića koji su priznali da je zakon mjera protiv sporvođenja velikosrpske i nacionalističke politike u Crnoj Gori. Znači ti pravdaš jedno loše ponašanje i protiv njega se braniš čineći i ti grešku. Vaš zakon treba da bude bolji, Crna Gora mora i sama da pazi da ne provocira hibridne operacije – kaže Milić.

Ако је "ваш закон треба да буде бољи" критика (где је врло оштро критиковала закон - како си рекао), онда могу да кажем само: Не да смрди него заудара!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milan Nikolic рече

Сазнајемо: Суспендована учитељица из Бара кренула у литију дугу 13 километара /видео/

Рада Вишњић, која је суспендована са посла зато што су њени ђаци на часу ликовног цртали Штрумпфове у тробојци, предводиће вечерас литију у Херцег Новом.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Рада Вишњић, која је суспендована са посла зато што су њени ђаци на часу ликовног цртали Штрумпфове у...

Поклон до земље.

Достојна!

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Markus69 рече

nijesam ja Zoran. KOje boleštine izmišlja? niđe te nijesam čitao da to tvrdiš, ali jesam upamtio da si ti bio administracija i branio zorana.

ljudi sa blokadom pisanja, će se vrnut, ili će drugi da dođu. Ja vjerujem da će lazić, aristarh i drugi da nastave sa provokacijama. Posebno za ovo što je Zoran najavio da će okupit tim stručnjaka da obrade temu autokefalije Pećke Patrijaršije, tu će sve da urade, da predstave situaciju tako da je maksimu bilo naručeno da negira legitimitet autokefalije od carigrada, pa kao Zoran završava izdaju jer će istoričari iz tima, da otvore tu temu koja ima više izvora.

Za razliku od tebe, ja ne vjerujem u priče da Zoran nije dobijao plate godinama kao sveštenik, od mitropolita i patrijarha, jer su oni smatrali da je ne zaslužuje kao duhovnik. A kad je Zoran to ispričao, kao i slične stvari. Ti si vjerovatno povjerovao u suprotno, ja smatram da sveštenik ne bi laga i falio se takvim pričama da ima od čega da se plaši sa strane amfilohija. nakon njegovog odlaska iz SPC, odjednom carigradski patrijarh smatra da zoran zaslužuje platu ka duhovnik. On danas njih od Svetog Justina Popovića, do amfilohija, teološki ispravlja.

patetika? sad kad nema ovih napadača, ja imam 6 simpatija na komentar, a ti samo jednu! I kao što rekoh, nijesam Zoran.

(aj malo nas pusti da uzivamo u ovim lepim i velicanstvenim Litijama koje Romi postavlja....pa kada prodje natezi koliko oces...)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...